Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

To je výrazivo jak z kodexu blogera. Marxe si vybrali Němci jako  svého největšího Němce historie, tak se obraťte na zastupitelství Německa nebo na Schwarzenberga, který má v Německu kontakty, ať ho sundají.;-)

1 1
možnosti

Satanista Marx: http://www.tedeum.cz/1_2012/marx_satan_0112.htm

Slovany nenáviděl velice, zejména Čechy, a to po Palackého odmítnutí účasti na Frankfurtském sněmu a po Slovenském vystoupení proti Maďarům za jejich pokusu o rozbití Habsburské monarchie.

(A jak se nám i Slovákům ti Habsburkové odvděčili?)

0 0
možnosti
Foto

Odvděčili se nám tak, že  náš stát byl nejrozvinutějším státem v Habsburské monarchii. 9o procent divadel bylo postaveno v této době. Veškerá železniční síť vznikla v této době. Habsburkové nemalou částkou spolu s šlechtou přispěli na vybudování Národního divadla. Česká šlechta zastávala v Habsburské monrachii vyznačné posty.  Tak by se dalo pokračovat.

3 2
možnosti

Guevara byl také dokonale romantickou postavou - hezký, charismatický a ženami skutečně milovaný. A o tom to je. :-):-):-)

2 2
možnosti

Víte, že i Hitlera ženy milovaly?

4 0
možnosti

Vy už jste měl dávno vystupovat v nějakém varieté. ;-D

1 10
možnosti
Foto

V knize Stát a revuluce V. I.Lenin uvedl k vytváření mimořádných komisí toto: Mimořádná vyšetřovací komise není vyšetřovací ,ani soudní tribunál. Je to bojová složka na domácí frontě. Nepřítele nesoudí, zneškodňuje ho. Nevede válku proti jendotlivcům. Vyhlazujeme burožoázii jako třídu. Nepátráme po důkazech nebo svědcích, aby nám odhalovali činy nebo slova proti sověstké moci. první otázka, na kterou se ptáme, zní: ke které třídě patříš, jaký je tvůj původ, výchova vzdělání nebo povolání. Odpověď určuje osud obžalovaného. To je podstata rudého teroru.

9 1
možnosti

Že vy máte VUML?;-)

2 2
možnosti

Pane autore, předpokládám že píšete dle zadání a váš zadavatel si pak třídí přispěvatele na černé a bílé

3 8
možnosti

Předpokládám, že o Marxovi nic nevíte, ale znevažovat autora jen tak, to je orgasmus co?

5 4
možnosti

:-)   Proč mu máte za zlé, že služce nedával plat?  MOžná, že si to odedřel tělesnou námahou, kterou do ní investoval ve volném čase! Srandisto!  Rv!!Rv

1 1
možnosti
Foto

K. Marx se oženil se sbohatou šlechtičnou Jenny von Westfalen, jejíž majetek prohýřil. Do konce života žil ve špinavém bytě  s podpory rodičů a Engelse. Ke své ženě sechoval hrubě a udržoval poměr se služkou. Nenáviděl stejně jako Hitler Židy aSlovany. Byl znám jako špindíra, který se nemyl.  V důsledku toho měl natěle hnisavé boláky, Přesto jeho zvrácené učení se pro mnohé stalo novýmnáboženstvím, které za krátkou dobu zanechalo zdevastované země a milionymrtvých a lidstvu nic pozitivního nedalo.

9 1
možnosti

A94d38a41m 16S92t74a77v62a

17. 2. 2015 12:45

Autore, konečně jste napsal zase něco rozumného.  Smutné je, že nedokážete pochopit, že politika EU je politika prosazování myšlenek Karla Marxe a hlavně jeho pokračovatelů !!!8-o

4 0
možnosti

Tak jste zaperlil, inteligence vám to oplusovala, máte hezký den.

1 0
možnosti

P25e67t51r 70K12o84l71á70ř

17. 2. 2015 12:36

Tak to buď rád že jsi neviděl bilboard na okna firmy Lenin. To už by tě do blázince odvezli definitivně.

http://oknalenin.cz/profily     a všimni si to nalevo. A dej bacha na cévku.;-D;-D

3 2
možnosti

Vážený pane, ze všech vašich článků, které jsem měl tu smůlu kdy číst cítím také jen nenávist, zlobu, netoleranci a pohrdání lidmi. Je mi líto, že jsem narazil na váš výplod a narušil si, jinak tak hezký den. Budu se snažit to zase dlouho neudělat...

2 8
možnosti

Vážený pane, ze všech vašich reakci, které jsem měl tu smůlu kdy číst, cítím také jen nenávist, zlobu, netoleranci a pohrdání lidmi. Je mi líto, že jsem narazil na váš výplod a narušil si, jinak tak hezký den. Budu se snažit to zase dlouho neudělat...

6 1
možnosti
  • Počet článků 3320
  • Celková karma 25,88
  • Průměrná čtenost 1808x
Jsem publicista, žiji v Českých Budějovicích, mám rád historii i jižní Čechy. Jsem rád za rody vladařů z Rožmberka a knížat Schwarzenberských, které mají zásluhu na zvelebení této půvabné krajiny.

Kontakt: jan.ziegler@seznam.cz