Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Opravdu si to myslíte nebo jste ten houslista na Titaniku ? Nebo to píšete aby se to stalo ? Naprosto vylučuji možnost, že nevíte. PS trochu zlehčení : jo jo já jsem taky z mobilů rozradostněný ještě dnes, kolikrát nemohu radostí ani usnout. A ta svoboda ta tu okolo úplně tryská na všechny strany.

1 0
možnosti
ZM

Míčková a Černá opět na scéně. ;-D

0 0
možnosti
JN

Pane kolego, jenom pár poznámek k těm omezeným jedincům:

Jak vysvětlíte, že v komunistické Číně má rovněž tak jako u nás mobil téměř každý?

A pletete se i v tom, když píšete, že v 80. letech na Západě mobily nebyly. Oni tam již tenkrát byly, akorát je tam vzhledem k jejich tehdejší obrovské pořizovací ceně i vzhledem k tomu, že se síť GSM teprve začínala budovat, mělo jen pár vyvolených jedinců. ;-)

1 0
možnosti
IN

I62g39o95r 98N67e94p41a13l25a

19. 11. 2013 15:20

Zieglere, Vás skutočne nemá cenu ani čítať. Stačí prvý odsek a každý hneď vie, o čom plkáte. Včera to bolo "Bez 17.listopadu by sme neměli telefony a internet" a dnes sa dozvieme, že "Síce nadávame, ale pred 17,11,1989 by nás za také reči rovno zavreli do gulagov".

Ja neviem, kde žijete, v akom vákuu Vás držia, ale oznamujem Vám, že dnes síce môžete nadávať na Zemana, Šlafenberga, Babiša, Fica, Gašparoviča, Merkelovú, Obamu,...ale to je tak asi všetko a aj tak Vám to nič nepomôže. Rozprávate o neslobode za totalitného režimu a napriek tomu sme dnes monitorovaný na nete (Snowden by mohol rozprávať), na každom rohu sú kamery, odpočúvajú nám telefón, hráme sa na slobodu a pritom v bankách, telefónnych operátoroch a iných ustanovizniach....majú o nás kompletné osobné údaje, ktoré sa v rámci "boja s terorizmom" využijú, keď to politická moc požaduje. O akej slobode to hovoríte ??8-o

Napriek týmto opatreniam sa stretávame s trestnými činmi, o ktorých sa nám pred 25 rokmi ani nesnilo, vraždy, únosy detí, megapodvody,...ak nemáte peniaze stávate sa bezdomovcom a napriek tomu psíkovia z lepších rodín majú vlastné hotely, nemocnice, skrášľovacie salóny. A človek, ak má v živote smolu a padne na dno nemá nárok ani na základné ošetrenie. (A nie všetci sú to ľudia, ktorí si za problémy môžu sami. Exekútor môže raz navštíviť aj Vás Zieglere a nenahovárajte si, že Vám sa to nemôže stať.) Rebríček hodnôt je úplne rozvrátený, ale Vám je všetko jasné, veď vy ste demoverzia komunistu.:-/

A už sľubujem, reagovať na Vás nebudem, veď ani niet na čo, ničím ma neobohatíte tými svojimi demagogickými heslami naštudovanými v na novodobom VUML.)

6 8
možnosti
OK

Vítejte v reálné svobodné společnosti. Její úroveň je dána úrovní lidí, kteří v ní žijí. Lépe tedy nespílat systému, ale jeho prvkům.

2 0
možnosti
JH

Dneska knížek vychází mraky, ale prodává se jich mnohonásobně méně, tak která doba byla kulturnější?8-o

2 1
možnosti
OK

Před nástupem komunistů k moci. 40 let ničení ducha udělalo své.

2 1
možnosti
JH

Zkus si dneska zanadávat na idnesu, zkontrolujou ti občanku, okamžitě to smažou a pak tě zabanujouRvRv

1 0
možnosti
OK

Dneska není možné mluvit s lidmi tak, jak to kdysi dělali nějací soudruzi. Ti měli v tomto větší svobodu.

1 1
možnosti

Žert od Kundery nemohl být vydáván kvůli autorským právům. Kundera to nepolil. A i kdyby povolil, tak by pak Dilia musela zasilát  v devizách honorář. A těmi jsme přece museli šetřit, jak říkáte na léky pro papáláše atd.  Takový Seifert normálně vycházel.

1 1
možnosti
OK

A z knihoven jej stahovali taky kvůli autorským právům? A film dali do trezoru taky kvůli atorským právům?

3 0
možnosti
Foto

Jasně že ano. Jenže někteří to břímě svobody nemohou unést. Proto nenávistně sledují ty, kteří to umí a radují se z toho. 

Karma na ntou pro Vás pane Zieglere. Pěkný den.

5 2
možnosti
  • Počet článků 3320
  • Celková karma 25,87
  • Průměrná čtenost 1808x
Jsem publicista, žiji v Českých Budějovicích, mám rád historii i jižní Čechy. Jsem rád za rody vladařů z Rožmberka a knížat Schwarzenberských, které mají zásluhu na zvelebení této půvabné krajiny.

Kontakt: jan.ziegler@seznam.cz