Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Já v tom vidím zřetelnou korelaci s aférou Vrbětice. Brutální obvinění, důkazy nikde a všude spousta bílých míst.

10 2
možnosti
MM

Tak nějak mi to připomíná dobu když se Rusové vraceli na Krym.Naprosto skvěle odvedená práce. V tu dobu také nikdo nevěděl kdo za tím zpočátku stojí a pak už se v podstatě nedalo nic dělat. Takhle pracují tajné služby a vojenští stratégové. Fakt už budeme tou naší blbostí pro smích všude.

9 0
možnosti
PB

Ještě větší vinu na šíření lží a dezinformací mají media, zejména ČT. Nechápu jak je možné, že veřejnoprávní ČT se chytne tvrzení nějakého potulného pisálka a nakládá s ním, jako by to byla dokázaná skutečnost. S ČT není skutečně něco v pořádku. Osočit ministra vnitra z vlastizrady a nemít přitom v ruce vůbec nic, no proboha, kde to jsme???

15 4
možnosti
JP

J48i75ř17í 72P20a85u37l

7. 5. 2021 15:37

Janek Kroupa s námi nefér hru nehraje, ale nefér hru hraje někdo(zdroj, zdroje) s ním a on se tak stal užitečným idiotem.

4 2
možnosti
RK

A že na takovou hru tak zkušený investigativec naskočí...

Ale zase kšeft je kšeft, penízky se určitě jen hrnou.

8 1
možnosti
ZB

Jeste jedna rovina a to utajovane informace. Jestli je neprustrelny zdroj informaci z kuchynske oblasti "tajnych", pak to nekdo musel premistit do jine kuchyne, resp. na verejnost. A to je prusvih zasluhujici si vysetreni, ..., potrestani a reorganizaci.

3 0
možnosti
Foto

Jak je možné, že v této kauze nestačí jen prohlásit, že důkazy sice nejsou, ale celý Seznam cz je přesvědčen a cítí, že to tak bylo. Nebo to, co platilo před pár týdny, že není třeba důkazů, když je přesvědčení, už zase neplatí?

9 1
možnosti
JR

V rozhovoru s pí Witowskou pak Janek Kroupa přiznal, že informace o průběhu schůzky nemá od účastníků, ale od "zdrojů z blízkého okruhu". Takže maximálně "on mi říkal, že Hamáček říkal..."

A ohlašovaná bomba - výpověď p. Netolického - byla vysloveně k smíchu.

Jak se říká: "ukázaná platí". Reportáž postavená na " tři lidi mi potvrdili, že někdo něco říkal, ovšem důkaz, že to potvrdili, nemám" je dost chabá.

20 2
možnosti
RK

Výpověď Netolického usvědčila Hamáčka ze lži. A to, že šlo o kamufláž.

5 6
možnosti
IP

článek pana Kroupy jsem četl, ale nikde jsem "kýble špíny" nějak neregistroval, ani označení jako vlastizrada, podsouváte zřejmě do článku reakce, které sice vyvolal, ale které tam nejsou. Je tam pouze popis rozporů. které vyvolal svými vyjádřeními sám pan Hamáček a není pravda, že by byl bezbranný jak jej popisujete. Protože od začátku je popření cesty samým panem Hamáčkem nevěrohodné (jako kamufláž), tak se nedivme, že jeho cesta vyvolává další otázky, než tedy hájit, či zatracovat jednu, nebo druhou stranu, bylo by lepší si je položit. Třeba proč pan Hamáček kontaktoval velvyslance s žádostí o návrat již 7.dubna, když v té době byl ministrem zahraničí pan Petříček, věděl pan Petříček jako nadřízený pana velvyslance, že ho předvolává ministr vnitra? Navíc bylo před sjezdem SD, co kdyby vyhrál na sjezdu pan Petříček? Proč, když pan Hamáček věděl o situaci ve Vrběticích a připravované roztržce s Ruskem odvolal ministra zahraničí, aniž měl připravenou náhradu? Podívejte se na reakci pana Zaorálka :-).

6 4
možnosti
Foto

Kolikrát ještě budu muset vysvětlovat, že ani já Hamáčkovi nevěřím, ale stejně tak nevěřím ani JK? Oba dle mého názoru, na který mám právo, něco tají a oba v něčem dle mého názoru lžou. Není to tom, že by jeden byl černý a druhý čistě bílý - oba jsou šediví, až hanba.

5 0
možnosti
PS

Jsem rád, že se konečně našel někdo nestranný, kdo ne jen otázky pokládá, ale snaží se na ně si odpovědět. Můj osobní názor je ten, že je to objednaná špína Opozice, kterou se snažili ještě trošku vylepšit včerejší údajnou aférou ministra zdravotnictví a jeho daňových přiznání. Je evidentní na co se to hraje a kam a komu to má pomoci. Jednoduchá otázka i odpověď. Demobloku hrozí po té co se nedaří vlády zbavit, uklidnění situace v ČR a reálně i to, že ji začnou padat preference. Ono půl roku je ještě dlouhá doba na to, aby mohla vláda poukázat na vše co zvládla a omluvit se za to co nezvládla. A co si budeme nalhávat, také může poukázat na to, co udělala Opozice za celou dobu pro občany, kromě podrývání vlády a vnášení chaosu. Seznam.cz je nedůvěryhodná organizace, která poslední rok šíří v naši společnosti nenávist a vnáší nestabilitu. Bohužel nevěřím, že dočkáme například omluvy od politiků Opozice na adresu Hamacka, či rozkryti pozadí zadavatele této kauzy.

11 2
možnosti
ZD

Hlubokosklon před Vašim uvěřitelným komentářem. Vedle autora jste pro mne příkladem, že rozum ještě ze spoluobčanů nevyprchal. Nemusíme spolu souznít, můžeme se dohadovat. Obě stany by ale měly zachovat rozum. Hezký den přeji.

5 1
možnosti

Ono těch úhlů pohledů může být ještě mnohem víc. Hamáček prostě chtěl udělat něco, co by prospělo naší zemi a tím samozřejmě i jemu a čssd. Na tom není nic divného. Dělat z toho vlastizradu může jen duševní mrzák. Ano, můžeme se bavit o tom, zda je Hamáček neschopný naiva anebo zda mu lze přiznat snahu o něco pozitivního, ale dělat z něho vlastizrádce je opravdu mimo.

18 1
možnosti
ZD

Velký souhlas na deset plusů. Snažit se o pořádání významného summitu je chvályhodné pro prestiž republiky. Získat očkovací látku o kterou je zájem i jinde ve světě stejně tak. Nechat vyšumět kauzu založenou na možných domněnkách a nezveřejnitelných informacích je vcelku pochopitelné.

4 0
možnosti
  • Počet článků 2182
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3086x
Bývalý bouřlivák, bývalý rváč, bývalý voják štěstěny, bývalý kalič, bývalý spisovatel. Současný pozorovatel všedností i jinakostí, na které se dnes ze svého skladu vzpomínek dívá úplně jinak, než jak se na ně díval v těch bývalých, bouřlivějších dobách...

 Dum Spiro Spero... 

 

                                

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky

Oblíbené knihy

Oblíbené články

Co právě poslouchám