Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LT

...názory a proklamace těchto pánů nejsou trochu schizofrenní. JSOU POKRYTECKÉ. Pouze pokrytec to dokáže prezentovat a to zcela bez studu a na veřejnosti.

2 0
možnosti
SB

Vláďo, pro tebe karma.

2 0
možnosti
SB

Podle mého je to naivními představami lidí, že hezkými myšlenkami lze ovlivnit realitu.

Pravicovost má něco do sebe a sen o sociální rovnosti, že na sebe budeme hodní, má také něco do sebe. Avšak ten není realizovatelný, a když není realizovatelný, nepřipadá už vůbec v úvahu jeho souběh s tou pravicovostí (aby vůbec připadalo v úvahu, že by dvě věci mohly být realizovatelné souběžně, musí být nejprve realizovatelná každá zvlášť).

Přesto se neustále najdou lidi, kteří chtějí realizovatelnou pravicovost skloubit s nerealizovatelnými levičáckými sny.

Prostě sebehezčí myšlenka, která by v případě realizovatelnosti navíc byla vysoce morální, nemůže být konstruktivní, když není realizovatelná. Nelze nadřazovat krásu nad realizovatelnost. Přesto se o to mnozí lidé snaží a tohle je potom výsledek.

6 0
možnosti
LT

...a snaží se o to vytrvale už stovky let.

1 0
možnosti
JC

PaneBože! Už zase! Za všechno může Kalousek...

4 3
možnosti
JV

Komunisti neměli na chod země v celostátním měřítku 30 let prakticky žádný vliv. Přesto jejich volební výsledky jsou stále 10- 16 %. A není to díky skalním důchodcům. Ti už povětšinou dávno zemřeli. Čím to tedy je, že mají stále větší vliv, čím to je, že má tolik % SPD? Neschopností tradičních stran. Neschopností pravice zaujmout programem a hlavně svůj program plnit. Slavná ODS třikrát musela složit vládu a odevzdat ji úředníkům. Dnešní připitomnělé plačtivé výkřiky Fialů , Kalousků, Gazdíků, Bělobrádků... na tom nic nezmění. Vy za to můžete, pánové a vám podobní, že komunisté jsou tam, kde jsou.

36 3
možnosti
NS

Máte naprostou pravdu. Všechna tahle bída, všechen tenhle hnus nespadl včera z nebe. Jak Babiš, tak bolševici a Pitomio byli zvoleni ve svobodných volbách a získali jasnou většinu. Takže pokud se nám to nelíbí, a mně se to skutečně hrubě nelíbí, můžeme dělat jen jednu věc. Odhalovat lži, triky a podvody těch hochštaplerů, gaunerů a podvodníků, na které nalákali jednoduchou část voličstva a věřit v zázrak, že to tomu voličstvu docvakne a že to budou oni, kdo je příště nebudou volit, případně kdo je vidlemi požene už nyní.

A stejně tak opozice. Dnes a denně se musí poslanci ptát ministryně financí, jak probíhá vyšetřování daňových deliktů, které se týkají Agrofertu, dnes a denně se musí ptát ministra financí, zda ta jeho daňová kobra vyšetřuje kriminální skutky kolem korunových dluhopisů. Skutečně nevím, proč by nám tuto zemi měl ukrást jeden nenažraný slovenský estébák.

14 5
možnosti
JV

Odhalováním nic nedokážete. Když někdo začne sepisovat podvody a trestné činy funkcionářů ODS, ČSSD a KDU-ČSL, bede to na solidně tlustou knihu.

4 2
možnosti
  • Počet článků 2182
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3086x
Bývalý bouřlivák, bývalý rváč, bývalý voják štěstěny, bývalý kalič, bývalý spisovatel. Současný pozorovatel všedností i jinakostí, na které se dnes ze svého skladu vzpomínek dívá úplně jinak, než jak se na ně díval v těch bývalých, bouřlivějších dobách...

 Dum Spiro Spero... 

 

                                

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky

Oblíbené knihy

Oblíbené články

Co právě poslouchám