Tyto lidi doporučuji volit

Jsou tři a každý je z jiné politické strany, dva kandidují v krajských volbách ve středních Čechách a na Pardubicku a jeden do senátu v jižních Čechách. Já sám jim dát hlas nemohu, ale doporučuji je.

Spisovatel David Jan Žák kandiduje do Senátu za volební obvod Prachaticko a Českokrumlovsku v barvách TOP 09 a také s podporou hnutí STAN. Davida znám dlouhodobě, je to vynikající člověk, a kdybych hledal dvojníka Mirka Dušína, tedy z hlediska chování, tak on jim určitě je. Někomu se může zdát až moc hodný, ale má pevné zásady, umí naslouchat druhým, a své názory si dokáže obhájit. Favoritem není, ale překvapit může a já mu to moc přeji. Navíc je to kluk ze Šumavy, svůj kraj dobře zná a napsal úspěšný bestseler o zdejším slavném rodákovi převaděči Josefu Hasilovi.

Michael Pánek byl dlouhá léta starostou v Dobřichovicích a v současné době zde dělá místostarostu. Kandiduje do středočeského krajského zastupitelstva jako šestka na kandidátce ODS. Je za ním kup poctivé práce, nová škola a školka a opravené místní silnice. Umím si představit, že člověk, který uspěl na obci, má všechny předpoklady být úspěšným i v kraji. Lidé by měli volit ty, kteří už něco v životě dokázali. A k Těm Michael Pánek patří.  Proto voliči ODS udělají dobře, když mu dají preferenční hlas.             

Roman Línek je jedničkou Koalice pro pardubický kraj za KDU-ČSL v krajských volbách a kandidátem na hejtmana. Dvanáctým rokem je prvním náměstkem hejtmana a rovněž se může vykázat řadou úspěchů. Má například velký podíl na úspěšném schválení územního plánu kraje, což pomůže urychlit výstavbu klíčové rychlostní silnice R-35, která zajistí další potřebné dálniční spojení Čech s Moravou. Takže i lidovečtí voliči by ho kroužkováním měli udržet na předních postech kandidátky.     

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Jan Ziegler | čtvrtek 6.10.2016 17:22 | karma článku: 15,07 | přečteno: 761x