Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

LH

Pravda Jeniku - u nas se nemocnice zprivatizovali a rozkradli, takže nejake opryskane steny skutecne nehrozi neni kde:-P

2 0
možnosti
JH

Tak to napíši slušně, jeden člověk nedokonalého intravenozního vývoje zde manipuluje veřeností. Možná to pravda je, ale takových fotek ti pošlu z našich domovů socialistických důchodců mnoho. Nechci vypadat jako "Putinovec", ale jednou jim budeme vděčni za zachování bílé rasy, jelikož další se vyvine až po 100000 letech, kdy černoši zbělají a přizpůsobí se zimě.

3 2
možnosti
Foto

Vděčnost Rusku za zachování bílé rasy? No nevím. Já tedy nemám pocit, že by dodávky zbraní Iránu byly zrovna bojem za zachování jakékoliv rasy.

3 0
možnosti
ZM

Celkem nedávno jsem se pár dnů povaloval v české nemocnici. Při oblevě jsem díky špatně opravené střeše měl na pokoji louži o průměru cca 1,5 m.

Při žádosti o pomoc, mě sestřička vybavila plnou náručí povlaků na polštáře a přikrývky, abych si vodu vysušil.

Ale měl jsem na pokoji televizi, to určitě v Rusku nemají.

1 1
možnosti
ZH

Taky hezký, kde to bylo?

1 0
možnosti
LC

Kurňa, tak neměli bychom jim spíš pomáhat, než na ně valit sankce? Ty děti jsou nevinný. Nebo vy z toho stavu snad máte radost, pane Zieglere?

4 0
možnosti
ZH

Zkuste vypravit humanitární konvoj s potravinama pro ruské děti na ulici a uvidíte jak dopadnete. ;-D

2 0
možnosti
ZH

Hrozný.

Ševčík, Kesl, co to tu plácáte o Americe? Koho to zajímá? Proč když někdo kritizuje Rusko, vy vytahujete Ameriku? Jestli jste si toho nevšimli, tak my žijeme ve střední Evropě a americké zdravotnictví rozhodně není náš vzor. Nesnažte se tu o vylepšení ruského státu, poukazováním na nějaký jiný. Když chcete srovnávat, tak s Českem, Německem,Slovenskem, nebo Rakouskem.:-)

3 0
možnosti
Foto

Tak vida, v Omsku mají oprýskanou stěnu. To by se asi u nás nemohlo stát, stěny v Česku neprýskají. A když, tak je nikdo nefotí.

3 8
možnosti
ZH

Tak nepindej, oběhni nemocnice a nějakou vyfoť:-)

7 0
možnosti
LW

L41e42o 12W80o65l69f

21. 4. 2015 19:40

To jsou ty paradoxy nukleárního hegemona.R^

6 1
možnosti
JFB

;-D;-DCo takhle reportáž z Detroitu a vůbec z dětských gangů ;-D;-D;-D

6 8
možnosti

A co přivádí k veselosti? Krachly automobilky, krachl Detroit. Po vyhlášení bankrotu a pomoci státních institucí se tu život vrací do normálu. Dochází třeba ke kompletní obnově systému pouličního osvětlení – to by mělo být hotové do roku 2016.  I tak ovšem lidí neustále ubývá. Detroit kdysi patřil mezi deset největších měst federace, nyní se nachází na konci druhé desítky a brzy z ní vypadne. Je jediným ze 40 největších měst, kterým ve statistikách z roku 2013 oproti poslednímu sčítání obyvatelstva ubyli obyvatelé.

13 0
možnosti
IN

Kdo v Rusku nežil pár let, nemůže pochopit jejich situaci.V 7O.letech se chlubili, že jako jediná země mají zadarmo např. bydlení, sociál. služby, zdravotnictví, ale byli vždy zvyklí na drsnější životní podmínky., zvlášť na vesnici. Bohužel, v dnešní době i u nás jsou bezprizorní děti, některé jsou odebírané matkám žijícím na ulici bez domova a nejsou to tzv. nepřizpůsobiví lidé.  Mnoho rodin s malými dětmi žije v bídě. Vždy byla tendence migrovat na západ, dnes je i u nás z toho důvodu málo lékařů, odborníků, odcházejí do zahraničí. O to bychom se měli zajímat, řešit problémy naše a neutěšovat se, že někde je snad ještě hůř, nemyslíte ?

7 0
možnosti
  • Počet článků 3320
  • Celková karma 25,88
  • Průměrná čtenost 1808x
Jsem publicista, žiji v Českých Budějovicích, mám rád historii i jižní Čechy. Jsem rád za rody vladařů z Rožmberka a knížat Schwarzenberských, které mají zásluhu na zvelebení této půvabné krajiny.

Kontakt: jan.ziegler@seznam.cz