Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MS

To se tady najednou vyrojilo bordelářů.:-)

0 0
možnosti
Foto

na uklízeno jsem háklivej:-/:-)

0 0
možnosti
Foto

Jasně! Uklízet netřeba! ;-D Moje řeč, Zuzano, velmi jste mě tímto blogem padla do noty. Naše domácnost toho budiž obrazem. Máme krásně útulno, spíše naklizeno než uklizeno a je nám dobře. Mám zrovna rozepsaný blog na podobné téma, a tak ho budu muset malinko přepsat, aby to nevypadalo, že jsem od Vás opisoval ;-D

0 0
možnosti
Foto

se nebojím, když k tomu přidáte ty vaše krásný vokna, nikdo nebude pochybovat o originalitě vašeho článku;-D

0 0
možnosti
Foto

R^ Koho to baví, tak ať si uklízí. Horší je, když spolu dva bydlí a každý z nich má o pořádku a čistotě jiné představy. Žena sekýruje muže nebo naopak - muž puntičkář musí být děs. Dala bych zarámovat anebo učila ve školách: Kdo chce mít uklizeno, ať si uklidí sám a nenutí k tomu jiné!

3 0
možnosti
Foto

Pořádek musí být, řekla babička a kopla H pod postel.;-D Kde se vezme taková máma? Já jsem byla ráda za přesun od "shniješ ve špíně" k "máš prach na žaluziích".;-)

2 0
možnosti
Foto

moje maminka říkala: "shnijeme ve špíně" ;-D

0 0
možnosti
Foto

R^ Zuzko, nic se nemá přehánět, jinak by člověk nežil a prouklízel celý život. :-)

6 0
možnosti
Foto

R^Správně Zuzi, přílišné uklízení škodí zdraví. Měly by se zavést varovné obrázky na smetáky, luxy, mopy a podobně, jako je to na cigaretách. Jo a tu nominaci jsem Ti s chutí oplatil;-)

4 0
možnosti
Foto

dobrej nápad ty varovný obrázky ;-D

1 0
možnosti
Foto

R^Uklízím přiměřeně trochu a stejně tak i před svátky;-) (i když předsvátečním uklízecím šílenstvím jsem jistého času také trpěla;-D, viz můj článek https://hachova.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=636370 ). Je tolik užitečnějších a příjemnějších činností a důležitá je hlavně ta domácí pohoda, aby se všichni cítili dobře.

1 0
možnosti
Foto

Oto, dík! Dáme si vínko na soustředění! V

0 0
možnosti
  • Počet článků 430
  • Celková karma 26,38
  • Průměrná čtenost 1255x
Nejradši mám chleba se sádlem. A taky ráda píšu.

...že je Hodně mužských, málo chlapů (1. knížka), vím moc dobře. Jaké jsou Nezbytné pomůcky zralé ženy (2. knížka), taky vím, stejně tak vím, jak  umí být Drsný život zralé ženy (3. knížka), ale pořád ještě Tančím u tyče (4. knížka) a můj život mi právě zpestřil Lotr (5. knížka)

Píšu i zde:

Profil uživatele | i60.cz

 

 

Seznam rubrik