Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
N

nevlcek

24. 9. 2010 12:07
Vápno na pruhy pro bezpečnou jízdu v centru na kole.

OTEVŘENÝ DOPIS P. TŮMOVI

Dobrý den,

chci se Vás jako kandidáta na post pražské radnice zeptat na problém, který řeším každý den při cestě ráno do práce odpoledne z ní, a v průběhu dalších jízd na kole přes centrum Prahy. Denně jsem ohrožován motoristy na silnicích a křižovatkách centrální části města, protože v této části nejsou žádné reálné cyklostezky. Přestože v centru je občas ukazatel, tak na zemi není žádný pruh pro cyklistu! Vzhledem k tomu, že přes centrum člověk jede jak proto, že tam bydlí, pracují, či jen přejíždí, je to stav tristní. Není třeba utrácet miliardy, stačí vzít vápno a buď na chodníku, nebo na silnici, kde je víc místa zabrat 1/2 metr či metr, kde to na silnici či chodníku v  centru přebývá. Pokud se ujmete vedení radnice, budete tuto katastrofální situaci 20 let po revoluci po svém nástupu napravovat, nebo si má cyklista v den zvolení primátora koupit kýbl bílého vápna sám a kolem radnice si pruhy pro bezpečný průjezd Prahou namalovat sám?

Martin Vlček

0 0
možnosti

jrc

3. 8. 2010 19:05
Chtělo by to znát !

O jaké příjmy a odměny se na postě primátora jedná. Taky samozřejmě není k dispozici výsledný stav zadlužení ČNB. Možná se budeme divit !

0 0
možnosti
E

escapada

3. 8. 2010 14:42
Už teď mě je ten kandidát

podezřelý . Když ho vychvaluje někdo , kdostejně tak vychvaluje jednotky SS a vzhlíží se v gestapu , oslavuje vrahy , zastává se zlodějů a podvodníků tak to nebude zřejmě to pravé .

Jen tak dál , chválit a chválit . Oni už lidi přestávají věřit lidem které navrhují škůdci a zrádci národa .

0 0
možnosti
T

toad

3. 8. 2010 16:39
Re: Už teď mě je ten kandidát

R^ On pan Ziegler příliš nepřemýšlí,.... myslí si, že stačí být tzv. "pravičákem".

0 0
možnosti
IV

Hell2

3. 8. 2010 14:20
Chce myslet

Když ono řídit bankovní radu nebo hlavní město je velký rozdíl. Může a nemusí to vyjít. I když si pana Tůmy vážím, není to politik, nemá žádné zkušenosti s komunální politikou. On žil v jakémsi akváriu - řídil instituci, která musí být ze zákona nepolitická. Nebyl nikdy vystaven velkým tlakům. Chápu, že to nenmí figura typu Jančíka a že právě to voliče táhne. Ale co o něm víme dál?

0 0
možnosti
  • Počet článků 3320
  • Celková karma 25,74
  • Průměrná čtenost 1808x
Jsem publicista, žiji v Českých Budějovicích, mám rád historii i jižní Čechy. Jsem rád za rody vladařů z Rožmberka a knížat Schwarzenberských, které mají zásluhu na zvelebení této půvabné krajiny.

Kontakt: jan.ziegler@seznam.cz