Jsem tento týden neklidná

Jenom nevím, jestli nebudu neklidná už furt. Nebo aspoň tři týdny. Někdy je to nutné, býti neklidným, v rámci zachování tělesné i duševní rovnováhy.

Já totiž zase jedu do lázní! No a tam se to jen hemží šviháky a dobrodružství číhá na každém rohu, to ví každý přece, žejo. Takže dnes naposledy dlím pod jednou střechou s panem Zajícem, čtyřma kočkama a jednou kníračkou. Zítra – hurá – budu mít na tři týdny sama pro sebe pokoj i s balkónem a hlavně postýlku! Jo!

Chápete už, že jsem poněkud neklidná? No jo, ale jak jsem zjistila, je tento týden neklidný kdekdo, a to je nečeká jako mě pobyt v lázních!

I já jsem ve víru spousty práce v zaměstnání, podzimní virózy a balení zavazadel na pobyt v ráji zaznamenala, že se v naší drahé vlasti něco nekalého děje, co oprávněně zneklidní i leckterého kliďase, za jakého se s dovolením považuju.

Jelikož jsou tady od toho jiní psavci, aby důkladně a hlavně neustále rozebírali, jak to všechno je a jak by to být mělo, popřípadě jak nemělo, nehodlám zde unavovat rozbory událostí, tolikrát rozebraných, až z toho přechází zrak a rozum a vůbec.

Jen bych si dovolila trošičku připodotknout, že Ovčáček je naprosto neuvěřitelná bytost, vymykající se všemu, a takovou prostě nevymyslíš. Na závěr mého připodotku jen doplním, že můj prezident byl Václav Havel.

S tím neklidem je to takové…asi tomu moc nerozumím. Přistál mi v poště odkaz od několika neklidných. I přečetla jsem si petici a souhlasím prakticky se vším. Jen mi nejde na rozum, co se tím neklidem tak jako dosáhne. Z pohledu blondýny musím poznamenat, že našim vládním činitelům včetně páně prezidenta jsou neklidní úplně šumafuk. Nic se prostě nestane. Jak jsem zkoumáním odhalila, je na e peticích petic jak…jako máku. Petice se tvoří a podepisují jako na běžícím pásu. I já jsem tuhle jednu podepsala, jsouc po právu rozhořčena nad tristní dopravní situací mezi obcí Panenské Břežany a Prahou, zejména pak mezi úsekem Zdiby – Praha. Podepsala jsem - a nic. Situace je pořád tristní.

 Teď jsem taky rozhořčena a taky  po právu, jen se obávám, že můj podpis bude mezi neklidnými zcela k ničemu. Takže svůj neklid soustředím na svůj zcela zasloužený pobyt v lázních a pevně doufám, že mi lázeňské procedury přinesou kýženou nirvánu na těle i na duši, a kdyby se vyskytl nějaký sympatický švihák, co by přispěl k mé duševní i tělesné vyrovnanosti, byl by to ten nejlepší možný výsledek, jenž lze očekávati od kúry lázeňské.

Budu informovat!

 

 

 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Zuzana Zajícová | pondělí 31.10.2016 10:39 | karma článku: 23,54 | přečteno: 1013x
  • Další články autora

Zuzana Zajícová

Ty neumíš hrát šachy??

29.4.2024 v 9:05 | Karma: 27,71

Zuzana Zajícová

Já i vy máme štěstí

15.4.2024 v 9:35 | Karma: 33,19

Zuzana Zajícová

Jak jsem šla do pekla

2.4.2024 v 9:37 | Karma: 34,65

Zuzana Zajícová

Do tepláků!

4.3.2024 v 12:42 | Karma: 31,64