Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VJ

Vím co by na to řekl náš kocour. V létě, když bylo teplo, stál každé ráno u dveří a když se otevřely, vyrazil ven. Samozřejmě, doma by ho má žena dirigovala stejně jako mně. To nikdy nepřipustil. Vrátil se vždy tak akorát na snídani, na svačinku, na oběd, na olovrant a na večeři a pak zpátky do pelechu. Dnes? Prší. Vykoukne ven, naježí se, otočí a vleze zpátky do pelechu. I pro nás by bylo venku určitě lépe, ale to pohodlíčko je nejisté, že.

0 0
možnosti
VJ

Z toho vyplývá jediné. Naše zeme s občany parametrů našeho kocoura bude sice o svobodě snít, ale nikdy nezkusí překročit práh bolestivosti.

0 0
možnosti
RH

Země našich parametrů nemůže nikdy realizovat vlastní nezávislou politiku. A taky tomu tak nikdy v dějinách nebylo. Ať se nám to líbí, nebo ne, integrace je nezvratitelny proces a je otázkou pouze způsob integrace. Sny o vystoupení je populismus pro frustraty...

6 8
možnosti
Foto

Být v minulosti víc takových, jako jste Vy, tak už bychom se tady modlili k Alláhovi od středověku...

14 4
možnosti
JS

Tak jako nebylo mozne vystoupit z Protektoratu Boehmen und Maehren, neni mozne vystoupit dobrovolne z EU. Musi prijit silnejsi otres, jakym byla svet. valka. Bohuzel.

2 2
možnosti
MR

Ještě horší je a je to i jádrem současné situace a my ji známe a pořád ji máme v sobě zdob socialismu, kolektivní úřednický direktivní socialismus jež ovládá určitá parta lidí a jejich aktuální doktrína.

Stav Evropy je následný vyšlechtěná ovčonská většina jež věří určitému ideálu, tu křesťanství, tu své duševní a technologické vyspělosti, tu ničemu a potřebuje autoritu ... .

Na druhé straně je v každé zemi u moci a v EU stará garda politiků jež měla určitý sen i moc cosi vytvořit a je to vlastně o její existenci... .

Tyto dvě podstaty brzdí změny a přehodnocení ... .

Je zde vlastně vazalská smlouva mezi ovčonskou občanskou společností jež má určitý prostor ve společnosti jež se domnívá že je hodně svobodný a humanistický a a na druhé straně poptávka této ovčonské většiny po dodržování tohoto kursu a tím si volí určitý typ politiků a ideologii ... .

Jestliže je takto zasaženo více jak 75% populace, tak co s tím ... . Jen nadáváme na následky a přitom ve většině živíme tuto hydru.

To bude eskalovat situaci a stav do té doby než se to těchto lidí bytostně dotkne a budou v přímém ohrožení, to už může být pozdě a budou muset bojovat za svou svobodu.

Tím vznikne hmatatelné ponaučení pravých hodnot společnosti, ne jen určitých iluzí.

1 0
možnosti
MD

Za nit odporu vuci zdegenerovane EU protazene clankem vam patri karma.

5 0
možnosti
JC

což takhle se vrátit do dob komunisty

1 8
možnosti
JE

Proč? Vždyť tady evidentně hrozí daleko horší alternativa!!

7 3
možnosti
  • Počet článků 2182
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3086x
Bývalý bouřlivák, bývalý rváč, bývalý voják štěstěny, bývalý kalič, bývalý spisovatel. Současný pozorovatel všedností i jinakostí, na které se dnes ze svého skladu vzpomínek dívá úplně jinak, než jak se na ně díval v těch bývalých, bouřlivějších dobách...

 Dum Spiro Spero... 

 

                                

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky

Oblíbené knihy

Oblíbené články

Co právě poslouchám