Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
OB

Já jsem silnou chřipku měl, nejhorší nemoc co jsem prodělal, nebyl jsem ani schopný si dojít na záchod, po tom co jsem si o koronaviru přečetl, mám větší strach z chřipky jak z nového viru.

7 0
možnosti
Foto

Možná že ti, co dnes s covid-19 leží na JIP na plicní ventilaci, a nebo na mimotělním oběhu, by s Vámi tu Vaši chřipku za ten svůj covid rádi vyměnili...

2 1
možnosti
PK

Probůh, je to na každém, jak to vezme. Faktem je, že mediálně známé osobnosti mohou ovlivnit kohosi. V případě této epidemie by mě ovšem mohl z mediálně známých postav ovlivnit jen lékař a nikoliv tato pani...;-D

6 0
možnosti
Foto

Např. pan profesor Flégr. ;-D

1 4
možnosti
Foto

O dopadech nákazy koronavirem SARS-CoV-2 nevíme všechno. Dokonce se ukazuje, že nákaza u dětí, které covid-19 mohou prodělávat bez příznaků, to nebude vždy až tak jednoduché. Nově se například předpokládá, že expozice SARS-CoV-2 může u dětí urychlit nástup diabetu 1. typu. Údaje shromážděné mezi březnem a červnem 2020 od pěti dětských lůžkových jednotek ze čtyř fondů National Health Service Trusts v Londýně ve Velké Británii totiž naznačují nárůst počtu nových případů diabetu 1. typu u dětí ve srovnání s typickým rokem, i když příčinnost nelze v této fázi ještě určit. Důležité informace se pravděpodobně objeví z mnohem větších a komplexnějších datových sad. :

https://www.thelancet.com/action/showPdf?pii=S2213-8587%2820%2930315-6

15 1
možnosti

Když Váš blog zkrátím.

Byl bych rád, kdyby lidé prohlašovali to co já. Když mají jiný názor, měli by si ho nechat pro sebe a neprezentovat ho veřejně.

17 7
možnosti
Foto

Soudný člověk by měl rozeznat, kdy co říkat má a kdy ne. Lucie Bílá se projevila velmi ... nesoudně. S mým názorem to nemá co dělat, jde o společnost jako celek.

5 6
možnosti
MV

LB popsala svoji zkusenost

Vy jste zase najel svoji mantru uvedomeleho

kazdy at si prebere po svem

30 4
možnosti
Foto

LB nepopsala jen svou zkušenost, ona se vyjádřila v mnohem obecnějším měřítku, což Vy asi nejste schopen rozklíčovat.

11 2
možnosti
MH

No, zaplať Bůh za každého, kdo ten nesmysl zlehčuje... těch, co tomu dávají katastrofický rozměr je až dost!

11 7
možnosti
Foto

A víte, že se nedivím, že těm, kterým covid-19 vzal nějakého blízkého člověka, ten "nesmysl" přijde fakt celkem tragický...?

8 2
možnosti

J10a88k13u93b 60Š22o36l62c

18. 9. 2020 10:49

Pro někoho je Covid lehoučký, pro jiného smrtelný, tak to je ale i s chřipkou. Chřipka v minulých letech také zabila x tisíc lidí a nikoho to nezajímalo. Chránit ohrožené skupiny, ale ne se do konce života orouškovat. A zvlášť chudáci děti.

15 2
možnosti
Foto

Lžete, samozřejmě, že mrtví z "obyčejné" chřipky někoho zajímají. Kdyby ne, asi by nikdo nepracoval každý rok na novém typu relevantní vakcíny pro aktuální kmen...

4 2
možnosti
LH

Myslím že mnohem více škody udělaly dokola opakované proslovy Smuclera, Zaloudika, Zimy a dalších, zvláště Smuclerovo prohlášení o výborně situaci z minulého týdne je opravdu chucpe...

17 6
možnosti
Foto

Ano, to mě také rozhodilo. Lucie Bílá je jen další kamínek v té nesmyslné mozaice obecných zlehčovačů.

8 2
možnosti
AT

No a řekla snad něco nepravdivého?

Příběhů s jiným, horším průběhem a špatným koncem slyšíme a čteme také dost. Máme snad jejich autory zase pranýřovat, že děsí lidi?

23 2
možnosti
Foto

Ano, řekla nepravdu, ze které ji usvědčují sta tisíce mrtvých po celém světě...

4 4
možnosti
TB

Naopak, je dobře, že povzbudila lidi. Netřeba šířit hysterii. Vir se od jara trochu změnil, je sice stále šíleně nakažlivý, ale naštěstí již ne tak nebezpečný.....takže chce to klid, dodržovat hygienické zásady samozřejmě ano, ale bez hysterie ;-)

14 4
možnosti
Foto

Nepovzbudila lidi, jen jim lže. To, že v jejím případě nedošlo na nejhorší neznamená, že to tak musí být u každého.

6 5
možnosti
  • Počet článků 2182
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3086x
Bývalý bouřlivák, bývalý rváč, bývalý voják štěstěny, bývalý kalič, bývalý spisovatel. Současný pozorovatel všedností i jinakostí, na které se dnes ze svého skladu vzpomínek dívá úplně jinak, než jak se na ně díval v těch bývalých, bouřlivějších dobách...

 Dum Spiro Spero... 

 

                                

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky

Oblíbené knihy

Oblíbené články

Co právě poslouchám