Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

JZ

Přátelé, Rusové vyzývají, aby nebyli vražděni bratři Ukrajinci. Co je na tom špatného?

2 0
možnosti
ZZ

Trump znovu promluvil o tom, že prakticky zmařil projekt výstavby ruského exportního plynovodu Nord Stream 2, a s odkazem na mínění historiků tvrdil, že čtyři roky jeho prezidentství byly jediným obdobím, kdy se Rusko nikam „nepohybovalo“. Zkritizoval přitom „posedlost“ nynější administrativy starostí o Ukrajinu.

„Nekompetentnost a slabost“ prezidenta USA Joea Bidena jsou příčinou vzniku nebezpečí třetí světové války, prohlásil jeho předchůdce Donald Trump v projevu ke svým stoupencům v texaském Conroe.

Trump zejména řekl, že jeho zásluhou nebyla Amerika zatažena do nových a ukončila staré „absurdní“ války podle Reaganova principu „mír pomocí síly“.

0 3
možnosti
VB

Článek jak z Rudého práva. Stačí zaměnit státy a vyzní úplně stejně. To se stává, když jedna ideologie vystřídá druhou.

3 5
možnosti
VV

No, poznal jste se v inversi?

4 1
možnosti
EH

A co konflikt Izraele a Palestiny? Taky tam máte jednoznačného agresora a chudáky ustupující násilí? Pokud ano, nevidím tu blogy proti židovským štváčům. ;-)

Tím chci říct, že konflikt není jednostranný a Putin není Hitler hledající nové území pro německý národ. Pokud půjde do války, bude mít jinou motivaci. Musíme se ptát stejně jako u Hitlera, udělal Západ dost pro odvrácení konfliktu, nebo jsou tam další zájmy?

2 3
možnosti
JZ

A antisemitka promluvila.

5 1
možnosti
JF

Abych použil expresivní slovník našeho expresidenta, dvojctihodného sběratele ceremoniálních per, excelencí par excelaence Ing. Václava Klause, tak zde v naší vlasti Česku kalí vodu různí Kobzové a jiné, jemu podobné nulky. O jaké nulky kráčím, nechám na laskavém posouzení ctěného čtenáře, či spanilomyslné čtenářky mého komentáře! ;-)

6 0
možnosti
JZ

Holt jsem napsal Putinovi poskoci, páč jak říká Tomio Okamura, politická korektnost je špatná. A já se tím řídím.:-)

6 0
možnosti

R^

Kdo je agresorem a kdo lže, víme všichni.

Nechápu však, proč nacionalisti z SPD preferují Rusko před naší vlastí, jako náš prezident. Příčinou bude asi přátelství Tomia s Milošem!

:-)

7 0
možnosti
VV

To snad vi kazdy, kdo ma aspon jeden zavit v mozku. Ale porad jsme se jeste nedozvedeli co nuti jisty koutek zde ty lzi neustale sirit.

6 0
možnosti
Foto

Nejvíce informací o tom, že bude válka, zaznívá z Washingtonu. Dle kontextu tohoto článku tam tedy asi žije nejvíce Putinových poskoků R^ Je to možné ! my do zákulisí Bílého domu příliš nevidíme, proto autorovi patří karma za pronikavý úsudek R^

4 5
možnosti
VV

A z ktereho Washingtonu to kvam na ten kolotoc doleha?

4 0
možnosti
DR

Dneska by to spíš chtělo "odborný" blog s názvem Jak maďaři rázně vyběhli s USA a dobře udělali, že jo. ;-D

Ohledně té údajné války jsou velmi zajímavá slova prezidenta Zelenského, tedy kupodivu, zatím je to to nejrozumnější co jsem od něj slyšel, cituji: "Nyní nezaznamenáváme větší eskalaci než dříve. Ano, zvětšil se počet (ruských) vojáků (u hranic Ukrajiny), ale na to jsem upozorňoval už na začátku loňského roku, kdy Rusko podnikalo vojenská cvičení. Teď se nedomnívám, že situace je napjatější, než byla tehdy, kdy cvičení vrcholila. Ale tehdy se nevedla taková informační politika".

Čímž vlastně potvrdil, co se ví už dávno a tj. kdo ve skutečnosti stojí za celým tímto mediálním divadlem o jakémsi vojenském vpádu na Ukrajinu.

8 5
možnosti

Takže to "mediální divadlo" vzniklo samo od sebe. Rusové jsou jako beránci a žádná vojska a vojenskou techniku u hranic s Ukrajinou neshromažďují. :-PA mám dost velké pochybnosti, že by se Zelensky takto vyjadřoval (chtělo by to věrohodný zdroj), protože s takovým jeho přístupem by se mohlo lehce stát, že ho Západ nakonec nechá na holičkách.

6 0
možnosti
  • Počet článků 3328
  • Celková karma 24,96
  • Průměrná čtenost 1805x
Jsem publicista, žiji v Českých Budějovicích, mám rád historii i jižní Čechy. Jsem rád za rody vladařů z Rožmberka a knížat Schwarzenberských, které mají zásluhu na zvelebení této půvabné krajiny.

Kontakt: jan.ziegler@seznam.cz