Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PV

Dead_Man

28. 1. 2010 15:49
Och, veliký maharadžo...

...tys vzal na bedra svá tíhu světa a učinil co učiněno býti mělo. Omluvil ses za ty nehodné, obhroublé - za závistivce, keťasy a škarohlídy - za ty, kteří to podle tvých slov nikdy neučiní. Za to Tobě, veliký maharadžo, budiž věčná sláva. V

...vůbec jsem netušil, že v česku propukl nějaký škandál ohledně oblečení malého paroubčete (nežiju v čr ni v evropě). Kdo co nosí na sobě je mi zcela jedno - dítě či dospělec. Ovšem co mi pije krev jsou moralisti jako pan autor, kteří se staví do role lepšího. Nechápu, co se má co pan autor omlouvat za někoho jiného, notabene pak za neurčenou skupinu lidí. Pan autor není syn bóží (předpokládám) a Jirka Paroubek není jeho Tatík, aby tady vykřikoval "odpusť jim otče, neb oni nevědí co činí." ...toliko můj názor na autorův srdceryvný příspěvek.

...to vám řikám jako chlap chlapům (a ženskejm), jako občan úplně jiný země. 

0 0
možnosti
DK

drkva

28. 1. 2010 15:55
Re: Och, veliký maharadžo...

Dead Man Walking :-) R^

0 0
možnosti

Johny_S

28. 1. 2010 15:30
Omluva je podle mě zbytečná.

Pan Paroubek sám svou ženu, její těhotenství a následně i dítě zatáhl do volební kampaně. Je tedy zcela logické, že i na ně směřují útoky oponentů. Reakce na ony "botičky", že je to mrzké vyvolávání závisti, je pak chucpe. Přesně na tom staví celý program ČSSD, když vyvolává závist vůči bohatým. Kdo s čím zachází,  s tím také schází.

0 0
možnosti
JB

OrpheusF1

28. 1. 2010 15:51
Re: Omluva je podle mě zbytečná.

R^R^naprosty souhlas

0 0
možnosti
PI

pafffka

28. 1. 2010 15:27
Probůh, proč to řešíte?

Je to všechno marketingový tah ke zviditelnění se. Paroubek (křtiny,botičky,média,fňukání) a Kroupa (tento článek a diskuze) využijí jakoukoliv příležitost k sebepropagaci. Kroupa se omlouvá za něco co neudělal, za někoho jiného, kdo se ho o to neprosil, a neposílá to přímo Paroubkovi, ale plácne to tady na blog, aby na sebe upřel pozornost. Pak se zase bude chlubit jakou má čtenost. Ach jo...zvracející smajlík opět citelně chybí.

0 0
možnosti
TK

honda_mrkos_pajdusakova

28. 1. 2010 15:28
Re: Probůh, proč to řešíte?

No jo, Pafffko, taky jsem ho tu postrádala, a už mě mistr nabonzoval a nechal smazat... :-)

0 0
možnosti
RB

jeli.man

28. 1. 2010 15:20
?

Dovolim se jen trosku nesouhlasit.. Do ceho rodina oblekne svou ratolest na krest ci pout je opravdu jeji vec... U kazde bezne normalni rodiny jejiz rodice nerozhoduji a ani nechteji rozhodovat ci spravovat veci verejne...

Ne jiz vsak u politika ktery si pozve novinare na tiskovku kde jim pekne predvede jak projida a jinak zneuziva poslanecke nahrady...

Takze Vazeny pane, nechci se Vas dotknout, ale zde je spravne se ptat odkud na to ma....

0 0
možnosti
KA

karel60

28. 1. 2010 15:22
Re: ?

Asi jste nic nečetl. Ty botičky dostala Margarita od své kmotry ke křtinám. Odtud na to má.

0 0
možnosti
JB

beda venerabilis

28. 1. 2010 15:08
Nesouhlasím, za ten humbuk si může sám.

1. Tu smečku novinářů si na křtiny sám pozval (možná to byla paní Petra). A ta potom (ta smečka) učinila, co je jejím povoláním.

2. Peprně okomentované obrázky luxusních botiček byly standardním produktem bulvárního tísku, kterým obdařují každého, o němž předdpokládají, že ho budou čtenáři znát (tzv. celebrity). Nebylo to o nic méně ani více hnusné, než obvykle. Za normálních okolností by si na botičky příští týden už nikdo nevzpomněl.

3. Jenže Paroubkovic rodina a Lidový dům (dovolím si je pro potřeby této situace ztotožnit) začali se různě ohražovat a mediálně rozčilovat. Tím se z toho stala skutečná mediální událost a propukl onen humbuk. ČSSD i Paroubkovi jen sklízí plody vlastní neohrabanosti.

0 0
možnosti
MV

marka40

28. 1. 2010 15:13
Re: Nesouhlasím, za ten humbuk si může sám.

R^R^R^přesně tak to je, něco podobného jsem chtěla napsat.  Není co dodat.

0 0
možnosti
N

Novotnak

28. 1. 2010 15:03
Pane Kroupa,

i když se chováte dost povzneseně nad své kolegy, což je hnus, s tím osobním životem máte pravdu. RvR^

0 0
možnosti
AB

Arthur B.

28. 1. 2010 14:58
Tak ještě jednou...

Pokud jsem pochopil, nechal jste můj příspěvek odstranit, jelikož jsem tam Paroubka označil tak, jak ho bohužel vnímám... No nic, je to váš blog....

Pořád mi ale hapruje, proč se omlouváte, když jste se (jak jste sám napsal) ničeho nedopustil a do Paroubkovy rodiny se nijak nenavážel... Je na to odpověď? A proč se neomlouváte jen za sebe?

Jinak si myslim, že omlouvat se právě Paroubkovi znamená jen házet perly sviním (to je běžné přirovnání, nikoliv označení pana Paroubka).

Od toho pána jsem slyšel omluvu jednou - tenkrát po jeho "slavném" Vítězněúnorovém projevu po prohraných volbách 2006. Omluva přišla se značným odstupem a to ho k tomu ještě nejspíš musel Dimun s Tvrdíkem dokopat, patrně pod silnými sedativy...

0 0
možnosti
B

Bucharovic

28. 1. 2010 15:04
Re: Tak ještě jednou...

Já se obávám, že když jste to všechno nepochopil z mého článku (bez urážky), že Vám to prostě asi nedokážu lépe vysvětlit. V.Kroupa

0 0
možnosti
MC

M61

28. 1. 2010 14:57
Kdo za to vlastně může?

Dobrý den,

souhlasím s vámi v tom, že nejlepší je nechat rodinu stranou; ta malá za to nemůže, jakého má otce a co kdy komu udělal či neudělal. Bohužel si za to celé Paroubek může z velké části sám, jednak křtiny medializoval a dále doplatil na svoji vlastní rétoriku - je to především on, kdo si hraje na člověka "z lidu" a byl to on, kdo napadl protivníka (Topolánka) v jeho rodinných záležitostech první (i když měl sám máslo na hlavě).

Ano - vyčítat botičky je hloupé. Ale už i malý zrzavý kluk, kterého ostatní děti šikanují pro jeho barvu vlasů, za kterou naprosto nemůže, často dokáže reagovat tak, že ty ostatní šikana přestane bavit. Paroubek nikoli. Hned ublíženě kňučí, reguje tak, že většinu z toho, co dostala dcera, slíbí věnovat potřebným, místo aby řekl "Co vám je komu do toho"...prostě hlavně ať neztratí voliče. Příště mu to zase dají sežrat, s tím počítejte.

0 0
možnosti
B

Bucharovic

28. 1. 2010 15:03
Re: Kdo za to vlastně může?

Myslím, že Váš názor je z těch rozumných a slušných. Díky Vám za něj R^ V.Kroupa

0 0
možnosti
F

Fanatic.Dz

28. 1. 2010 14:52
Hezký leč naivní

Pro vaši potřebu to snad ale postačilo. :-)

0 0
možnosti
DX

Aldrin

28. 1. 2010 14:50
Me by to vcelku nevadilo

pod podminkou, ze by Paroubkova vydelavala miliony jako cestna podnikatelka a platila dane. Jenze ona sedi doma a Paroubek je jen placenej z nasich dani. A pak jeste vypusti z huby blabol typu, kdo z vas na to ma? A po tom vsem, chce zrusit stropy na socialni a zvysit dane, v jmenu ceho? Aby se moh takhle rozcapovat. Takze pokud predseda socanu ma na takovyhle nevkusny hovadiny, nevidim duvod k tomu, aby se zvysovaly dane. Stejne by to slo, jen na podobny debility. A uz vubec nevim, proc by jsem se jako danovej poplatnik mel jemu omlouvat.

0 0
možnosti
NN

papullus

28. 1. 2010 15:12
Re: Me by to vcelku nevadilo

Pokud platí daně stejně jako p.Paroubková i p.Dalík,není co namítat ....

0 0
možnosti
  • Počet článků 2182
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3086x
Bývalý bouřlivák, bývalý rváč, bývalý voják štěstěny, bývalý kalič, bývalý spisovatel. Současný pozorovatel všedností i jinakostí, na které se dnes ze svého skladu vzpomínek dívá úplně jinak, než jak se na ně díval v těch bývalých, bouřlivějších dobách...

 Dum Spiro Spero... 

 

                                

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky

Oblíbené knihy

Oblíbené články

Co právě poslouchám