Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Počty lidí, kteří musejí být s covidem hospitalizováni, se nezadržitelně přibližují číslům, která byla zaznamenána na jaře, kdy epidemie poprvé ochromila republiku. Podobný vývoj mají mimochodem i čísla pacientů, kteří jsou ve vážném stavu a vyžadují mimořádnou péči.

7 1
možnosti

Na jaře neochromila republiku epidemie, ale opatření státu

13 8
možnosti
VS

Je vidět že i slavici Covid zasahnul, prý u některých poškozuje tkáně, v jejím případě to sedlo rovnou na mozek....:)

5 8
možnosti
Foto

To ovšem vás postihnout nemůže. Není na co sedat.:-/

9 11
možnosti
MH

Už fakt stačí. Usínám, a za záclonou něco vidím.. Ano, je tam. Je to vir. Ten nejhorší, co se s ním lidstvo kdy setkalo. Coronavir. Doufám, že se dožiji rána. A když ne, tak aspoň poslední vzkaz všem přeživším.. Potomci všech zemí, polibte si zadele!

8 9
možnosti
HS

Ano, je třeba za každou cenu udržovat paniku. Protože při každé epidemii umře velká část lidí strachem. A paní Bílá se svou osobní zkušeností nám to přece nebude kazit.

8 5
možnosti
Foto

J73a94n34a 37M43a23j58o84v84á

18. 9. 2020 23:15

Od svého táty jsem si toho neměla moc co vzít, ale jeho úsloví, že nejhorší je smrt z vyděšení, to si nesu životem.

15 4
možnosti
RK

R45a78d52e54k 97K77o21h57u34t

18. 9. 2020 20:12

Odborníci na viry, mám na vás dotaz: jak je to nyní s chřipkou? Tou skutečnou, ne s covidem. Kolik lidí je kvůli chřipce nyní hospitalizovaných, kolik jich má těžký průběh? Furt tady čtu, že covid je to samé jako chřipka, ale co si tak pamatuji z dřívějška, tak chřipka je sezónní záležitost, covid je tu furt a rozjíždí se bez toho, aby bylo počasí které je spojeno s chřipkou.

10 3
možnosti
TH

Královna(chřipka) je mrtvá, at žije nová královna(chřipka). Nechápu to, ještě minulý rok měli lidi obyčejnou chřipku, ale ted mají koronavirus a k tomu covida 19.

3 5
možnosti
JP

Pane Kroupo. Po přečtení Vašeho blogu ohledně Vystrčilovy cesty na Taiwan a nyní Vašeho blogu ohledně covidu bych řekl, že se bojíte i psího štěkání za rohem.

Svět podle Kroupy spočívá v tom, že všichni sedí doma naprosto paralyzovaní strachem z čehokoliv.

Proboha přestaňte strašit jednou pomstou čínských soudruhů a podruhé vyhynutím lidstva kvůli covidu.

V první řadě bychom měli po naší skvěle připravené chtít opravdová čísla, kolik lidí zemřelo opravdu na covid a kolik lidí zemřelo na komplikace spojené s jejich už podlomeným zdravím.

To by tu ale pan Kroupa nemohl ale moralizovat, jak bychom se měli chovat, jinak tu všichni umřeme.

17 12
možnosti
Foto

;-DR^ ale musíte pana Kroupu pochopit. On se nebojí o sebe, on se bojí O NÁS.:-)

5 5
možnosti
Foto

J77a51n52a 21M80a79j34o40v16á

18. 9. 2020 19:36

A co má jako svým fanouškům vzkazovat? Ze je jí blbě jako psovi a že za ni mají zapalovat svíčky? Kam se poděl zbytek rozumu? "Kabát" role Lucie Bílé, který si bere když se obrací na publikum je pozitivní vždycky. Logicky i teď.

9 2
možnosti
Foto

Já jí přeci vůbec nemám za zlé, že se svěřila s tím, že to v jejím případě byla jen lehce "blbá" chřipka, já jí mám za zlé její slova o tom, že by z toho nedělala žádnou hrůzu - obecně. Že to v jejím případě bylo lehčí pokuckávání není vůbec relevantní k tomu, jak je z té nemoci celý svět vzhůru nohama. Vzhledem k tomu, kolik světových skutečných odborníků na nemoci, což ona není ani ve snu, bije na poplach, asi to pro svět jako takový nic dobrého není. A pardon, ale já věřím spíše odborníkům z oboru, než nějaké pěnici.

2 0
možnosti
Foto

K67a56r93e71l 47C29a35c20h

18. 9. 2020 19:14

Na naší planetě je 7,5 mld lidí. Za můj dosavadní život se počet obyvatel ztrojnásobil. Různí aktivisté vymýšlejí kde co pro ochranu životního prostředí, přičemž nejlepším počinem by bylo zastavit populační růst tam, kde tyto přírůstky již Země nemůže uživit. Planeta se brání po svém. Možná že to, co jsem napsal, je lehkovážné, ale je to fakt. Lidí je příliš mnoho a jsou pro tuto planetu sami největším nebezpečím.

25 0
možnosti

Planeta se nebrání. Nemá vědomí.

0 1
možnosti
Foto

"Mě hlavně zajímá ta menšina, která zemřela, nebo má namále, a polymorbidní není..." - ve Vašem komentáři níže.

A můžete nám uvést počet těch, kteří doopravdy neměli vůbec nic jiného, než koronáče? A můžete to porovnat s počtem těch, kteří zemřeli na nějakou jinou virózu (chřipku) a také neměli jinou chorobu?

Sem s těmi čísly, ať má tahle debata smysl. :-P

10 5
možnosti
Foto

Sám dobře víte, že jako laik nemohu mít k takovým přesným číslům přístup, tak se nestavte hloupějším, než je třeba...

0 0
možnosti
TH

Tak jsem se podíval na stav nakažení, nemocní, v nemocnici a umřelo(na nebo s?) Ten strach z nákazy už nikomu nežeru. Litoval jsem taxikáře a pak jsem, po několikatýdenní hospitalizaci, viděl fotky. Chtěl bych aby se zveřejnoval zdravotní stav před a po. Mezi mrtvými na covida je muž v konečné fází rakoviny nebo pětadevadesátiletý muž, ti by tady taky byli deset, dvacet nebo třicet let?

7 4
možnosti
RK

R61a27d29e98k 23K83o68h57u75t

18. 9. 2020 20:15

Nebýt covidu tak by ti vámi zmiňovaní ještě mohli žít nějakou dobu celkem spokojeně, nebo by nemuseli mít najednou těžké příznaky...

9 1
možnosti
  • Počet článků 2182
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3086x
Bývalý bouřlivák, bývalý rváč, bývalý voják štěstěny, bývalý kalič, bývalý spisovatel. Současný pozorovatel všedností i jinakostí, na které se dnes ze svého skladu vzpomínek dívá úplně jinak, než jak se na ně díval v těch bývalých, bouřlivějších dobách...

 Dum Spiro Spero... 

 

                                

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky

Oblíbené knihy

Oblíbené články

Co právě poslouchám