Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PK

Jo Vám jde o princip? Tak to máte hodně námětu na další blogy.

0 0
možnosti
FZ

Hamáček je politikem už pàr let a přesto si naběhne na ,, vidle " jako amatér.Největší radost z toho mà Bureš ,protože jeho neschopnost a podvody s dotacemi už chvíli nikoho nezajímají.Včera byl dvakrát v parlamentu dotazovàn zda Hamàčkovu vysvětlení věří a on má jeho důvěru a přesto že 5 minut blàbolil nesmysly, na dotaz neodpověděl. To o něčem svědčí,protože jistě má více informací než my,nebo novinář.

3 0
možnosti
DN

Ano, stejný dojem jsem získala po shlédnutí jeho rozhovoru s paní SW v ČT. Pochopila jsem celou kauzu s jeho výrokem: “ Hamáček věděl o kauze Vrbětice / vrchní státní žalobce Zeman informoval vládu, ze musí věc odložit, ze nemá dostatek důkazů, které by agenty spojovaly a tak mohl je trestné stíhat/, a Hamáček si jede skemrat o vakcíny do Moskvy?”

Ano, novináři věděli s předstihem o agentech, čekali jak bude věc předložena národu. Takže Hamáček nemohl jet licitovat, protože neměl v ruce pro tuto hru nic.

Svatý Janek se pouze rozcilil nad cestou a udělal aféru. I když máme pochybnosti o Rusku, a vůbec nejsme schopni to vyšetřit, stejne v rámci politických her opět někdy někde budeme jednat s Ruskem. Čím méně v tomto případě vůdči němu ultimát, tím menší politická ostuda.

5 0
možnosti
AT

Tak proč ten Kroupa,

pane Kroupa rozehrál a zahrál poctivou hru! Vy také jako Kroupa by jste to mohl nejlépe vědět o Kroupovi dát do pořádku. Zajisté když p.Hamáček dojednával své poslání a misi v Rusku tak si nenechal pročistit danou kancelář od všech štěnic a tak dnes jen může koukat jako bl..., že všechno vyplulo na povrch.

2 3
možnosti
JV

Nepálí se vám něco na sporáku?

2 2
možnosti
Foto

Velice zajímavý blog, který se snaží o trošku objektivnější pohled na celou kauzu a nutí k zamyšlení. Za mě určitě R^ za morální dimenzi a odvahu se zastat Hamáčka.

Dovolím si 2 poznámky :

1) Právě Hamáček ale sklízí, co sám zasel. Pokud by se choval férově (alespoň v podmínkách naší politické scény), pak by mu asi lidé více věřili. Jedinou pozitivní věcí na něm za 4 roky snad bylo, když si poprvé vzal červenou mikinu a vnesl trochu řád do Babišova chaosu při první vlně koronaviru. Jinak v jeho osobě žádný přínos nevidím, spíše negativa. Přesto souhlasím, že má jistě právo na spravedlivý přístup....

2) investigativní novináři mají přece jen poněkud zvláštní status. Jdou do hodně citlivých věcí, často i nebezpečných a snaží se odkrývat pravdu - korupce, soudní mafie, organizovaný zločin.... Pokud by zveřejňovali své zdroje, tak by jim příště už nikdo nic neřekl. Máte ale pravdu v tom, že by měli dodržovat jakýsi novinářský etický kodex a v honbě za senzací neničili život bezúhonným lidem.

17 1
možnosti
BM

Tak se mi zdá že slovo "investigativní" bývá velmi zneužíváno. Kubík a Slonková. Investigace jako hrom když "tajně" natáčeli Babišova syna. A Janek Kroupa? ty jeho akce typu Jourová a pod? Za chvíli z toho slova bude nadávka.

2 0
možnosti
Foto

Zajimave, ze takhle nevnimate cele obdobi Covidu ;-D

0 0
možnosti
JG

J75i66ř97í 72G73r57o83h

6. 5. 2021 23:58

Blíží se volby, takže každá kauza je dobrá, At to bylo tak či onak, soud bude až po volbách, pak už to bude jedno kdo měl pravdu, socani se nedostanou do sněmovny a o to tady jde.

1 1
možnosti
ZD

Buď se za celou kauzou skrývá snaha o politické body pro někoho - velmi nejasné. Nebo o pomstu - zde je to v souvislosti s partou za panem Petříčkem mnohem jasnější.

0 2
možnosti
JS

Socani vždy lhali a kradli.

3 2
možnosti
AT

Také byla za vlády ideologie a totality komunismu,

členem národní fronty, tak se tomu nelze ale vůbec divit, nebo komunisté byli vzorní učitelé, komu je potřeba lhát, komu co sebrat /znárodnit/ a komu to ukrást a nebo jej okrást.

1 0
možnosti
GS

"pan Hamáček je předsedou jedné z nejsilnějších parlamentních stran"..

Cože?

5 1
možnosti
AT

A jsou a nebo nejsou, nebo mají stále ohromnou sílu smazat příspěvek diskutujícím, který se jim od diskutujícího nebo diskutující nelíbí a nehodí a nebo jej ani nezveřejní.

0 0
možnosti
MZ

1. Hamáčkovi již nevěřím ani ň. Kolikrát něco tvrdil a co z toho bylo. To jak zatočil s Petříčkem hodně vypovídá o jeho charakteru.

2. Hamáček má právo se soudit a Kroupa má právo se hájit. Pokud Kroupa důkazy soudu nepředloží, prohraje.

5 1
možnosti

Jenže to už nikoho zajímat nebude.....

0 0
možnosti
  • Počet článků 2182
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3086x
Bývalý bouřlivák, bývalý rváč, bývalý voják štěstěny, bývalý kalič, bývalý spisovatel. Současný pozorovatel všedností i jinakostí, na které se dnes ze svého skladu vzpomínek dívá úplně jinak, než jak se na ně díval v těch bývalých, bouřlivějších dobách...

 Dum Spiro Spero... 

 

                                

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky

Oblíbené knihy

Oblíbené články

Co právě poslouchám