Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Však je dobré připomenout, že Zeman sice radí jiným, jak šetřit, ale rozpočet Pražského hradu neustále roste, včetně různých pochybných výdajů. Třeba teď Pražský hrad nechal vyrobit několik tisíc PéeFek za půl milionu. Opravdu žádoucí výdaj.

8 0
možnosti
PS

P88e13t74r 32S27u16s56k68e

5. 1. 2021 8:42

Oč méně zapšklé a více pozitivní jsou myšlenky v tomto blogu ;-D

2 2
možnosti
JN

Skvěle napsáno. Jen k tomu tvrzení hradního pána o nedotčeném průmyslu bych ještě dodal, že to nemusí být vir, kdo jej pomalu devastuje, před několika lety dovezl i on několika firmám dar v podobě čínského vlastníka. Stačí se jen informovat, jak to teď v těch firmách vypadá...

8 1
možnosti

Já bych se ho zase zeptal, co bude dělat náš průmysl, až omezí výrobu automobilky. A to se právě děje. TPCA v Kolíně končí, Škodovka přesouvá velkou část výroby jinam, IVECO (bývalá Karosa) ve Vysokém Mýtě také končí. To nevypadá na nedotčený průmysl.

1 0
možnosti
JV

Doufejme, ze ho Cesko uz nepusti do sireho, civilizovaneho sveta . Jinak je ostuda zarucena. :-(

8 0
možnosti
Foto

Souhlas a jasná karma. Bohužel bude škodit dál. Nic jiného ani neumí.

12 1
možnosti
Foto

I83v80a93n 14M68a38r85e57k

4. 1. 2021 21:19

Ale zapšklých, mstivých je zde pane Jene nepřeberně, a zdaleka to ještě nejsou staříci a stařeny.

3 14
možnosti
Foto

Ale tak samozřejmě. Jednodušším je potřeba napovědět, že ti jiní nejsou všichni prezidenty republiky, ba ani jeden z nich. A tento blog je o prezidentovi republiky a o žádných Vasilech apod. Snad vysvětlení pomůže, aby všichni pochopili o čem je blog.

15 0
možnosti
TL

Souhlas R^R^R^

Onen animózní stařec měl do oné nory zalézt již před listopadem 89...

9 0
možnosti
VM

Rozhodně nesdílim obdiv k Babišově vládě,ale to neznamená,že Demoblok je svatý.Kalousek,a tj.zapřísáhlý nepřítel Babiše,prohlásil,že dostane-li se k moci Michálek,druhý muž Pirátů,tak bude emigrovat.

0 0
možnosti
OU
  • Počet článků 3341
  • Celková karma 24,41
  • Průměrná čtenost 1802x
Jsem publicista, žiji v Českých Budějovicích, mám rád historii i jižní Čechy. Jsem rád za rody vladařů z Rožmberka a knížat Schwarzenberských, které mají zásluhu na zvelebení této půvabné krajiny.

Kontakt: jan.ziegler@seznam.cz