Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Jak je možné, že se po těch našich strašlivých železničních tratích dnes nebál přicestovat prezident Frank-Walter Steinmeier ???;-D

0 0
možnosti
PP

Co to otočit, pokud trať není zabezpečená, tak na ní zakázat provoz do té doby, než bude zabezpečená. A vlaky budou nezabezpečenou trať někudy objíždět.

A když je na silnici problém, řídí dopravu pověření lidé s plácačkami. Proč by u návěští či před ním nemohl stát ten váš výpravčí s plácačkou, či při malém počtu vlaků tam dojíždět (na drezíně) a hlídat strojvůdce?

0 0
možnosti
VV

Bejvavalo, ja ty prednosty stanice s tou placackou jeste pamatuju. Ale byli pro CD asi moc drazi.

1 1
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

Foto

Babiš může především za to, že Vám dal možnost svobodně publikovat v médiu spadajícím pod Agrofert.

4 1
možnosti
JZ

IDNES.cz nespadá pod Agrofert. V tom jaksi nemáte pravdu.

0 2
možnosti
JP

J55i91r73i 71P61i13l56n52y

24. 8. 2021 5:49

Včera jsem si cvrknul do trenek. Může za to Babiš?

3 0
možnosti
JK

Ve vašem případě ano. Bůh řídí vše, akorát ten váš je škodolibý.;-)

0 0
možnosti
JF

Dobrý den ergo večer pane Zieglere, nebyl a nebudu Babišovým voličem, ale obávám se, že jeho roli v tomto ajznboňáckém maléru, který jde zpět do časů předchozích vlád, přeceňujete. A i za sebe budu i po volbách, které - jak marně doufám - Babiš prohraje, budu Babišovi plácat za to, že odsud jeho vláda vypráskala FSBáky a GRUáky přefouklou ruskou ambasádu, což se nepodařilo nijaké z žádných předchozích vlád, a také to, že nepodlehl tlaku hradního Ghůla na rituální dekapitaci šéfa BISky. A že BIS odposlouchává jeho milce, Šloufovy pohrobky - jednoho Mynáře násobně trestně stíhaného bez prověrky, a druhého nejedlého Nejedlého, ekonomického "poradce" s kvalifikací krachu CZ. Lukoilu v dresu RF s fotkou Putina na krytu mobilu - oba tihle šmetři na audienci u Putina bez přítomnosti ambasadora Remka, Hrdiny Sovětského svazu - je naprosto v órlajtu! Summa sumárum, Morana to letos prostě sprostě odflákla, takže snad se na jaře, konečně, polepší ... :-P

1 1
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

JJ

A samozřejmě také důchodci, nevzdělanci, "flastenci" a lidé, kteří nepřišli k volbám, protože tu Babišovu hrůzovládu způsobili.;-D

No a pak také Fiala a Kalousek, protože byli neschopní a vy a "skuteční demokraté", kteří je svými žvásty podporovali a způsobili, že voliči přešli k jiným stranám a nebo volili nohama a k volbám nepřišli.;-)

6 0
možnosti
Foto

A pane Jurčáku, Vy jste takový zářivě chytrý. Vy jste jaký demokrat? Skutečný, nebo neskutečný? Nebo "demokrat"? Či dokonce "skutečný demokrat"? Pochlubte se nám.

3 0
možnosti
JF

J59i76ř69í 81F51o56g23e44l

23. 8. 2021 19:42

Ona ta dráha existuje pouze 4 roky?:-P

0 0
možnosti
  • Počet článků 3326
  • Celková karma 25,14
  • Průměrná čtenost 1805x
Jsem publicista, žiji v Českých Budějovicích, mám rád historii i jižní Čechy. Jsem rád za rody vladařů z Rožmberka a knížat Schwarzenberských, které mají zásluhu na zvelebení této půvabné krajiny.

Kontakt: jan.ziegler@seznam.cz