Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZH

Úplně ideální by bylo, aby do 9 hodin fungovaly obchody pro pracující. V 9 zavřít, dezinfikovat prodejní plochu a košíky a v 10 otevřít na 2 hodiny pro důchodce.

Ta hodinová přestávka by umožnila v klidu dokončit nákup první skupině a opustit prodejnu bez mísení se s davem nedočkavých důchodců.

Jinak samozřejmě toto vede jen k tomu, že důchodce mířící přes celé město do Kauflandu pro o korunu levnější mléko jede stejným autobusem jako pracující člověk do práce a tedy dochází k onomu nechtěnému mísení obou skupin.

3 0
možnosti
MB

M42a26r60e63k 35B17u31r84s37a

20. 3. 2020 20:01

Je problém si ji koupit odpoledne den předem ? Jestli řešíte takovou koko.inu, tak fakt nevím ...

9 4
možnosti
MB

Ať udělá vláda cokoliv, vždy se najdou lidé, kteří ji budou kritizovat .Namísto nachystání si sváči večer, budou brečet. Že pane Kroupo.

4 1
možnosti
Foto

R15o82m63a52n 44K53o87z43e89l

20. 3. 2020 18:24

Nelze vyhovět všem, lidé dělají i na směny. Já mám další týden odpolední a byl jsem zvyklý chodit do obchodu právě v těch 10 hodin, musel bych si přivstat.

2 0
možnosti
VH

Nic trapnejsiho sem posledni dobou necet. Fnukna co si neni schopna doma namazat cjleb s maslem, salamem, cimkoliv. Boze kam sme to dosli.

18 9
možnosti
VP

V18i28t 80P28o87c93h11m45a55n

20. 3. 2020 17:57

Necetl jsem celou diskusi, nejspis uz to zaznelo - temer valecnej stav a lidi budou resit oteviraci dobu... Kupte nebo udelejte si svacinu vecer predchoziho dne.

6 2
možnosti
KS

Šlo o to, že si nemohli koupit čerstvé rohlíky k snídani. Teda mohli, ale s vražedným virusem za krkem.

0 5
možnosti
TT

Prdlajs. Hned včera si stěžoval nějaký Svaz důchodců, nebo jak se to jmenuje, že mají seňoři strach přijít do obchodů, kde bude v 10:00 už vykoupené zboží v akci. A na ten popud to naši krizoví mudrcové posunuli.

7 0
možnosti
RP

Mně to nevyhovuje, když mám noční. protože to si z práce prodloužím cestu do města a ráno po noční jdu nakoupit.

Takhle půjdu domů, posedím tam hodinu, potom se zvednu a zas půjdu zpět do města nakoupit. O hodinu déle na cestě.

No hlavně že to bude legální, první cestu půjdu z práce a při druhé cestě půjdu na nezbytný nákup.

Aspoň se po těch chodnících do města a ve městě víc projdu.;-D;-D

Ale je fakt, že je otázka, jestli nyní v době omezení výroby vůbec nějaké noční budou.

4 0
možnosti
PI

Nevím jaké zaměstnání vykonáváte a také neznám pracovní dobu, nicméně většině lidí začíná pracovní doba v šest nebo v sedm hodin. Osobně pracuji jako lékař a začínám v sedm. Takže kupovat si svačinu cestou do práce je nemyslitelné a myslím, že spousta lidí na tom bude obdobně

2 1
možnosti
RP

Dělníci ve vícesměnném provozu začínají v 6. Kancelářníci začínají v 7 nebo 8 . Ale kde je hodně dělníků, je tam nějaký obchod s jídlem, třeba prodejna pekárny nebo nějaký stánek, otevřen třeba už od 5 hodin ráno.

4 0
možnosti
JH

J25a59n 79H61r17u89b95e64š

20. 3. 2020 17:13

Budu s Vámi polemizovat: Důchodci jsou nejohroženější skupinou a pokud je šance před ranním otevřením obchodu provést důkladnější hygienická opatření, sníží se riziko, že někdo z nich onemocní. Když od 7 do 10 pustíte do krámu kdekoho, nemáte už šanci nějakou dezinfekci provést. Navíc těžko budete před desátou vyhánět ty, kteří svůj nákup ještě nedokončili, takže se tam možná další čtvrthodinu ti důchodci stejně budou potkávat s ostatními. A zkoušel jste si někdy ukrojit a namazat chleba na svačinu? Nezabere to víc času, než kolik obětujete na nákup svačiny v obchodě. Ostatně i s tím obědem - pokud nemáte čas, chuť a energii něco si nachystat na další den večer sám, v obchodě za přijatelný peníz koupíte hotovky, které stačí ohřát v mikrovlnce. Možná rada jak pro hloupého, neuražte se - ale trochu jste si o to tím blogem koledoval.

3 4
možnosti
Foto

A jaké možnosti mají chlapi na ubytovnách, kteří u nás jako jedni z mála ještě fyzicky makají na pozicích, kde o Čechy nezavadíte? Myslíte si, že mají na cimře na ubytovně kde jich spí deset najednou vůbec ledničku a soukromí? Kam si ten namazanej oběd, nebo svačinu do rána dají? Pod polštář? Musíte myslet i na tyto lidi, oni totiž staví a vyrábějí tam, kde se našim lidem už nechce...

3 0
možnosti
  • Počet článků 2182
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3086x
Bývalý bouřlivák, bývalý rváč, bývalý voják štěstěny, bývalý kalič, bývalý spisovatel. Současný pozorovatel všedností i jinakostí, na které se dnes ze svého skladu vzpomínek dívá úplně jinak, než jak se na ně díval v těch bývalých, bouřlivějších dobách...

 Dum Spiro Spero... 

 

                                

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky

Oblíbené knihy

Oblíbené články

Co právě poslouchám