Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Autor jistě stejně plamenně neopomenul ani výročí března 1939, VČETNĚ ,,KONEČNÉHO ŘEŠENÍ ČESKÉ OTÁZKY", že!

4 0
možnosti
DC

Píšete, že Putin jde v Hitlerových stopách s okupací v Pobaltí. Ale když se podíváme na reálná FAKTA, tak vidíme, že jediné cizí vojenské jednotky v Pobaltí jsou ty americké. A to jich tam chce mít Washington v nejbližších měsících ještě více. Takže kdo vlastně vojensky okupuje Pobaltí?

Takže příště, než budete psát blog, tak si zjistěte fakta a nenechte se tak lehce ovlivňovat americkou propagandou. Mohla by vám z toho rozčilení navíc prasknout žilka v oku.

http://www.rozhlas.cz/zpravy/svet/_zprava/americke-jednotky-zustanou-v-polsku-a-pobalti-prinejmensim-dalsi-rok--1423818

6 4
možnosti
Foto

Tohle pan Ziegler a jeho parta neunese, podobně jako neunesli tyto argumenty ode mne.

3 4
možnosti

Tak jsem si pročetl celou diskusi. A musím říci, že jsem rád, že pana Petříka vidím zprostředkovaně pouze na idnesu. Mít ho reálně v dosahu někde poblíž, asi bych zbaběle prchnul. O svět obrácený vzhůru nohama vážně nestojím a v jeho případě ani násilí nic neřeší.

5 1
možnosti
BT

prostě nasadit si ruskou veš do kožichu je vždy problém

2 1
možnosti
Foto

Koukám, že vám dělá dobře se patlat ve zvěrstvech, hlavně, když se to dá spojit s "Rusy", že? A když to dopepříte Zubovem, tak to je teprve ono.

A na závěr, aby nikdo nebyl na pochybách o vašem tvrdém jádru a nelítostném boji proti Rusům, tak je humánně necháte žít ve svých domovech a neseberete jim jejich majetky.

Ono vám samozřejmě, protože vám jde o primitivní propagandu, nevadí, že ty ztráty mají na svědomí dvě totalitní ideologie, tedy nacistická a komunistická. Prostě, ať žije hloupá a primitivní propaganda alá Ziegler, protože něco takového se široko daleko nevidí. Jen u vás.

13 11
možnosti
Foto

J52a86k27u60b 27R11o92t25h

15. 6. 2015 19:36

Mimochodem, ve světle blogů, komentářů i diskusních příspěvků zdejší rudé gardy (např poslední blog komunisty Čapka) a jejich snahy vše nějak zamlžit (dokonce i jakýmsi litováním členů NATO a pištěním, že se tak prý děje za jejich zády) musím poznamenat jedno:

Současné zvažování o přesunu těžké techniky a 5000 vojáků do Pobaltí udeřilo moskevský hřebíček přímo.;-D

11 4
možnosti

U Čapka mne rozesmává jeho perex "o autorovi". Považuje se za slušného člověka ... ovšem tenhle titul "uděluje" dotyčnému jeho bezprostřední okolí. Mohly bych tady uvést příklad Konráda Henleina, ale Petřík a spol. by si to špatně vyložili a byl by oheň na střeše.

3 0
možnosti
JZ

Je ovšem evidentní, že Putin se chová vůči Pobaltí jako Hitler vůči Československu v září 1938. To popřít nelze.

10 6
možnosti
Foto

pane Zieglere, Hitlera přikryly další tři evropské velmoci v Mnichově. A co je horší, Mnichovská dohoda je dodnes platná, protože její signatáři po společné poradě na úrovni hlav států své podpisy neodvolali.

6 12
možnosti
JT

Ano Rusové jsou velice agresivní. Všimněte si, jak se za posledních 5 let, nebezpečně přiblížili k USA základnám.

Pane Ziegler je mi z vás smutno.

11 11
možnosti
Foto

Ano, a ty neustále konflikty s ruskými válečnými loděmi a letadly poblíž břehů USA...

7 11
možnosti
JV

J18i84r90i 48V20r79a68b44e63c

15. 6. 2015 18:32

Tento blog pana Zieglera by mel povinne  cist kazdy proputinec a komunista.

7 3
možnosti
Foto

J19a76k95u77b 72R72o28t48h

15. 6. 2015 18:33

No jo, když ale oni nečtou, zato povinně diskutují a mínusují.;-D Že jo, Chrástku, Petříku a ostatní komsomolci všeho věku?

11 0
možnosti
Foto

Karma!

Nebudu tu líčit, co jsem se dozvěděl od známých, kteří z Lotyšska utekli před komunistickým terorem.

Jen připomenu, jak sovětské (ruské) "černé barety" zaútočily v r. 1991 na budovu MV v Rize (několik mrtvých a řada zraněných) a jak hroutící sojuz bránil Lotyšům ve snaze se z drápů medvěda vymanit. Románově zpracováno v knize Psi z Rigy.

V Rize byl totiž elektrotechnický závod Telefunken, a ten pak po "anexi" vyráběl pro SSSR všechno - od přijímačů po vojenskou elektroniku.

11 0
možnosti
  • Počet článků 3320
  • Celková karma 25,66
  • Průměrná čtenost 1808x
Jsem publicista, žiji v Českých Budějovicích, mám rád historii i jižní Čechy. Jsem rád za rody vladařů z Rožmberka a knížat Schwarzenberských, které mají zásluhu na zvelebení této půvabné krajiny.

Kontakt: jan.ziegler@seznam.cz