Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Jsem podobného názoru. R^

3 0
možnosti
MB

Na některých ruskojazyčných YT kanálech jsem už několikrát zaslechl řečnickou otázku, jestli atentát na Dugina, (který "zázrakem" přežil), není něco jako požár Reichstagu v Berlíně v roce 1933.

6 0
možnosti
Foto

Metodou ruského režimu je pravdu jednoduše obrátit naruby, bílé natřít na černo. To, co nelze otočit, lze vymyslet. Rusko zneužije či vyfabuluje cokoli.

Co mne však nepřestává překvapovat, je ochota některých zdejších trotllů použivat stejnou metodu v komentářích. Diskuse však autoři mohou snadno kultivovat. Stačí sd zbavit ostychu či ovav z pitomých nařčení z cenzury.

Doma si také každý uklidí například po nehodách domácích mazlíčků. A bývají obyčejně jen relativně malé bobky, zatímco zde jsou to někdy přímo .rance.

8 0
možnosti
Foto

Podle klasické anekdoty - to som ja urobil. :-)

0 0
možnosti
JL

V nekolika clancich jsem cetl, ze Ukrajinka Vovkova pripravila bombu, ale nikdy jsem se z nich nedozvedel kdo a jak tu bombu do Duginova auta umistil. Dale je mi zahadou jak mohla vojenska osoba nepratelske armady Vovkova volne cestovat po Rusku a prekracovat hranice. Vi to nekdo?

8 0
možnosti
Foto

Samozřejmě v přestrojení za Lavrova,

8 0
možnosti
JL

Samozřejmě že to využije proti Ukrajině. Škoda že nezlikvidovali ta'tku místo ní, přece jen ona je hezčí a on už patří do futrálu.

3 0
možnosti

Darja Duginová byla fanatická obdivovatelka Putina. To bylo dědictví jejího otce, který chtěl vtrhnout na Ukrajinu již před deseti léty! Až agresor Putin bude ukončen a vytlačen, dovíme se pravdu! :-)

6 0
možnosti
Foto

Nemyslím si, že nějak důležité co tvrdí Rusko. Pokud má někdo tendenci jim byť i trochu věřit, tak už je to otázka spíše pro psychiatra.

16 0
možnosti
SL

Souhlasím.

Jak lži přestoupí míru, která by se ještě dala považovat jako náhodu, tak už nemá cenu z této strany očekávat pravdu ... :-P

0 0
možnosti
  • Počet článků 3327
  • Celková karma 25,39
  • Průměrná čtenost 1806x
Jsem publicista, žiji v Českých Budějovicích, mám rád historii i jižní Čechy. Jsem rád za rody vladařů z Rožmberka a knížat Schwarzenberských, které mají zásluhu na zvelebení této půvabné krajiny.

Kontakt: jan.ziegler@seznam.cz