Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MT

No nevím, nevím, 50l na den, tolik tankuju 1x za 14 dnů, komu to vadí, ten snad jezdí s tankem. Jestli on kdo chce psa bít ....

0 0
možnosti
MT

Ale jdi ty brepto. Jsem rad ze u nas prodej benzinu nekolapsuje. A pred tremi tydny jsem ho koupil za pouhych 52Kc/litr.. ;-€

3 4
možnosti
ZN

Jak jsem tak pročetl názory na můj příspěvek, tak jsem pochopil, že 1. v Česku je to super, všichni rádi zaplatí. 2. Orbán je pro všechny padouch, protože to říkali na Nově. 3. V Česku je, bylo a bude líp. 4. Radši ať trpí lidi než naftové megafirmy. Už nebudu nic komentovat ani se dívat na reakce, takže se zbytečně neunavujte odpověďmi a běžte si naplést svetry. Fiala s vámi R^

8 4
možnosti
JV

No ono na to nejde nic říct, že? A mlčet zlato......

1 0
možnosti
VB

Občané by měli vědět, že ve chvíli, kdy Kreml začal přímo hrozit mj. Evropě jadernými hlavicemi a pak i rizikem radioaktivity, jež se může šířit z Ukrajiny i do Evropy, začala naostro probíhat "třetí světová", a té lze čelit jedině tvrdým postupem proti Kremlu za spolupráce EU, NATO, USA (jedině s USA se dá čelit jaderným mocnostem Rusku a Číně). Nezapomínejme na posílení obnovitelných zdrojů energie: jsou nejlevnější (pokud stát nepřipustí, aby se i této oblasti chopila podnikatelská mafie) a nejbezpečnější - obnovitelné energie posiluje Skandinávie, SRN, Rakousko, Švýcarsko, takže je načase, aby tak činila i ČR. Ve 3. světové válce se nezajímejme o to, zda si v zimě utáhneme např. tři dílky na radiátoru a vezmeme si doma svetr, jde o podstatnější záležitosti, které bez EU a NATO nevyřešíme.

2 6
možnosti
Foto

Jak si konkrétně představujete opatření, která zajistí "aby se i této oblasti chopila podnikatelská mafie" ?

Podle mého názoru je jedinou cestou odstranit veškeré subvence a dotace. Tím se to stane nezajímavé jak pro podnikatele tak pro jejich rodiny (mafie). Ale třeba máte jiný nápad ... ?

2 0
možnosti
PN

No dobře, necháme plyn trhu, ale co s elektřinou, když už teda budeme mít drahý plyn? Nemohli bychom zrušit emisní povolenky a příspěvky na OZE a taky DPH? Ale to nezapadá do pravdoláskovítačskoeurofilního světonázoru pana autora.

9 6
možnosti
AP

Povolenky musi zrušit EU, nevydává je ČR, příspěvky na OZE musíme platil, tedy pokud nebudou v ceně elektřiny, stát je bude muset vybrat zvýšením jiné daně, DPH totéž, co OZE.

2 1
možnosti
ZN

Ale prdlajz, zase někdo píše z Česka o Maďarsku, které zná tak z dálnice, jak valí oktávkou 1.9TDi do Chorvatska s lepeňákem v ruce. Omezení na palivo bylo zavedeno od začátku, kvůli vychcánkům, co si do Maďarska jezdili pro levný benzín a naftu. Malé benzinky, to je mnohem proymšlenější tah, než tady autor popisuje. Vláda totiž vydala zákon, kdy, pokud je benzínka zavřená více, že 14 dní, tak ji převezme MOL, aby zajistili palivo i pro menší obce. MOL dělá paliva z ruské ropy, kterou má za levno (smlouva na dva roky) a ostatní jsou jim u zadku. A tak ostatní prodávají pod cenou ale pokračují, aby je MOL nepřevzal. Hotovo, nazdar. Všude je benzínu dost, nikde nejsou fronty, cizinci za plnou, podnikatelé za plnou (ale ti si to dají do daní, takže who cares) a občané za dotované ceny. Stejně tak plyn a elektřina, pro pořádek. Vláda nastavila limit, do jeho výše za dotovanou cenu, nad ní za komerční. Chceš topit na 30? Ok, klidně, ale nebudem ti to dotovat. Na baráku se v klidu do těch limitů vlezem, plynem hřejeme vodu i topíme a vaříme. Nevěřte všemu, co píší česká média.

15 5
možnosti
TN

Vždyť to, co tady popisujete jako promyšlený tah, je naprostá šílenost.

To je jako kdyby vláda nařídila majitelům hospod, že musí prodávat meníčka do 50 korun a pokud někdo na 14 dní zavře, tak jeho hospodu převezme nějaký RaJ či co.

9 5
možnosti
Foto

zastropujme zálohy, to obyvatelstvo uklidní a na jaře ... uvidíme, vysedíme.

1 1
možnosti

Hmm a USA plní své závazky na dodávky plynu na cca.20%ale kritika jde jen úkor RF.Norsko přišlo díky pádu akcií ve svém rezervním fondu o všechno a to je cca.18miliard euro.Nikoho už nezajímá jak je na tom jiný stát VSECHNY ale zajímá jak bude nám a co nám to "vítězství "přinese ale vláda zatím jen škrtá oproti tomu co jim říkají skuteční ekonomové a to že má utrácet.RF válčí tak je každému jasné že jejich musí jít dolů ale co říkají ekonomové tak odříznutí RF od EU dlouhodobě bude pro EU bezprecedentní ekonomická prohra.

2 5
možnosti
AP

To je nějaká šifra, ne? Kodujete tak, že řekněte pravý opak pravdy/skutečnosti...

0 0
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

  • Počet článků 3328
  • Celková karma 25,25
  • Průměrná čtenost 1806x
Jsem publicista, žiji v Českých Budějovicích, mám rád historii i jižní Čechy. Jsem rád za rody vladařů z Rožmberka a knížat Schwarzenberských, které mají zásluhu na zvelebení této půvabné krajiny.

Kontakt: jan.ziegler@seznam.cz