Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
HM

pěkný článek děkujeme R^

7 0
možnosti
JK

Sundejte triko a zeptejte se jich, rádi Vám to ukáží :-).

0 0
možnosti
PV

Moc pěkné a dík.R^

Pracuji dnes a denně s dětmi, i velmi malými, pracuji často se seniory, i velmi starými, až ku stu letům, takže někdy mě napadne srovnávat. Tyto dva nesourodé světy jsou v něčem velmi rozdílné, ale však jsou i oblasti, kde jsou si dost podobné. Během těch let jsem došel k mnoha poznáním, jedno je však velmi zajímavé a nanejvýš překvapivé: staříci jsou mnohem zvídavější. Malé děti, tak MŠ a první stupeň ZŠ ještě malinko jo, ale potom už si myslí, že všechno ví, všechno znají, kdosi tu psal o všeználcích, to můžu potvrdit. Nemají potřebu se učit, vzdělávat, dokonce ani v oblastech, které jsou jejich koníčkem. A to je děsivé.

Vy jste optimistka, já se o totéž snažím a když se mi objeví kreativní dítě, je to velká odměna za práci, skoro až požehnání, poněvadž jich není mnoho. Staříci naopak jsou požehnáním všichni do jednoho (proto mi připadá tak šílené, když tam žijí tak sami bez svých blízkých, ale to je na jiný článek).

11 0
možnosti
IA

Napište ho, Petře Vysočane. Určitě  to bude k mnoha věcem dobré.

2 0
možnosti
VPS

Paní Irenko, líbil se mi Váš článek. Taky se mi zdá, že ti mladí všeználkové a všudebylové žijí v jiné galaxii, nežli my.

7 0
možnosti
IA

Určitě a jsou nám vzdálenější, než to bylo mezi námi  a našimi rodiči. To je ta doba přeceňování moci technologií nad lidstvím.

4 0
možnosti