Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MP

Myslím, že je to od provozovatele Sněžky jasná výzva všem nekuřákům, aby tento podnik ignorovali, protože si nemohou být jisti, že tam nebude zakouřeno.

0 0
možnosti

I Jako kuřák nemám nic proti nekuřáckým restauracím, aspoň toho jeden tolik nevyfouká, a když už si musí dát, tak se mu nic nestane, když vyjde před podnik a dá si válec na vzduchu. Nehledě na to, že změna polohy vůbec neuškodí, a lepší než neustále sedět třeba dve hodiny na zadeli je to, když se mezitím udělá pár kroků a deset minut postojí. Jenže když má člověk v hlavě jen samné státnické věci, tak si asi tohle neuvědomí;-D

2 0
možnosti
JZ

Ve světě je normální, že když někam přijdu jako host, tak dodržuji pravidla, ale chápu, že zdejším buranům, kteří byli nejdále v sousední vsi na tancovačce, to nic neříká. ;-D

6 1
možnosti
DD

No vidíte! A právě proto k Vám cítí mnozí nekonečnou vděčnost, že jste projevil svou velkou laskavost a ochotu podělit se s něma o Vaše nedozírné zkušenosti a světaznalectví. Že jste jim otevřel oči na nabídl něco málo z Vašeho nedozírného rozhledu a moudrosti, znásobené madprůměrnou inteligencí a šarmem. ;-)

2 9
možnosti
Foto

Zeman je u mě buran a hulvát....přesto je to dle mě majitelova věc, zda to povolí (dle mě...dle předpisů adi máte pravdu vy).

Fakt je ale, že teď těžko trestat majitele, že nechrání nekuřáky, pokud by tyto výjimky v nekuřáckých (tj. takto označených) prostorech tolerovali i běžným smrtelníkům.

Fakt další ale taky je, že by se na předpisy asi vykašlali u hlavouna v každé zemi na světě

4 2
možnosti
JH

Pane Zieglere, Vy si nevidíte na špičku vlastního nosu - v jedné větě obhajujete právo majitele restaurace odmítnout uspořádat akci pro Zemana (s čímž samozřejmě souhlasím) a zároveň můžete puknout rozhořčením, když jiný majitel restaurace povolil výjimku ze zákazu kouření ve svém vlastním podniku. Pokud se nepletu, není u nás zákon zakazující kouření v restauracích a je tedy jen na majiteli podniku, co bude akceptovat...Ve svém podniku si může dělat co chce,nemyslíte? Nebo to platí,jen když se Vám to hodí do krámu?

7 6
možnosti
AZ

I ve svém vlastním podniku musí majitel dodržovat zákony.  Jestliže má podnik označen jako nekuřácký, nesmí tam někomu kouření zakázat a jinému povolit. Kdyby provozovnu měl označenou jako kuřáckou, tak tam mohou kouřit všichni, ne jenom Zeman.

5 1
možnosti
JD

Je úsměvné sledovat odpůrce Miloše Zemana jak hltaj každý jeho prd. ;-D

7 7
možnosti
MS

Mně spíš vadí to, že kolem Zemana a jeho chorob skáče celá lékařská suita a on zcela bez skrupulí hulí jako prokopnuté kamna. A přitom v 68 letech sotva leze ... :-/

8 3
možnosti
PM

Sotva leze, hulí, chlastá a má levicový kecy;-€

5 4
možnosti
MC

Jen levičáci jsou ochotni se ohnout tak, jak píše pan Stanislav Valo, protože je jim morálka cizí.

4 4
možnosti
OL

O63t61o 93L20e33v

13. 8. 2013 14:38

No ,levičáci se ohnou a pravičáci zase ukradnou na co dosáhnou a to i v leže;-D;-D

5 6
možnosti
Foto

To je skutecne skrababi spendlickem.

2 1
možnosti
MJ

Melete z posledního, pane Zieglere?

6 6
možnosti
SV

Nebyl by popelníček...

4 0
možnosti
  • Počet článků 3320
  • Celková karma 25,88
  • Průměrná čtenost 1808x
Jsem publicista, žiji v Českých Budějovicích, mám rád historii i jižní Čechy. Jsem rád za rody vladařů z Rožmberka a knížat Schwarzenberských, které mají zásluhu na zvelebení této půvabné krajiny.

Kontakt: jan.ziegler@seznam.cz