Zemanovo chorobné lhaní vysvětluje kolaborace z Kremlem

Dočasný obyvatel Pražského hradu ztratil veškeré zábrany. Dokazuje to jeho projev k výbuchu muničního skladu ve Vrběticích, ve kterém si vymyslel dvě vyšetřovací verze. Prospěch z toho má akorát Moskva.

Místopředseda vlády a ministr vnitra Jan Hamáček se pustil ostře do prezidenta Zemana. Právem mu vytknul, že si v nedělním projevu k vrbětické kauze vybájil druhou vyšetřovací verzi. „Tou první, to jest původní, že došlo k výbuchu v důsledku neodborné manipulace s výbušným materiálem, a tou druhou, že se jednalo o akci cizí rozvědky. Beru obě dvě tyto verze vážně a přeji si, aby byly důkladně prošetřeny,“ řekl doslova Zeman.

Pravdou je, že policie pracuje pouze s jednou vyšetřovací verzí a tou je pohyb agentů ruské zpravodajské služby GRU na českém území. Tedy ne cizí rozvědky, ale konkrétně té ruské. Nešťastnou náhodu spojenou třeba s nedbalostí vyšetřovatelé už dávno vyloučili. Tak proboha, proč Zeman tak trapně a hloupě lže? Že by měl kolem sebe tak neschopné lidi, kteří mu nedokáží zjistit pravdivé informace? Nebo už je na tom zdravotně tak špatně, že nechápe co dělá, když nejdřív schválí všech kroky vlády včetně vyhoštění ruských diplomatů, aby pak v neděli tvrdil něco jiného?

Je faktem, že Zemanovo zdraví už není z nejlepších, ale já si myslím, že on ví, co dělá, respektive říká. On, také jistě pod tlakem svého povedeného okolí - Mynáře a Nejedlého, vědomě poškodil Českou republiku ve snaze zavděčit se putinovskému Rusku. V normální společnosti rodina drží při sobě a nepomlouvá se u sousedů. A stát, to je taková jedna velká rodina. Zeman však svoji rodinu shodil před cizími a hodně jí ublížil. Proto by z ní měl být jako kolaborant a vlastizrádce navěky vyloučen.

https://www.irozhlas.cz/zpravy-domov/vysetrovani-vybuch-ve-vrbeticich-verze-jan-hamacek_2104261423_tzr

 

 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Jan Ziegler | pondělí 26.4.2021 16:17 | karma článku: 36,83 | přečteno: 1512x