Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Tak snad chvíli zabere než mě pan Ziegler oěpt smaže, protože jsou mu mé názory nepříjemné a argumentačně to nezvládá...

Jsem vcelku pobaven, že si tu autor přizval na pomoc knihu pana Kubíka - začnu tím  ošklivým zvěrstvem, kterého se Rusové (rozuměj sověti včetně Ukrajinců - ale autor k rusům počítá každého včetně Okudžavy) dopouštěli na Nacistech tím, že jim vozili munici v autech určených pro odvoz raněných. Asi každý kdo četl učebnici ZŠ či dvoustránkový úvod do druhé světové války asi dokáže vyhodnotit - ono to totiž bylo samozřejmě zcela jedno, Německo v SSSR neuplatňovalo konvence a střílelo po všem co bylo Sovětské....no Ruská zákařenost sama. Jinak kniha pana Kubíka jak uvádí sám autor nevychází z archivů sovětských ani ruských a v drtivé většině používá tehdejší Německé zdroje. Informační hodnota tím samozřejmě převelice trpí, naštěstí obdobně nepostupuje v předchozí části zabývající se Německými zločiny - to bychom si totiž početli věci, ze kterých by měl i Hitler noční můry;-)

Nezbývá než panu Zieglerovi poblahopřát k výběru literatury a doufat, že ten hnus sovětům odpustí, nacisté by jim ho jistě odpustili

Zatím, než to smaže;-)

2 1
možnosti

Pro soudruha Krause platí viz níže. Chápu, že je nad jeho síly pochopit, že Stalin a Hitler byli jednou bandou, a stejná válečná svinstva, jako páchali Němci, páchali Rusové také. I když Němci na rozdíl od Rusů nepoužili bojové plyny proti vlastním civilistům, to je fakt.

0 2
možnosti

To Vás Putinorektalní alpinisté budou lynčovat, že jste je nazval lháři.

1 1
možnosti

Tito mně absolutně nezajímají, s lůzou se nebavím. ;-D

1 2
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

P96e48t15r 74H36a36l76í97k

15. 8. 2014 13:45

myslím, že jste klesl hodně hluboko. Že jste fanaticky protiruský je vaše věc, ale že urážíte ostatní blogery, to je hodně ubohé.

Co třeba prohlášení:

„Žádný putinovský ‚humanitární konvoj‘ nebude vpuštěn na území Charkovské oblasti,“ napsal ukrajinský ministr vnitra Arsen Avakov na Facebook. „Provokace cynického agresora na našem území není přípustná. To je oficiální.“

Zdroj: http://zpravy.idnes.cz/rusky-humanitarni-konvoj-se-blizi-k-hranicim-ukrajina-ppk-/zahranicni.aspx?c=A140813_085811_zahranicni_vez

nebo

Kyjev oznámil, že ruská vozidla na Ukrajinu nepustí.

http://zpravy.idnes.cz/rusky-humanitarni-konvoj-ukrajina-dty-/zahranicni.aspx?c=A140812_031103_zahranicni_hro

Ale je jasné, že pro Kyjev je kontraproduktivní, když se snaží civilisty vyhladit, aby jim někdo pomáhal. To samozřejmě oddálí konečné řešení ruského problému na Ukrajině a genocidu to zpomalí.

8 1
možnosti

Vždy, když je někde zemětřesení nebo jiná pohroma, pak v novinách čteme, že "sousední státy nabídly pomoc". Já jsem to chápal tak, že vládě postiženého státu sdělili, že jim mohou poslat např. záchranáře a stany. Vlády příslušného státu odpoví, zda má zájem a kam to mají dopravit. Tento postup považuji za zcela přirozený a logický. Ruský postup typu: "Posíláme pomoc, hádejte kam a co povezeme" se mi jeví trochu podivný. Jako by tím říkali: "Neuznáváme suverenitu kyjevské vlády nad tímto územím."

3 4
možnosti

Cožeee?? Oni si tam skutečně vpustí ty Trojské koně? To je nerozum:-)

6 0
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

Kdo trochu sleduje situaci, tak mu musí být jasné, že nejdříve pomoc Ukrajina odmítala, později zase ne, pak zase ano. Jaceňuk se emotivně vyjadřoval že není nic domluveno atd. atd. Za tu dobu co o tom diskutovali by konvoj dojel i do Prahy, zatím co potřebným se pomoci nedostávalo. Neobviňoval bych diskutéry, protože na Ukrajině, jak je vidět v přímém přenosu, neví pravá ruka co dělá levá.

17 4
možnosti
Foto

No, rád bych doufal, že to bude znamenat skutečný posun k míru. Uvidíme.

9 1
možnosti
  • Počet článků 3320
  • Celková karma 25,82
  • Průměrná čtenost 1808x
Jsem publicista, žiji v Českých Budějovicích, mám rád historii i jižní Čechy. Jsem rád za rody vladařů z Rožmberka a knížat Schwarzenberských, které mají zásluhu na zvelebení této půvabné krajiny.

Kontakt: jan.ziegler@seznam.cz