Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

R^Ahááá, tak ono jde jen o majeky Rusů:-) Takže českých kolaborantů se ten požadavek netýká. Pravda je, že kdyby ano, musel by se doplnit Parlament ČR rozsáhlou kooptací...

1 0
možnosti
JZ

To jsem nenapsal Jaroslave. :-)

0 0
možnosti
Foto

Je třeba, aby ten majetek byl:

a - lidí s přímou vazbou na Putina, nebo jeho nejbližší spolupracovníky

b - brán jako zástava pro budoucí reparace Ruska vůči Ukrajině.

4 0
možnosti

Nevím, proč nelze v této diskusi reagovat pod příspěvky. Tak tedy pro pana Petra Nedvěda - myslíte si, že Francouzi a Britové, kteří oligarchům zabavují jachty, vypadají jako zloději? To jen my jsme přehnaně korektní a zbytečným otálením jim umožňujeme majetky přesouvat.

4 0
možnosti

Sorry, bylo to mým nastavením.:-)

0 0
možnosti
JK

Samozřejmě souhlasím. Pokud Rus nepodá čestné prohlášení, že nesouhlasí s okupací Ukrajiny a že je Putin agresor, ať je ihned odejít a jeho majetek ať propadne státu. Prohlášení by bylo na obranu Rusů, co právě zde našli azyl před Putinovým režimem.

2 0
možnosti
JD

J89a45n 42D54o16u43š75e24k

8. 3. 2022 12:58

Co když má neutrální názor nebo to prostě nechce říct a nebo se o toho třeba vůbec nezajímá? Co takovým pak uděláme? Sebereme jen půlku?

To se tady někteří diskutující totálně zbláznili?

3 1
možnosti
JP

J23i25r47i 35P12i62l89n34y

8. 3. 2022 12:35

A kdo je Putinův stoupenec bude určovat pan Ziegler. A komu ty prachy dá také určí pan Ziegler.

4 3
možnosti
JZ

To fakt, ne to určí český stát :-)

0 0
možnosti
JD

J22a82n 60D59o79u29š71e85k

8. 3. 2022 12:28

No ty vole. Na to se nic jiného říct nedá.

4 0
možnosti
MS

No jen aby to nebylo jako za Beneše.

Jediná správná věc bylo vydání dekretu, který už měl ukončit násilí a rozlišovat kdo byl s Hitlerem a kdo proti. A stejně se Beneš choval jako zmetek, protože měl dobrou "rudou" školu.

Jako konfiskace majetku zjevných oligarchů napojených na Putina O.K. (viz Gerhardt Schröder v Německu), jen aby se zase neopakovala stejná chyba, za kterou by se pak vláda musela v budoucnu omlouvat.

0 0
možnosti
Foto

Já bych vypověděla všechny občany Ruska. Jsou to občané nepřátelské mocnosti a kdo a jak bude rozhodovat o tom, který z nich škodí a který ne? Do jejich domů bych nastěhovala uprchlíky z Ukrajiny.

3 5
možnosti
TB

A co ty, kteří sem právě před Putinem prchli? ;-)

3 0
možnosti
PN

Zabavme majetek rusákům podporující tu bestii.......a dál? Nebudeme trošku podobní komoušům z 48? Kdo bude určovat "ten podporuje", "ten podporoval" "ten podporoval, bestii zkritizoval, ale málo a stejně mu nevěříme"? A co s výnosem z toho majetku, nechá si ho stát? Nebudeme vypadat jako zloději?Bude o nemovitý majetek stát pečovat po dobu zmrazení? Nebo ten výnos pošleme lidem do země kde k tomu majetku přišli?

4 0
možnosti
JZ

Nebudeme jako zloději, zabavení majetku ruským oligarchům, který pochází ze zloděje a korupce, je v pořádku.

0 0
možnosti
  • Počet článků 3328
  • Celková karma 25,34
  • Průměrná čtenost 1806x
Jsem publicista, žiji v Českých Budějovicích, mám rád historii i jižní Čechy. Jsem rád za rody vladařů z Rožmberka a knížat Schwarzenberských, které mají zásluhu na zvelebení této půvabné krajiny.

Kontakt: jan.ziegler@seznam.cz