Holím se jen když mi hrozí sex

pravila roztomilá herečka v divadelní šatně, a pro mě je to top věta roku. V divadelní šatně se dozvíte úplně všechno. 

Tam se probírá politika, diety, kultura, nemoci, sex, kdo s kým, zkrátka život ve všech svých podobách.

Holení se probíralo dost podrobně poté, co jiná herečka zjistila, že má na sobě podprsenku nevhodnou do kostýmu, protože se zapíná za krkem, a byla by tudíž vidět. Bylo nutno opatřit podprsenku vhodnější. Prohrábla jsem skříň s kostýmy do jiné hry a vylovila vhodný kousek, malou růžovou podprdu.

  „Nepozvedne, ale aspoň nebude vidět ve výstřihu,“ ohodnotila ji herečka po nasazení. Poté se všem přítomným dámám omluvila, že nemá dokonale vyholené podpaždí. Toto sdělení rozpoutalo debatu o nutnosti, způsobech a četnosti holení na různých částech těla. Herečky se shodly, že zima je tu od toho, aby se holení omezovalo, protože v zimě je prostě zima. Výše zmíněná věta všechny rozesmála.

  „… když hrozí sex, to je hustý,“ smály se, a já si tu větu uložila do svého pomyslného blogerského zápisníčku.

Minulý týden jsem byla objednaná na kolonoskopii. Já vím, že tam pan doktor upírá zrak pouze do jednoho místa, ale co kdyby se mrknul i kousek vedle. I oholila jsem si řádně všechno, nejen kolem středu zájmu pana doktora, ale taky nohy a podpaždí. Jeden nikdy neví, co se může přihodit, tak abych se nedostala ve špitálu do řečí jako ta, co se holí jen v létě, a jen když jí hrozí sex. Ostatně kolonoskopie má k sexu dost nakročeno vzhledem k oblasti, kde se provádí.

Večer před výkonem jsem seděla a hleděla na čtyři (!) litry projímadla, co do sebe musím natlačit. To je pro mě nepředstavitelné množství. Pro chlapy je to jako osm piv, brnkačka, ale pro mě nadlidský úkol. Zkrátím to. Dostala jsem do sebe o půl litru míň, a pak už to nešlo. Vracelo se mi to zpátky a já jen doufala, že pan doktor nepozná, že jsem podváděla. Utěšovala jsem se tím, že jsem pár dnů předtím jedla dietně.

Kdo absolvoval toto vyšetření, ví, že rozhodně nepatří mezi kratochvíle, jež by činily život radostnější. Leč je nutné. Zkrátím to. Mám to za sebou, tedy to vyšetření, ale nebylo tentokrát bez ztráty kytičky. Pan doktor hledal a bohužel nalezl, co se teď zkoumá na histologii. Jakýsi polyp a jakousi lézi. No jo, uvidíme…

Začátek roku bych si tedy představovala jinak. Místo kolonoskopie pobyt v horské chatě u krbu s výhledem na zasněžené horské velikány, případně v lázních na masážním lůžku, ve vyhřívaném bazénu a v baru u dvou deci vína…

Ale co se dá dělat, život je jeden z nejtěžších a já se těším, že za chvíli půjdu do divadla, kde se zase něco dozvím a kde se zasměju. Ale nemyslete si, ty hory i lázně mám v plánu!

Tak vám přeju, abyste byli zdraví, abyste se co nejvíc mohli smát, a abychom se holily (my holky) co nejčastěji. Ne kvůli kolonoskopii, ale kvůli hrozbě sexu. 

 

 

 

 

   

 

 

 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Zuzana Zajícová | úterý 10.1.2023 11:35 | karma článku: 44,04 | přečteno: 18233x
  • Další články autora

Zuzana Zajícová

Ty neumíš hrát šachy??

29.4.2024 v 9:05 | Karma: 27,82

Zuzana Zajícová

Já i vy máme štěstí

15.4.2024 v 9:35 | Karma: 33,19

Zuzana Zajícová

Jak jsem šla do pekla

2.4.2024 v 9:37 | Karma: 34,65

Zuzana Zajícová

Do tepláků!

4.3.2024 v 12:42 | Karma: 31,64