Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Kdyby se v Palestině Izraelci nechovali jako nacisti v Protektorátu a existoval by samostatný stát Palestina (mimochodem jeho vznik byl odsouhlasen už v roce 1947,ale Izrael okupuje i území jemu nepřiznané...) , tak by byl klid. Izrael je uměle vytvořený stát, a navíc jeho politika neodpovídá jeho postavení v regionu,takže zde bude vždy napětí...

0 3
možnosti

Pokud Stalin odstranil z vrcholku moci Židy po podpisu paktu Ribbentrop-Molotov, tak záhadou zůstává, že tak nějak pozapomenul na Abakumova.

0 3
možnosti

...... jste to vzal "horem-pádem", přičemž titulek vyzněl tak slibně. "Komunisti" se v oblasti Středního východu neangažují takových dobrých 25 let. A v Zastávce u Brna, v zařízení MV, nebyl vyškolen jediný arabský "terorista". Důvod je prostý - žádné školící středisko teroristů tam nikdy neexistovalo ......to berte jako doplňující informaci k tématu, ve kterém vraždu tří mladistvých Židů spojujete s komunisty a nasicty.

6 2
možnosti

Pocházím z Brna a vím, že školící středisko teroristů bylo za komunistů v Zastávce u Brna.

3 1
možnosti

Hluboké znalosti jako vždy - když už tak Stalin zlikvidoval z vrcholných fcí tj. z polytbyra židy v roce 36 pokud nepočítám Trockého. Pakt o neútočení byl podepsán až v roce 39. Přímá souvislost nula a že by se chtěl nacistům zalíbit je čirá fantazie. Sovětský diktátor zvysoka kašlal na nacistický postoj k židům, pokud mohl a potřeboval dokázal antisemitismu využít (ten ostatně dříme v každém Evropském národě, viz. třeba Dreyfus), ale stejně dobře k prosazení svých cílů (např. bolševizace izraele) je dokázal i podporovat.

Každopádně nacismus měl v základu antisemitismus, komunismus internacinalitu a proto se hony na židy dělali nikoliv plošně z rasového hlediska, ale mozaikovitě v rámci názorových a mocenských čistek a jako záminka se užíval sionismus, nikoliv samotné židovství a bolševici byli proto po celou svou existenci stranou s židovskými členy

3 4
možnosti

tady měl být plus...omluva

0 0
možnosti

Muslimové i křesťané vyrostli v konceptu, že jen oni mají pravdu, jejich náboženství a jejich Bůh. jsou to dvě strany jedné mince intolerance. A židé? Vyvolený národ - to si o sobě myslí. Brání se obklopeni muslimským mořem, dá se to pochopit a je fajn, že nejsou brutálnější.

2 0
možnosti

Tak komuniste pry mlci a USA pry usty jejich prezidenta nabadaji ke klidu a vstricnosti. To prohlednuti vas bude jednou bolet. Ale jeste, ze mate francouzske berle vyrobene  z casti nasi historie a muzete se s jejich pomoci, byt nejiste, pohybovat.

0 1
možnosti
Foto

J95a97n 64E89l14i49á59š

1. 7. 2014 12:18

Máte absolútnu pravdu, ale to je všetko. Veľmi ťažko sa dá niečo robiť, so situáciou na izraelsko-palestínskych hraniciach, pretože do riešenia tohto problému, sa nikomu nechce vstúpiť. Na takých teroristov, ako má vycvičených Hamas, americký humanizmus nezaberie... Na druhej strane, zbrojárska lobby nedopustí, aby na Blízkom východe bol mier... Takže, celý problém sa posúva len do finančnej roviny a preto všetko zostane tak, ako je...

0 0
možnosti

Tam vrazdi kazdy kazdeho a nikdo nema silu vyhrat ! Autore a se svymi stiznostmI na podporu Palestiny se obracejte na Francii !

0 0
možnosti
  • Počet článků 3320
  • Celková karma 25,74
  • Průměrná čtenost 1808x
Jsem publicista, žiji v Českých Budějovicích, mám rád historii i jižní Čechy. Jsem rád za rody vladařů z Rožmberka a knížat Schwarzenberských, které mají zásluhu na zvelebení této půvabné krajiny.

Kontakt: jan.ziegler@seznam.cz