Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
S

sklawin

29. 1. 2010 14:29
Druhá strana mince

Křtiny - to je zcela duchovní, křesťanská záležitost. Duchovní, který křest prováděl by se měl sám nad sebou zamyslet, protože jestli mě paměť neklame, křest se smí udělit jedině v případě, že rodiče a důvěryhodný svědek (kmotr/a) se zaručí před Bohem a knězem, že budou dítě vychovávat ve víře a v Kristově učení. Nevím, jak Vy, ale já pana Paroubka vnímám jako totalitního komunistického pohlavára, který nemá problém se spolčit s těmi, kdo křesťanství v této zemi téměř rozemleli. Ano, s komunisty - s těmi, kteří předchůdce dnešních kněží věznili, mučili, nutili k otrockým pracím a popravovali. Křest Paroubkovy dcery je plivnutím na dveře kostela, ve kterém se to stalo.Pan Paroubek to pojal zcela tradičně. Sezval maximální počet novinářů (i těch nejbulvárnějších médií), své věrné. Ze svátosti křtu udělal oslavu svého papalášství a naprostou trapárnu - a tak nemám potřebu litovat toho, že si ho někdo začal dobírat kvůli oblečení, co na miminko navlékl.

0 0
možnosti
V

Vikina

30. 1. 2010 15:22
Re: Druhá strana mince

R^R^

0 0
možnosti
PS

p266

29. 1. 2010 13:30
Protinazor

Vas pohled nedotknutelnosti rodiny je vasim zakladnim principem. Budiz.

Dovolim si ale prijit take s jinym principem. S vasim nazorem plne souhlasim v situaci, kdy se jedna o cloveka, ktery je na stejnem/podobnem miste v mocenskem  zebricku jako ja. Do soukromeho zivota takoveho cloveka zasahovat nebudu, protoze ten clovek nezasahuje do meho. 

V pripade pana Paroubka (a kterehokoliv jineho politika) je situace takova, ze tento clovek se snazi (jako kterykoliv politik na jeho urovni) zasadnim zpusobem ovlivnovat muj zivot. O takovem cloveku chci mit co nejvice informaci, abych si dokazal proverit, zda program, ktery hlasa, je hlasan s vaznym umyslem. Tato argumentace vyplyva z jednoduche skutecnosti, ze politik se casto svym programem neridi a snazim se proto zjistit jeho duveryhodnost . A kde jinde je clovek nejuprimnejsi nez v rodine? Ano, je to hrube, vlezle a rodine politika neprijemne. Stejne jako je hrube, vlezle a me rodine neprijemne, pokud mi do soukromi leze politik.

0 0
možnosti
B

Bucharovic

29. 1. 2010 14:00
Re: Protinazor

Neříkám, že s Vaším názorem nelze souhlasit. Jen snad, že pokud Vám půjde čistě o relevantní informace, tak nic proti tomu. Jak ale ovlivní chod naší země to, když se někdo stará ne o to, jak se pan Paroubek chová doma, ale o to, co nosí jejich dítě, jak inteligentí je, či není paní Paroubková atd. ? Hezký den. V.Kroupa

0 0
možnosti
HMC

Hrabě Monte Christo

29. 1. 2010 13:21
Ta "omluva" se dá označit za medvědí službu Paroubkovi

a jeho famílii. Vzbudila opravdu nebývalý odpor veřejnosti. Vydělal na tom jen Kroupa, ale za to, jak znevážil toho, komu se omlouval, mu pro tentokrát karmu dopřeji i já:-)

0 0
možnosti
HMC

Hrabě Monte Christo

29. 1. 2010 12:53
Omlouvám se Zuzaně Paroubkové, jménem nás všech

že ji její manžel, Jiří Paroubek  vyměnil za mladší. Je jen škoda, že pan Kroupa nevyznával stejné morální zásady ve vašem případě.

0 0
možnosti
B

Bucharovic

29. 1. 2010 12:59
Re: Omlouvám se Zuzaně Paroubkové, jménem nás všech

Napište mi na mail seznam všech, kterým se kdy stalo příkoří a já se tím proberu. Až budu mít čas, bude z toho krásný seriál omluv na mém blogu... ;-) V.Kroupa

0 0
možnosti
LO

permanent

29. 1. 2010 12:29
Já, Ludmila Odarčenková, se omlouvám za svoji blbost !!!

Pokud to ještě jde. :-))) Dnes, po přečtení všech diskuzních příspěvků, mi teprve došlo, jak unáhleně jsem včera vyjádřila obdiv p. Kroupovi za tento článek. Takže znovu a lépe ..... teď už s Vaším článkem nesouhlasím též, argumenty, který mi otevřely oči diskutujícími pode mnou, jsou fakt pravdivý a já pitomá, že jsem si je neuvědomila dřív. Toť vše, už vím proč se nemám motat do politiky, protože nejsem v takových věcech soudná a nerozumím jim. Možná vypadám, kam vítr, tam plášť, ale nešť, napsat jsem to musela. Ludmila Odarčenková ;-)

0 0
možnosti
B

Bucharovic

29. 1. 2010 12:48
Re: Já, Ludmila Odarčenková, se omlouvám za svoji blbost !!!

Máte právo nesouhlasit - samozřejmě, jen by asi příště bylo ve Vašem případě lepší, kdybyste před napsáním svého názoru počkala tak dva - tři dni, než si uvědomíte, čí vlastně jste. Já to vím a jaksi trvám na tom, co jsem v článku napsal. Svůj plášť si držím totiž těsně u těla... V.Kroupa

0 0
možnosti
B

baryska

29. 1. 2010 11:54
A o tom,

že se člověk, který o sobě v jednom památném rozhovoru prohlásil, že nevěří v křesťanského Boha, ale ve nějakou "vyšší bytost", a který chodí do kostela, jen pokud jsou kolem kamery, nechává fotit v kostele při křtinách, je prostě ekl nejvyššího kalibru. Opravdu nechápu, že se najdou duchovní, kteří jsou ochotni na tuhle mediální nedůstjnou šaškárnu přistoupit (nemluvě o tom, že paní Paroubková je  - pokud vůbec něco, tak určitě katolička, ale kostel jako kostel, že jo...)

0 0
možnosti
B

baryska

29. 1. 2010 11:49
Vy jste opravdu komik

Zřejmě jste si nevšiml, že pan Paroubek svou rodinu velmi rád využívá, pokud mu jdou ovšem média na ruku (viz jeho tisková konference po narození dcery nebo rozeslané pozvánky na křest). Pokud ovšem novináři nehrají podle jeho scénáře, začne se hned rozčilovat, a jak ho znám, nejradši by se svou normalizační mentalitou všechny noviny zakázal. Pokud se mu takto teatrálně omlouváte (mimochodem člověk se má omlouvat jen za to, co sám udělal, nikde ne za ostatní, je to jednak drzost a jednak dost velká hloupost), jenom ho ujišťujete v jeho chorém přesvědčení, že novináři mají psát jen to, co se mu hodí do krámu, a pokud nepíší, tak soud na ně. Uvědomte si, že to nejsou novináři, kdo pana Paroubka posuzují skrz jeho rodinu, je to on sám, který svou rodinu nestydatě využívá k sebepropagaci. To, že se mu to občas vymkne z rukou, je jeho problém.

0 0
možnosti
B

Bucharovic

29. 1. 2010 11:58
Re: Vy jste opravdu komik

Vím co jsem napsal, vím proč jsem to napsal a na tom si stojím. Hezký den. V.Kroupa

0 0
možnosti
PI

pafffka

29. 1. 2010 10:24
Jen tak pro zasmání :)

Když pracujete ve zpravodajství a zároveň sledujete diskuze na idnes, občas dojde k zajímavému prolnutí informací ;-D ( opravdu nic ve zlém, ano? ):

Zpráva z dnešního dopoledne:

Muž s obuškem v ruce přepadl hernu 

Muž v herně před devátou hodinou ráno popíjel u baru a pak požádal servírku o prázdnou účtenku. A na ni napsal: Naval prachy a nic seti nestane!!! But sticha!!! Servírka nejprve vše považovala za žert, ale poté muž vešel za ní za bar a ukázal jí kovový teleskopický obušek. Jakmile dostal peníze, z herny odešel.

0 0
možnosti
HMC

Hrabě Monte Christo

29. 1. 2010 10:30
Re: Jen tak pro zasmání :)

pokud byl ten obušek láskyplně ošetřen vazelínkou, je věc jasná. Bude zase na nové talíře:-)

0 0
možnosti
LK

Kerapsak

29. 1. 2010 8:57
:-)

Kroupo ty me vzdy pobavis...  a vydesis.

0 0
možnosti
Z

zachrta

29. 1. 2010 7:53
Nesmysl!

Paroubek a jeho strana pochází z líhně strany komunistů. Ti tvrdě postihovala i rodinné příslušníky, když otec nebo matka byli politicky perzekuováni. V případě, že tihle individua získají moc, bude vše v Česku postaru.

0 0
možnosti
  • Počet článků 2182
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3086x
Bývalý bouřlivák, bývalý rváč, bývalý voják štěstěny, bývalý kalič, bývalý spisovatel. Současný pozorovatel všedností i jinakostí, na které se dnes ze svého skladu vzpomínek dívá úplně jinak, než jak se na ně díval v těch bývalých, bouřlivějších dobách...

 Dum Spiro Spero... 

 

                                

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky

Oblíbené knihy

Oblíbené články

Co právě poslouchám