Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
HN

Hanka Novotná

5. 2. 2010 15:16
Ahoj Vláďo,

vypadá to moc dobře.R^ Určitě vyzkouším. Držkovou nemusím, proto jsem nedorazila, ale koukám, že některým diskutujícím by přišla vhod.;-D

0 0
možnosti
HMC

Hrabě Monte Christo

5. 2. 2010 15:18
Re: Ahoj Vláďo,

copak....na ufňukané články nikdo nechodí?:-)

0 0
možnosti
FR

Robin Ood legenda Sherwoodu

5. 2. 2010 15:15
Taková krize ovšem ještě není, abychom do sebe cpali

tak příšerný blivajz, jaký nám vnucuje pan Kroupa :-)

0 0
možnosti
MD

mikado12

5. 2. 2010 15:19
Re: Taková krize ovšem ještě není, abychom do sebe cpali

U Kroupů mají krizi furt. To víš Kroupa na tý vrátnici emerický firmy moc nevydělá a do komparzu má už profláklý xicht. Hrál fšude, navíc štve profíky, kteří cítí velikou konkurenci..:-P

0 0
možnosti
E

eNden

5. 2. 2010 14:25
Tak bramborovou

kaši děláte skoro jako já. někdy ji dělám nastavovanou krupkama nebo pohankou, někdy s vyšlehanou brokolicí (výborné a zdravé).

Sekanou jako vy jsem dělala před týdnem, jen ten špek jsem tam nedala, ačkoliv to může být dobré, tak my špek nesmíme.

Ta sojová drť se v té sekané nijak nepozná, když jí není více než masa, ba naopak maso nadlehčí, že není tak uhňácané. Tuto směs dávám i do plněných paprik a je to ňamka.

Jo, kdo nezkusí, neuvidí...V

0 0
možnosti
PB

P.Banga

5. 2. 2010 14:20
Vláďo...

Zase super, jako vždycky :-) z prudičů si nic nedělej, až nebude jednou co do huby, bude taková nastavovaná sekaná naprostý luxus :-) hehe...

0 0
možnosti
MD

mikado12

5. 2. 2010 14:21
Re: Vláďo...

Hezký den. V.K.R^V

0 0
možnosti
NS

Nyzozemec Sídorf

5. 2. 2010 14:16
FUJ

Teda Kroupo :-/

To snad radši suchý rohlíky.

0 0
možnosti
MD

mikado12

5. 2. 2010 14:18
Re: FUJ

Ty budou příště. S postupem jak na ně maže máslo z Lídlu..:-P

0 0
možnosti
ZM

Zbyněk Meduna

5. 2. 2010 14:09
Je mi smutno, když čtu tuhle diskuzi

Pane Kroupo, děkuju za skvělej recept, ten, kdo neví, co presně je rychlá záchrana, tak ten tohle nedocení a já si pana Kroupu cením o to ví, že dokáže jako chlap uvařit alespoň taková jídla. Kdo z vás pánů, tohle umí? Když se ale podívam dole na dikuzi, tak pláču, čeho všeho jsou lidé schopni. Nenechte se odradit, pane Kroupo. Zbyněk Meduna

0 0
možnosti
MD

mikado12

5. 2. 2010 14:12
Re: Je mi smutno, když čtu tuhle diskuzi

Mockrát Vám děkuji za podporu. Nikdy se nevzdám. Jsem přece chlap..ještě jednou ze srdce, díkyVVR^!

0 0
možnosti
P

papaya

5. 2. 2010 13:47
Tak ještě než se kouknu, kdo v diskusi vaří a kdo ne ...

Vám musím říct, že tahle kombinace by mě nenapadla. Sekanou peču jen z libového mletého masa, půl hovězí + půl vepřové a i tak jí nemusím víckrát jak třikrát do roka. Sojové maso, pokud není nacpáno éčky a ovoněno chemickými přísadami, po mase moc nechutná, takže ho nekupuji a tak nějak jsem si ho ani neoblíbila.... ale třeba už dělají chutnější varianty než před dvaceti lety, nevím. Když to smícháte s MASEM, nutně si tu chuť sekané musíte zkazit, ne ? Uznávám, že jako nouzový pokrm (odtud váš název - krizová, jasně...) pro vyhladovělou skupinu puberťáků to je řešení, ale třeba jako uvítací pokrm nějaké očekávané návštěvě bych se zdráhala to podat :-))

0 0
možnosti
BT

markyz.Gero

5. 2. 2010 13:53
Re: Tak ještě než se kouknu, kdo v diskusi vaří a kdo ne ...

souhlasím

0 0
možnosti
JM

Malicekk

5. 2. 2010 13:26
Vláda

Kroupa opet pobavil. Nebudete organizovat nejaky kurz preziti, jiste byste uplatnil sve zkusenosti s mise a s temi blafy co tu prezentujete vy to taky jiste slo;-D. Rovnez jsem se pobavil nad vasimi clanky s kym vsim jste se setkal jako kompars. To je stejne, jako kdybych psal, ze jsem byl na koncerte Stones a psal ve smyslu, ze jsem se s nimi setkal. Vase eseje by mohly mit spolecny nazev - "Jak si Kroupa mysli, ze je chlap".... ;-D;-D

0 0
možnosti
HMC

Hrabě Monte Christo

5. 2. 2010 13:29
Re: Vláda

no vy snad ani nemáte úctu k židli, kde pan Kroupa seděl a kterou označil červenou šipkou? 8-o;-O

0 0
možnosti
MW

mysak_25

5. 2. 2010 13:07
Sojove

maso ma tu vlastnost,ze kdyz se to s nim umi,chutna vytecne. Treba cina ze sojovych nudlicek.Nebo granulat pouzivam spolu s uzenym do zapekanych testovin,nebo do michanych vajicek. Nenecte se odradit...

werdan.blog.idnes.cz

0 0
možnosti
HMC

Hrabě Monte Christo

5. 2. 2010 13:13
Sojove maso má tu vlastnost, že je to ptákovina

existuje rostlinný produkt sója, nebo existuje maso. To může být z mnoha živočišnžch druhů, ale vždy se jedná biologicky o naprosto něco jiného. Chápu ovšem, že sociálně slabší jedinci můžou pít šampaňské víno z Lídlu a podobně:-) 

0 0
možnosti
T

tromi

5. 2. 2010 12:29
no to je žrádlo

R^

0 0
možnosti
  • Počet článků 2182
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3086x
Bývalý bouřlivák, bývalý rváč, bývalý voják štěstěny, bývalý kalič, bývalý spisovatel. Současný pozorovatel všedností i jinakostí, na které se dnes ze svého skladu vzpomínek dívá úplně jinak, než jak se na ně díval v těch bývalých, bouřlivějších dobách...

 Dum Spiro Spero... 

 

                                

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky

Oblíbené knihy

Oblíbené články

Co právě poslouchám