Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PM

petrik1960

25. 2. 2011 11:47
co je na

takto upravené rybě........jistě rozmražené, zdravého ????

0 0
možnosti
VK

bloger-Vladimír Kroupa

25. 2. 2011 11:58
Re: co je na

ÁÁÁ, pán nosí čerstvé tilapie v kapse!!!;-D

0 0
možnosti
PDVIT

prof. DrKr. Vlad III. Tepéš,Ph.K

25. 2. 2011 11:45
omfg...kroupa zase vari slichtu

proboha prestante tu nalhavat, ze mate neco s jatrama, kdyz varite zase ty svoje typicky slichty ala babica. Kdyz nemate limetku dejte tam citron, kdyz nemate citron dejte tam sojovku, kdyz nemate sojovku dejte tam spoustu tuku...

0 0
možnosti
G

garumna

25. 2. 2011 12:45
Re: omfg...kroupa zase vari slichtu

Ja to beru jako patecni pobaveni. Varit dle toho fakt ne, jako inspiraci pro vareni doprucuji tento blog:http://grosmanova.blog.idnes.cz/

0 0
možnosti
IV

Ištván Vinnetou

25. 2. 2011 11:44
Nic mi nebylo, ale při pohledu na ty fotky se mi udělalo

nevolno.... Jak to ty chlape děláš, že se ti kácí na všech fotkách všechno. Nemluvím o hradech a věžích, ale ty dokážeš roztančit i flašky od oleje, kastróly a všechny předměty. :-)

0 0
možnosti
U1

unBAN(g)able 1.3

25. 2. 2011 12:04
Re: Nic mi nebylo, ale při pohledu na ty fotky se mi udělalo

;-DR^

0 0
možnosti
U1

unBAN(g)able 1.3

25. 2. 2011 11:39
Chudák ryba,

chudáci chuťový buňky, chudáci strávníci.;-( Ale co, je pátek, je pátek, je pátek.......

0 0
možnosti
OP

Bětka

25. 2. 2011 11:35
Ryba

Když chci jíst rybu,tak proto,že chci jíst rybu i s její chutí a vůní.Takže máslo,sůl,limetku max.trošičku kmínu. Obávám se,že česnek přehluší rybí chuť. V tomto jsem dost konzervativní. Prostě česnek,cibulka,limetka,olivový olej a smetana,je na mě moc ingrediencí.

0 0
možnosti
P

papaya.

25. 2. 2011 11:30

by stačila jen nějaká rychlá úprava, je to ryba. Tedy bych ji už nezalévala smetanou a dalších třicet minut  nemučila v troubě :)

0 0
možnosti
G

gastrobrekeke

25. 2. 2011 11:10
můj nick

přesně vystihuje to na talíři Rv

0 0
možnosti
  • Počet článků 2182
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3086x
Bývalý bouřlivák, bývalý rváč, bývalý voják štěstěny, bývalý kalič, bývalý spisovatel. Současný pozorovatel všedností i jinakostí, na které se dnes ze svého skladu vzpomínek dívá úplně jinak, než jak se na ně díval v těch bývalých, bouřlivějších dobách...

 Dum Spiro Spero... 

 

                                

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky

Oblíbené knihy

Oblíbené články

Co právě poslouchám