Zločinné neziskovky by zasloužily pořádně napráskat

Myslím ty, které nepomáhají lidem, ale naopak je rozeštvávají a škodí dobré věci. Mezi darebácké patří i neziskové organizace, kterým vadí tramvajová trať v Jeruzalémě, protože prý podporuje okupaci.

Pro upřesnění v hlavním izraelském městě Jeruzalémě, je jediná páteřní tramvajová trať, po níž jezdí linka, a která spojuje východní a západní část města. A to právě vadí některým neziskovým organizacím, podle kterých je tato trať protiprávní a v rozporu s rezolucemi OSN.   Vtipně o tom píše skvělý židovský spisovatel Tuvia Tennebom ve vynikající knize Chyťte Žida.

Tramvaj v Jeruzalémě

Normální lidé nemají touto tramvajovou linkou, která spojuje nejdůležitější místa v Jeruzalémě, žádný problém. Ani Židé, ani Arabové, protože tramvaje je dopravují do míst, kam potřebují.  A jelikož moderní tramvajová trať vede často mimo vozovku po vlastním tělese, tak je po ní rychlá doprava.  A to se cestujícím bez ohledu na národnost či náboženství samozřejmě líbí. Jenomže jisté neziskovky, došly k závěru, že tramvaje jezdí do východního Jeruzaléma, který by podle nich měl být hlavním městem palestinského státu, a proto se prý jedná o jasný důkaz izraelské agrese a podpory okupace arabských území.

Je to směšné i tragické zároveň. Takové totální hlouposti se nelze nesmát, ale ti lidé z neziskovek to myslí vážně a to je moc smutné. Vážím si neziskových organizací, které se starají o potřebné lidi, a jejich zaměstnanci často pracují za malé platy. To se týká například katolické charity. Ovšem ty, které akorát rozeštvávají lidi, jako v tomto případě, by měly být zničeny. Nemyslím nějakým úředním zákazem, ale tím, že přestanou dostávat peníze z veřejných zdrojů. To by k jejich konci stačilo.

A tramvaje v Jeruzalémě budou jezdit i nadále bez ohledu na nenávistné výkřiky hrstky hysteriků a hysteriček.      

  

 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Jan Ziegler | středa 19.12.2018 18:00 | karma článku: 42,35 | přečteno: 3667x