Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
V

VentreSaintGris4

28. 1. 2010 18:44
To by možná platilo,

kdyby Paroubek aktivně a zcela záměrně nepoužíval rodinu jako politicko-volební kartu. Takže nevidím jediný důvod, proč projevovat nějaké ohledy k jeho manželce, která má vlastní tiskovou mluvčí přidělenou Lidovým domem, píše ódy na manžela (či spíše propůjčuje jméno tragikomickým výplodům Dimuna) a leze do médií od ČT po bulvár....

0 0
možnosti
HMC

Hrabě Monte Christo

28. 1. 2010 18:37
Manžel, otec, občan, není to trochu málo? Co strýc,

bratr, soused, synovec, vnuk etc? Pane Paroubku, s mojí účastí v Kroupově taškařici nepočítejte. Nemám o vás valné mínění. Pro mě jste osoba, která se neštítí v cestě za urváním moci, ničeho. Vaše manželka vám zdárně sekunduje. Jinak je mi jedno, jaké komedie pořádáte a jak na to účastníky vymódíte:-)

0 0
možnosti
DN

ZZZZZZZZ

28. 1. 2010 18:03
Kolotocar

Nechapu proc to media resi, maximalni to mohli vtipne glosovat. U neznaboha kolotocare s chovanim reznickyho psa prece nemuze prekvapit ze na nebohe batole navlikne fakeovy "Dior" maskarni boticky ze strelnice. Jeste lepsi kdyby navlikl Paroubek na sebe teplakovou soupravu "Abibas"

0 0
možnosti
X

xorski

28. 1. 2010 17:26
To se nemelo stat

K nekterym vecem je lepsi se nevyjadrovat... a neoumlouvat se za neco co provedl nekdo jiny. Autor ted totiz nevedomky dostal damu do choulostive situace.  J.P. z clanku prave dostal navod jak skvele pouzit rodinu jako zivy stit. Buh s Vami Petro.

0 0
možnosti
PV

pete123

28. 1. 2010 17:15
jste mimo realitu

Nesouhlasím...!!!!!

S čím kdo zachází, tím také schází.

Stejně zak si nemyslím si , že je správné se omlouvat podrazákovi, že ho někdo podrazil, bonzákovi, že ho někdo bonznul, podvodníkovi, že ho někdo ošidil, gaunerovi, že mu někdo rozbil dršku.

Na vytváření ovzduší hyenismu, závisti a duševní prostoduchosti sv této společnosti e ČSSD a pan Paroubek dominantní měrou podílejí. Pro pány z ČSSD není žádným problémem někoho pomluvit, pošpinit, poplivat, lhát.

Vaše gesto může být sympatické (ve smyslu nejsem jako on), ale v kontextu je to zcela mimo realitu. Pán Paroubek o vaši omluvu nestojí, naopak "křivdu",  kterou mu někdo "působí" potřebuje nafouknout, zmedializovat, politicky využít. S vašim idealismem si maximálně vytře ....

0 0
možnosti
E

Edenic

28. 1. 2010 17:28
Re: jste mimo realitu

R^

0 0
možnosti
PK

Pavel K

28. 1. 2010 17:10
Paroubek je vulgární

Paroubek je vulgární a vede štvavou a zároveň podvodnou kampaň proti svým soupeřům. Nevím, proč by se mu měl někdo za něco omlouvat. To by musel Paroubek začít jako první a omluvit se za všechny ty lži a nenávist, které kolem sebe šíří. Nějaké dětské botky na tom nic nemění, i kdyby byly ze "sekáče" za pětikorunu.

0 0
možnosti
L

Leff

29. 1. 2010 10:33
Re: Paroubek je vulgární

upřímně, jen proti soupeřům? Ten člověk škodí všem, pomerančum, socanum, modrejm ptákům, všem! Normálně si to přiznejme. Začnem u ing.Paroubka a na rovinu si ohodnotíme 95% politický scény..

připadá mi to jak v pohádce (císařovi nové šaty) :-P

0 0
možnosti
T

thunderclap

28. 1. 2010 16:24
Mě se také nelíbí jak se všichni trefují do pana Paroubka.

A přitom takový Sobotka,Škromach,Rath nebo Zaorálek nejsou o nic lepší....

0 0
možnosti
G

garumna

28. 1. 2010 17:04
Re: Mě se také nelíbí jak se všichni trefují do pana Paroubka.

To jiste nejsou, ale takhle si na smec nenabihaji....

0 0
možnosti
JJ

grospic

28. 1. 2010 16:23
to je pěkné

ale v momentě kdy si tam pozvu  novináře tak mohu těžko čekat něco jiného. Myslím že na lavici ve filmu Marečku podejte mi pero byl jeden nápis...

0 0
možnosti
B

Bucharovic

28. 1. 2010 16:32
Re: to je pěkné

Ano, díky za připomenutí báječného filmu. V.Kroupa

0 0
možnosti
DA

don Alojz

28. 1. 2010 16:20
...

...Pane Kroupo, jste si opravdu jistý,že zmíněný politik by se nikdy nepropůjčil k podpásovce,kdyby mu to vyneslo nějaký hmotný nebo politický profit???? To J.P. je zosobněním vulgarity.

0 0
možnosti
RJ

molok

28. 1. 2010 16:31
Re: ...

Tak pokud by jste chtěl být přesný, což vyžaduje ovšem určitý politický nadhled, tak zosobněním vulagarity je Topolánek. Paroubek se chová (nebo se snaží chovat) nevulgárně. Ten bude spíše zosobněním pupkatého nenažraného straníka. Když si vezmeme další politiky tak např. Svoboda je zosobněním úlisnosti, Gross hrané přetvářky, Říman, Julínek nebo Škromach čiré stupidity (řekněmě slušněji, že nedostali tolik do vínku).

0 0
možnosti
P

petrhajek.blog.idnes.cz

28. 1. 2010 15:59
myslenka clanku je hezka

a nelze s ni nesouhlasit. Kdyby zil jakykoliv politik rodinnym zivotem a nemichal osobni zivot s "pracovnim", plati vas clanek bez pardonu.

Ale je tu jedno velke ALE:jestlize nejaky politik svuj osobni zivot, rodinu a rodinne udalosti pouziva jako munici do sveho predvolebniho (nebo obecne prezentacniho) kanonu, pak tim v podstate souhlasi, ze dava tuto moznost i ostatnim. Cili ano - je to jeho volba, jak se do lesa vola, tak se z lesa ozyva.

0 0
možnosti
RJ

molok

28. 1. 2010 16:00
Re: myslenka clanku je hezka

čili říkáte s jeho metodami hluboce nesouhlasím, ale přistupuju na ně?

0 0
možnosti
  • Počet článků 2182
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3086x
Bývalý bouřlivák, bývalý rváč, bývalý voják štěstěny, bývalý kalič, bývalý spisovatel. Současný pozorovatel všedností i jinakostí, na které se dnes ze svého skladu vzpomínek dívá úplně jinak, než jak se na ně díval v těch bývalých, bouřlivějších dobách...

 Dum Spiro Spero... 

 

                                

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky

Oblíbené knihy

Oblíbené články

Co právě poslouchám