Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JT

Jirka1938

15. 3. 2010 17:27
Az homosexualove

dosahnou predelani vsech zakonu podle jejich "prav", tak jak to jiz docilili jinde (na priklad v Kanade), s plnou pomoci EU, nebudete si jiz moci dovolit prohlasovat nejen ze nemaji narok na adopci deti, ale ze nemaji vyucovat deti ve skole o krasach homosexuality, brat si penze po svych "manzelich/manzelkach" a tak dale, nebot budete predvedena pred tribunal "lidskych prav" a tam vam pekne zavrou usta.

0 0
možnosti
VD

všd

15. 3. 2010 17:55
Re: Az homosexualove

To jsou dvě odlišné věci. Jedna je začlenění sexuální orientace a z ní vyplývajících práv pod LZPS, a druhá věc jsou vdovské/vdovecké důchody apod.

Nemluvě o tom, že daný proces není ze dne na den, a jak se bude Evropa postupně islamizovat, lze předpokládat, že tento proces utichne i v zemích islamizací přímo v takové míře nepostižených.

0 0
možnosti
VD

všd

15. 3. 2010 17:16
marxistické vlivy

Doporučuji přečíst tento článek: http://romanprazak.blog.idnes.cz/c/95274/Frankfurtska-skola.html

Marxisti-leninisti prosazovali ústavní východu, dnešní neomarxisti prosazují "homoparentalitu". V obou případech tak činí z nenávisti k tradiční společnosti, kde je táta (nejlépe živnostník), máma (nejlépe v domácnosti), tři a více dětí a v neděli se chodí do kostela. Přesně to oni nenávidí, a přesně do těchto typů rodin ovšem směřuje většina dětí k adopci nebo do pěstounské péče.

Marxismus má různé tváře, Eva Pallotto je jiná, než nadšené soudružky z padesátých let, "převychovávající" v dětských domovech děti "nepřátel státu a socialismu". Nenávist nebo alespoň neúctu k tradiční rodině mají však společnou.

Dále doporučuji sledovat euportal.cz a obcinst.cz

0 0
možnosti
VD

všd

15. 3. 2010 17:19
Re: marxistické vlivy

Samozřejmě, mnoho zastánců "homoparentality" se k marxismu nehlásí. Pokud si však zkonfrontujete jejich texty s odkazovaným článkem, vyjde Vám, že neomarxisty zjevně jsou. Dále doporučuji blog Františka Matějky frantisekmatejka.blog.idnes.cz

0 0
možnosti
VD

všd

15. 3. 2010 17:11
Velice složité téma

V první řadě, o naprostou většinu dětí v ústavech jeví rodiče či příbuzní zájem, avšak nemohou si je nastěhovat domů. Ve druhé řadě, u nás se odebíralo hlavně malé děti z rodin kvůli banalitám, a následně tlačilo na rodiče, aby je dali k adopci. Když nedali souhlas, alespoň se bránilo jejich navrácení zpět do rodin. To je důvod, proč máme tolik dětí v ústavech. V jiných zemích lze dítě déle než např. měsíc držet v ústavu jen na základě kvalifikovaného rozhodnutí. U nás prostě JEDNA úřednice podá návrh, na základě toho se vydá předběžné opatření, a definitivní rozhodnutí přijde třeba za půl roku, rok.

Tím, že bychom povolili adopce registrovaným partnerům, by dětí v ústavech neubylo. Těch ubývá díky tomu, že úředníci teprve teď přestávají věřit "vědeckému konsensu" z padesátých let, že ústav je stejně dobrý, ne-li lepší, než rodina. A to nemluvím o delikventech, ti v ústavech být musí, těžko je ukočíruje homosexuální dvojice, která chodí do práce. Jedině profesionální pěstouni ...

0 0
možnosti
J

jirkaknop

15. 3. 2010 16:59
Ke stylu článku..

Musím s lítostí konstatovat, že od doby, co píšete profesionálně, je ve Vašem psaní víc korektnosti, než opravdovosti. Tento článek nikoho neurazí, nikomu nepomůže, závěr si může každý udělat jaký chce, zalíbí se téměř všem.. prostě takový pisatelský establishment..dříve jste měla v těch článcích myšlenku a názor..Jenom si přečtěte Dítě má právo na lásku. Netahá Vás to za uši? Taková nadnesená fráze, která má jakoby vzbudit soucit.. pochopení..

Co třeba: Chtějí děti lásku? Homosexuálové jí mají na rozdávání.. 

To je ten časopis tak uhozený nebo redaktor tak sterilní?

0 0
možnosti
EP

Eva_Pallotto

15. 3. 2010 17:12
Re: Ke stylu článku..

Ale no tak, no tak :-)

Zdaleka nepíšu profesionálně.... navíc tenhle článek je můj, není určen nikam jinam.

Možná se Vám to zdá, že jsem někdy na něco měla silnější "názor" - možná i ano, ale jen opravdu výjimečně. Jestli si na něčem zakládám, tak je to právě schopnost dívat se na problémy z více stran. To moje čtenáře často štve, že se nepostavím na tu či onu stranu.

Ale jak můžu? Svět není černobílej, nevidím ho tak a nechci něm tak psát......

0 0
možnosti
PPP

přišla poslechnout Paderewskiho

15. 3. 2010 16:51
krásnej nadpis :) karma zä něj :)

a až se vrátim ze zdravotní procházky, přečtu si i ten :)

0 0
možnosti
J

jirkaknop

15. 3. 2010 17:00
Re: krásnej nadpis :) karma zä něj :)

Nevím, kdo je Paderewski, ale je také tak naivní?

0 0
možnosti
TF

tfujpm

15. 3. 2010 16:22
Co si poridit Lucii ...

Mam pocit, ze tahle veta trochu diskredituje jinak hezky nebo mozna libive napsany nazor. "Kdybych si nakrásně pořídila partnerku Lucii, určitě to naprosto poslední, co by mne napadlo, by bylo jít si nechat schválit na ONV, že si jí můžu nastěhovat domů." Nikdo to po vas nechce abyste to delala, ale co kdyz to nekdo udelat chce. Kdyz si poridite pritele Karla tak vas napadne nekdy bezet na urad a tam se zapsat? Uz to oznaceni ONV nazcuje, jak se na registrovane partnerstvi koukate. Stavba podle vas urcite patri na hrad ci zamek predpokladam ....

0 0
možnosti
M

motylek_02

15. 3. 2010 16:20
registrovane

partnerstvi ma smysl. uz jen kvuli tomu, ze kdyz jeden z partneru skonci v nemocnici, druhy nedostane info protoze neni rodina. anebo dedictvi... proste je par veci, kdy to (dle meho) smysl  ma.

0 0
možnosti
SFP

Stan from Prague

15. 3. 2010 16:18
ale pak by melo treba existovat take pravo Sadomasochistu

na verejne uznani a podporu. nebot je to take jejich prirozenost....Nebo ne?! Pravo pedofilu na styk s malymi demi bych sem take prihodil..... Jen pro moji informac. Vy jse byla pocata v normalni rodine, ci nejakem leso-homo registrovanem partnerstvi?

0 0
možnosti
TF

tfujpm

15. 3. 2010 16:24
Re: ale pak by melo treba existovat take pravo Sadomasochistu

Ohrozuje homosexualita stejne nektere skupiny lidi jako pedofilie? Tak zrusime i manzelstvi - kdyz muzeme uzavrit jenom jedno, tak je to prezitek ne?

0 0
možnosti
LK

Kerapsak

15. 3. 2010 15:18
Karma

Dekuji za clanek. R^

0 0
možnosti
VK

VLAKR

15. 3. 2010 14:58
Dotaz

A existuje právo pedofilů na adopce? Vždyť je to také diskriminace a mnozí pedofilové by se dokázali o dítě postarat mnohem lépe než v rozhárané heterosexuální rodině.

0 0
možnosti
RJ

molok

15. 3. 2010 15:00
Re: Dotaz

pedofil stejně jako homosexuál stejně jako nekrofil stejně jako další lidé s jinými sexuálními odlišnostmi si můžou dítě osvojit, nemůže jen homosexuál, který se registroval ;-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 151
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 8483x
"Dokážu žít s pochybnostmi, nejistotou a neznámem. Určitě je mnohem zajímavější žít s otázkami, na které máme nejistou odpověď, než mít jisté odpovědi, které mohou být nesprávné. Mám jen přibližné odpovědi a různé stupně jistoty o různých věcech. Nejsem si absolutně jistý ničím, o mnoha věcech nic nevím - třeba o tom, zda má vůbec význam se ptát, jaký je smysl života a co taková otázka znamená. Budu o tom chvíli přemýšlet a když na to nepřijdu, budu prostě přemýšlet o něčem jiném. Nemyslím, že je nutné mít na všechno odpověď. Nemám strach z toho něco nevědět, být ztracený v podivném světě, kterému nerozumím a ve kterém nemám přesné určení - protože tak to prostě je, alespoň si to o něm myslím, asi. Nebojím se toho." / Richard P. Feynman/

Seznam rubrik

Oblíbené knihy

Oblíbené blogy

Co právě poslouchám

Oblíbené stránky