Foto

Bylo by to bizarní, možná až směšně "divadlo svět". Nebýt toho, že tito "flastenci" máchající ruskými vlajkami, jsou součástí neskrývané "svaté války", kterou vede Rusko proti civilizovanému světu, v němž je válečná agrese proti sousední zemi zločinem, proti světu, v němž platí mezinárodní právo a pravidla mírového soužití.

JM

J48a95n 17M29a42r16e62k

6. 6. 2024 1:13

Prosím vs, co pořád máte s těmi flastenci? Nějak mi uchází smysl...ale předesílám, žiju v zámoří a tak nevím...

Foto

Ten rozdíl snad rozezná i mobilní telefon podle fotky, ne?

MM

On se nespletl, on jako skalní "vlastenec", jako většina těch "vlastenců", neví co a kde je Národní divadlo a Národní muzeum.

Protože jako skalní "vlastenec" za svůj dlouhý život Národní divadlo ani Národní muzeum nikdy nenavštívil.

A právě teď chce do divadla...

LP

stačí používat zdravý selský rozum, vystudovat VŠŽ...

A můžete se jí stát také.

JM

J81a77n 94M17a57r71e95k

5. 6. 2024 17:21

Pamatuju invazi rusáků v roce 1968. Tehdy si to pletli také. Kulometama stříleli do nár. muzea a to pak bylo celé pod'obané, zůstalo prý pod'bané ještě mnoho let. Krátce po té invazi jsem jel tramvají a tam seděla mladá maminka s asi pětiletýmm hošíkem. Ten se zadíval na pod'obané muzeum a ptal se: "mami, to taky udělali rusáci?" Maminka rychle sbalila synka a vypadla chvatně z tramvaje.

LV

To je neuvěřitelné. S největší pravděpodobností ten synek, to jsem byl já. Bylo mi tenkrát 6 let. Každopádně přesně tohle se mi stalo a na rodinných setkáních se to ještě dlouho rozebíralo. Ta tramvaj, to byla buď trojka nebo čtrnáctka, obě končily na Kačerově, ale už si nepamatuji, která z nich jezdila přes Václavák.

Díky!

Je nutné položit si otázku, kdo ve skutečnosti naši společnost rozděluje a připravuje na příchod ruských tanků do Prahy! Nejen položit si otázku, ale hlavně zodpovědět si ji!

PB

jo pobavilo, jako vždycky. Jako vždycky, když naši vlastenci s IQ ruského pirožku neumí česky, o Rakušácích tvrdí, že mluví rakousky a v Písku strhávají vlajku města, protože je to prý ukrajinský hadr.

---

Modrožluté barvy, ale jiné rozložení. To je jediný rozdíl mezi městskou vlajkou jihočeského Písku a vlajkou Ukrajiny. A zřejmě právě neznalost stojí za vandalismem, který se zde odehrál během oslav konce druhé světové války. Někdo si totiž zřejmě městskou vlajku spletl s ukrajinskou. Strhl ji, zmačkal a pohodil u památníku, kde visela.

Neznalost? To je nenávist (možná ruských tajných služeb!) k demokratickým hodnotám v Evropě!

LP

Tak vidite, ze to jde. Dnes me vas text pobavil. Asi nejvic ten drzitel mnoha exekuci.

Nicmene, pro pany pode mnou, kdyz nejste zrovna prazak a kulturu nevyhledavate, tak si to klidne muzete splest. Sorryjako

VF

Pražák nejsem, ale ty dvě budovy bych si nespletl.