Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
V

vogel

31. 1. 2010 11:06
Ubohosti tvé jméno je člověk !!

o některých lidech na chatu to platí dvojnásob..!!

0 0
možnosti
Z

zohan

31. 1. 2010 5:36
Omluva panu Jiřímu Paroubkovi

je stejny zvast jako kecy Paroubka. 

Kroupa si u darebaka nechava pootevrena vratka a klani svuj hrbet s predstihem ?;-D Kroupo,jsi chudak, klesnul jsi na uroven bolsevickych patolizalu ....bojis se cistek po volbach ? Rv

0 0
možnosti
F

fáfa.

31. 1. 2010 1:38
Jak vidím tvoje reakce,

na co odpovídáš a co ignoruješ, můj dojem z tvojí persóny je ještě horší než po samotném přečtení článku. Jsi všech trapáků futrál (přidej si to ke svý gloriole mučedníka, protože ty jsi přece  dobře věděl jaký budou reakce na tvůj "výplod", přesto jsi do toho šel, prostě tvůj vyšší charakter ti zavelel pomoci týranému Ing. Paroubkovi a podělit se s ním o to břemeno utrpení, jež na něj nehodní naložili. Utěšit ho v jeho krušných životních chvílích, a ukázat, že žije člověk spravedlivý, který soucítí s jeho trpkým údělem).

Trapáku.

btw., trapáku, jak již bylo vícekrát zmíněno, co takhle reagovat i na nějakou negativní odezvu ?

Nechme to. Vše už bylo řečeno níže, tenhle můj příspěvek ti dodá jen další trn do koruny tvého mučednictví.

0 0
možnosti
LO

permanent

31. 1. 2010 2:22
Re: Jak vidím tvoje reakce,

Vydržte, p. Kroupa mi poradil, abych si článek vždycky pořádně přečetla až tak za 3-4 dny a pak teprve použila svůj mozek. Stalo se mi totiž, že jsem s ním zpočátku souhlasila, ale pak teprve jsem četla veškerý příspěvky, nasypala si popel na hlavu a napsala, že teď už s ním nesouhlasím, protože mi diskutující otevřeli oči. Prostě jsem změnila názor. Stydím se za to, ale napsat jsem mu to musela. Takže Vy si, Fáfo, taky počkejte, třeba bude p. Kroupa za 3 dny odpovídat i na příspěvky, který mu hejbou žlučí. Ludmila Odarčenková ;-)

0 0
možnosti

Dispute

31. 1. 2010 1:12
Pan bloger Paroubek si o to řekl slovy - Kdo z Vás to má ?

Jestliže někdo podvede svou manželku, se kterou žil mnoho let, tak není jisté, že nepodvede své -neznámé -voliče. Jestliže bývalý předseda ODS z této strany vystoupí, a nechá si od papeže požehnat (pro jistotu) své vnučky, tak není pro mne spolehlivým politikem, ale pózérem. Jak nakreslil Vladimír Renčín vtip - chlapci do práce, máme asi 300 let na splnění našich předvolebních slibů.8-o

0 0
možnosti
KT

Ježikača

31. 1. 2010 0:51
souhlasila bych

s vámi naprosto, kdyby paroubkovic křest byl soukromou rodinnou záležitostí. pokud si z něj někdo dělá předvolební promo, musí být připraven i na negativní reakci. já, na místě pana P., si nenechám fotit ani ženu, ani děti. chránila bych je. pokud jsou součástí předvolebního boje, měly by ho brát i s těmi negativy, ne? to je myslím fér.

0 0
možnosti
RH

spider999

31. 1. 2010 0:10
Ta malá za něj nemůže...

Ano, botičky či jiná část oděvu malé Margitky jsou mi úplně putna a přeji malé od srdce skutečně všechno nejlepší - taky jsem táta a ona za svého nemůže. Nicméně se nemohu zbavit pocitu hraničícího s jistotou, že pan otec je přeparchant a kdyby nedejbože zazvonil u mě doma srazím ho ze schodů.

0 0
možnosti
P

pimon

30. 1. 2010 23:40
Pane Kroupa

co to mělo jako být? Tímto svým činem jste naprosto změnil můj pohled na Vás, dost jste propadl. Pokud by totiž pan Paroubek předem nehlásal kdy a kde bude křtít svou ratolest, nesnažil se touto událostí ovlivnit své potencionální voliče, tak bych možná byl s Vámi za jedno. Takto však prohlašuji pane Paroubek jste BLB  ať jste tuto akci vymyslel, či jste jen s tím souhlasil a divím se Vaší paní, že s medializací křtu souhlasila. Nepředpokládám, že by ona byla iniciátorkou.

0 0
možnosti
BH

dropa

30. 1. 2010 23:49
Re: Pane Kroupa

R^

0 0
možnosti
CZ1

chateauneuf za 14.90,-

30. 1. 2010 22:51
Cos vlastně Jirkovi udělal,

že se mu omlouváš?8-o Neměl bys mu raději napsat osobní dopis?

0 0
možnosti
JV

CarX

30. 1. 2010 22:12
Slabé

Slabé, hodně slabé a navíc základní úvaha vychází z předpokladu, že Paroubek je otec rodiny tuto rodinu chránící před novináři a bulvárem všeobecně. Paroubek zneužívá svojí vlastní rodinu k politickému boji, čehož bylo jasnou ukázkou divadlo v kostele režírované samotným podrždeštníkem z Lidového domu Luftjardou Tvrdíkem.  Rv

0 0
možnosti
M

malageelo

30. 1. 2010 20:48
strasny prispevek

Tak tenhle druh psani je presne tim duvodem, proc nemam a nebudu mit blog na idnesu. Psani na urovni  zaka 8.tridy ZS (s docela dobrym pravopisem): naivita (spolknul jste PR CSSD i s navijakem), opakujici se myslenky, dopis jako drama na zaver - o ne! Pokud byste to s tim Vasim zapalem pro vec myslel skutecne vazne, musel byste se zastat i Topolanka, jehoz rozvod a vztah propiraji media mnohem hure mnohem dele. A navic - on si na tyto akce media nezve - narozdil od Paroubka (viz prevzeti ditete v nemocnici). Kdo si pozve novinare na krest ditete, musi pocitat s kritikou.

0 0
možnosti
B

Bucharovic

31. 1. 2010 17:12
Re: strasny prispevek

Máte pravdu, ještě jsem se zapomněl zastat Mistra Jana Husa. Toho taky upálili neprávem. Podumám i o tom... V.Kroupa;-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 2182
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3086x
Bývalý bouřlivák, bývalý rváč, bývalý voják štěstěny, bývalý kalič, bývalý spisovatel. Současný pozorovatel všedností i jinakostí, na které se dnes ze svého skladu vzpomínek dívá úplně jinak, než jak se na ně díval v těch bývalých, bouřlivějších dobách...

 Dum Spiro Spero... 

 

                                

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky

Oblíbené knihy

Oblíbené články

Co právě poslouchám