V Oslu vraždil šílenec a je dobré ptát se proč

Nor Anders Behring Breivik je masový vrah a i když dosud nebyl odsouzen, tak rovněž jako jiní blogeři beru v potaz to, že se ke svému hrůznému činu přiznal. Zdůrazňovat ovšem, že je fundamentální křesťan a milovník Churchilla je scestné. Není však na vině norského masakru také falešná tolerance stoupenců multikulti?

Já mám také rád bývalého britského premiéra Winstona Churchilla a v životě by mně nepadlo vzít do ruky kulomet a jít střílet lidi jenom proto, že mají jiný názor než já. Naopak ti, kdo opravdově vyznávají konzervativní hodnoty, váží si lidských svobod, mezi něž patří v první řadě právo na život.

Střelec v hlavním norském městě Oslu proto není pravicovým konzervativcem ani náhodou, podle mého názoru je to zřejmě duševně nemocný člověk. Jenomže jako dalšího a velkého viníka vidím pokryteckou rádoby humanitu současné západní společnosti.

Naši multikultící už bijí na poplach proti rasismu, náboženské nesnášenlivosti atd. Jenomže právě jejich přístup zadělává na podobná neštěstí. Jestliže si někdo pravdivě dovolí si říct, že prorok Mohamed byl pedofil, protože podle Koránu měl jako stařec pohlavní styk s devítiletou dívkou, je souzený za urážku náboženství, což se stalo v Nizozemí. Když však muslim prohlásí, že Ježíšova matka Marie měla nemanželský styk s Josefem, nic se nestane, najednou žádná urážka náboženství neplatí.

Když jsou v arabských zemích muslimskými radikály vražděni křesťané, je ticho po pěšině. Teroristické útoky palestinských fanatiků proti izraelským civilistům a zabíjení židovských žen a dětí rovněž pseudohumanistům nevadí.

Situace dokonce došla tak daleko, že v některých západoevropských zemích nejsou jejich vlády schopné ochránit židovské komunity před násilím radikálních muslimů. Korunu této falešnosti nasadilo nedávno Švédsko, které do Iráku deportovalo křesťany žádající o azyl, protože jim v jejich vlasti hrozila smrt.

Pokud tedy budeme nadále uplatňovat vůči násilí a terorismu dvojí metr, můžeme toho brzy litovat!

 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Jan Ziegler | neděle 24.7.2011 12:59 | karma článku: 34,73 | přečteno: 2926x