Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JP

já se těšil, jaké developerské záměry předvede Český Olympijský Výbor

a ony jsou z toho odpady ČOV. ;-D

0 0
možnosti
LP

Já to říkám pořád. ČT akorát šíří fake news a nenávist.;-ORv

Zasloužená karma.R^

3 2
možnosti
Foto

Nesouhlasit!!! To je dnes zcela běžný přístup ke všem stavebním záměrům. Každá stavba někomu vadí. Nepřiznají, že chtějí vidět na les, ale najdou si jiný, nejčastěji "Umwelt freundlich" důvod, proč proti záměru protestují. Kardašova Řečice je protknuta poměrně frekventovanou komunikací a její občané léta toužili po obchvatu. Nakonec se dočkali, ale nestaví se. Našli se jedinci, kterým obchvat začal vadit, protože by měl být nedaleko jejich stavení.

0 0
možnosti

Bezodtoková jímka s přepadem je podle mne nonsens. Bezodtokovou jímkou je míněna žumpa, která se po naplnění musí nechat vyvézt lejnocucem. Jinak s textem souhlas.R^

3 0
možnosti
Foto

A nemají tam tříkomorové septiky? Ty se běžně napojují na drenáž.

0 0
možnosti
PK

To je boj, který bude kulminovat na více místech republiky a nikoliv jen kvůli developerským objektům, zejména se dá očekávat boj proti vrtulím atd.

Co se týče odpadu, tak jako chalupář jsem musel doložit jak s ním budu nakládat (ČOV) a v naší nedaleké chatové oblasti (cca 200 chat) probíhala kontrola, výsledky mi známy nejsou ale faktem je, že se moc nezměnilo ....

1 0
možnosti
  • Počet článků 3349
  • Celková karma 22,41
  • Průměrná čtenost 1799x
Jsem publicista, žiji v Českých Budějovicích, mám rád historii i jižní Čechy. Jsem rád za rody vladařů z Rožmberka a knížat Schwarzenberských, které mají zásluhu na zvelebení této půvabné krajiny.

Kontakt: jan.ziegler@seznam.cz