Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

;-)Zuzko, čtu tvůj článek v busu a lapam po kyslíku. Vypadá to, že roušky se stávají módním doplňkem.

0 0
možnosti
Foto

Zuzi, díky moc za pěkný blog!!! A fotky s popisky jsou taky úžasné, snad Tě neurazí, že i zábavné ;-DR^!

0 0
možnosti
Foto

Prima blog R^R^R^

Ocenil jsem především velkou citlivost naší "Stáni a Vládi", že počkala, až si občané roušky ušijí sami a teprve potom jim nařídila povinné nošení.

Mezitím jsem ovšem také řešil - čistě teoreticky - zda to není zbytečné zdvojení hygienických opatření, když je někdo pod rouškou v podroušeném stavu. K praktickému zkoušení vytyčené hypotézy jsem nepřikročil. ;-D

1 0
možnosti
Foto

Marku, to se Vám povedlo, pod rouškou v podroušeném stavu ;-D;-D;-D

0 0
možnosti
Foto

Roušky ničemu nepomohou a pokud jsou ušité z nevhodných materiálů, mohou způsobit jenom zdravotní problémy. To, co nám pomůže je naše imunita, která se vytvořila v každém z nás během 100 000 let evoluce. Imunitu si upevníme tím, že budeme chodit do přírody bez roušky. No na závěr coronavirus nebyla žádná epidemie a ani pandemie, ale pouhá nákaza. Na chřipku, která nás nevzrušuje, se nakazí milion Čechů a umře jich 2 000.

5 0
možnosti
Foto

Pane Jiří, je vidět, že nevykonáváte povolání, kde jste ve styku s desítkami lidí denně. Věřte, že když v knihovně v jeden průměrný půjčovní den obsloužím 60 - 90 čtenářů, z nichž jsou mnozí kašlající, popotahující nosem, nebo na nich nic viditelného není a až poté, co v knihovně výběrem čtiva stráví víc jak půl hodiny a na odchodu mezi dveřmi vám svěří, že jdou právě od doktora a mají horečku, že sotva stojí na nohou, pak je člověk za roušky vděčný až do oblak, to mi věřte. Já bych naopak hlasovala pro to, aby i v čase běžné chřipky k sobě byli lidi ohleduplní a ti nastydlí si roušku při styku s ostatními lidmi na chvíli nasadili. Alespoň to prsknutí, které dlaň nevyřeší, to zachytí. Vše je o rozumu a taktu.

0 0
možnosti
MK

Já mám nejraději roušku ze záclonoviny. Ta jediná mě netutí k opětnému vdechování vydechnutého vzduchu.

2 0
možnosti
DP

Zuzano, alespon jedna vyhoda roku totality, ze v CR jeste jsou lide, kteri byli zvykli udelat si svepomoci sami veci, ktere se nedaly sehnat. U nas na Severu se dalo koupit vsechno a tak lidi je malo lidi, co neco umi udelat. To se uvadi jako jeden z duvodu, proc vlada tady nenaridila lidem nosit rousky. V lekarnach jednorazove vyprodane a lidi, kteri by se je udelali sami natoz i pro pratele, je jako safranu.

0 0
možnosti
MV

zaciname, Zuzo, premejslet, co s tema rouskama ted? nejaky umeni? zavesit do prostoru jako lapace snu? dosit z nich kabelky pro panenky k hrani malejch slecen? porad premejslime...

0 0
možnosti
Foto

já myslím, že jim není už nikdy konec. Že je budeme čas od času používat

2 1
možnosti
MM

Nejhorší na povinnosti nosit roušky bylo, že je musely nosit i všechny hezké holky všeho věku (to jsou všechny, snad jen takovou Semelovou bych vynechal) a my chlapi jsme byli okrádáni o estetický zážitek.

3 0
možnosti
Foto

Ale přišla na řadu hra očí! :-)

0 0
možnosti
Foto

Když jsem hledal obecně význam slova rouška, tak jsem zjistil pouze, že wikipedie je na toto téma poněkud strohá (že by neprobádané území;-D?):

Rouška může být menší kus látky nebo jiného materiálu pro zahalení, např.:

závoj

chirurgická maska, též rouška na obličej

bederní rouška

R^

0 0
možnosti
Foto

V mnoha případech bylo sporné, šlo-li o roušku bederní či ústní. ;-D

1 0
možnosti
  • Počet článků 431
  • Celková karma 30,08
  • Průměrná čtenost 1253x
Nejradši mám chleba se sádlem. A taky ráda píšu.

...že je Hodně mužských, málo chlapů (1. knížka), vím moc dobře. Jaké jsou Nezbytné pomůcky zralé ženy (2. knížka), taky vím, stejně tak vím, jak  umí být Drsný život zralé ženy (3. knížka), ale pořád ještě Tančím u tyče (4. knížka) a můj život mi právě zpestřil Lotr (5. knížka)

Píšu i zde:

Profil uživatele | i60.cz

 

 

Seznam rubrik