Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MS

To se tady najednou vyrojilo bordelářů.:-)

0 0
možnosti
Foto

na uklízeno jsem háklivej:-/:-)

0 0
možnosti
Foto

Jasně! Uklízet netřeba! ;-D Moje řeč, Zuzano, velmi jste mě tímto blogem padla do noty. Naše domácnost toho budiž obrazem. Máme krásně útulno, spíše naklizeno než uklizeno a je nám dobře. Mám zrovna rozepsaný blog na podobné téma, a tak ho budu muset malinko přepsat, aby to nevypadalo, že jsem od Vás opisoval ;-D

0 0
možnosti
Foto

se nebojím, když k tomu přidáte ty vaše krásný vokna, nikdo nebude pochybovat o originalitě vašeho článku;-D

0 0
možnosti
Foto

R^ Koho to baví, tak ať si uklízí. Horší je, když spolu dva bydlí a každý z nich má o pořádku a čistotě jiné představy. Žena sekýruje muže nebo naopak - muž puntičkář musí být děs. Dala bych zarámovat anebo učila ve školách: Kdo chce mít uklizeno, ať si uklidí sám a nenutí k tomu jiné!

3 0
možnosti
Foto

Pořádek musí být, řekla babička a kopla H pod postel.;-D Kde se vezme taková máma? Já jsem byla ráda za přesun od "shniješ ve špíně" k "máš prach na žaluziích".;-)

2 0
možnosti
Foto

moje maminka říkala: "shnijeme ve špíně" ;-D

0 0
možnosti
Foto

R^ Zuzko, nic se nemá přehánět, jinak by člověk nežil a prouklízel celý život. :-)

6 0
možnosti
Foto

R^Správně Zuzi, přílišné uklízení škodí zdraví. Měly by se zavést varovné obrázky na smetáky, luxy, mopy a podobně, jako je to na cigaretách. Jo a tu nominaci jsem Ti s chutí oplatil;-)

4 0
možnosti
Foto

dobrej nápad ty varovný obrázky ;-D

1 0
možnosti
Foto

R^Uklízím přiměřeně trochu a stejně tak i před svátky;-) (i když předsvátečním uklízecím šílenstvím jsem jistého času také trpěla;-D, viz můj článek https://hachova.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=636370 ). Je tolik užitečnějších a příjemnějších činností a důležitá je hlavně ta domácí pohoda, aby se všichni cítili dobře.

1 0
možnosti
Foto

Oto, dík! Dáme si vínko na soustředění! V

0 0
možnosti