Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

k tomu se nedá nic dodat

0 0
možnosti

Komu se na iDNESu nelíbí, může jít. Nikdo ho tu nedrží.

1 0
možnosti

Autore vy a Fojtik jste rub a lic jedne mince. Proste ceskeho medialniho prostoru. Zahadou ovsem je, proc Fojtik zde neni a vy ano !

0 1
možnosti

Pan Ziegler vám to právě vysvětlil, rozumíte psanému textu?

0 1
možnosti
Foto

Až se podaří, vystrkat všechny, jež se  střízlivě dívají na svět  s politických blogů,  potom bude na těchto stránkách ráj. Budeme se chválit jak jsme to pěkně napsali, plácat si po rameni, jak je tady krásně bez Olšerů a dalších. :-/

3 1
možnosti

Ani jsem to nečetl, ale jasný komunista jste Vy.

5 4
možnosti
Foto

I96v88a84n 67M47a52r13e41k

2. 10. 2014 22:09

P.Ziegler ,když už tak p.Fojtíka ano ? ! A Vy jste kdo, "tiskový mluvčí" vydavatele že tu tak velkohubě vytrubujete co se zde smí a co ne ? ! ? ! Rv Rv Rv

4 4
možnosti
Foto

Tak se dívám, že pan Ziegler smazal můj příspěvek, kde jsem napsal, že by měl iDnes napsat, že k pravidlům hry patří psaní blogů podle západního mainstreamu, tedy protiruské a protiputinovské.

6 8
možnosti

Trochu mne překvapuje to množství smazaných příspěvků pod blogem. Nejsem si jist, zda je nejlepší cestou, jak dokázat, že mám pravdu to, pokud smažu oponentní diskusi. Ale to je věc blogera, na druhou stranu o něm vypovídá. Prostě, platí jen jeden názor, jedna pravda - ta moje. Vydavatel určuje pravidla hry a tato pravidla by měl dodržovat každý, o tom není žádná diskuse. Na druhou stranu ta pravidla porušuje opakovaně dost blogerů a nic se neděje. Mimo jiné také mezi VIP blogery je možná polovina těch, kteří nesplňují kriteria, která idnes nastavil a přesto je do této skupiny zařadil. Třeba bývalý redaktor idnesu se stal VIP po napsání dvou blogů. Takže, myslím si, že by pravidla měly dodržovat obě strany.

Stran pana Fojtíka a Ukrajiny - idnes dal jasně najevo, že tvrzení v blozích o Ukrajině musí být odzdrojována, což pan Fojtík v posledním blogu o znásilněných dětech neučinil a tak byl zřejmě jeho blog zrušen. Otázkou je, zda dostal předem nějaké upozornění. Nebo varování tím, že by byl jeho blog stažen do hydeparku. Na druhou stranu ne vše v jeho blozích byla tvrzení, prostě měl na konflikt svůj názor stejně, jako jej má každý z nás. A tak se ptám, jak má bloger odzdrojovat názor?

To, že na Ukrajině armáda junty vraždí civilní obyvatelstvo je fakt a nepíše se o tom, ale většina lidí to ví. Stejně tak ví, že "vláda" Ukrajiny je junta, vzešlá z Majdanu, kdy jedni oligarchové nahradili ty druhé. Nebyla demokraticky zvolena a přesto s ní EU uzavírá asociační dohodu. Je tato dohoda platná? Platí víc než referendum na Krymu? V žádném případě nejsem rusofil ani fanda Putina. Jen vidím, že když dva dělají totéž není to totéž. Vidím absurditu sankcí, které postihují více Evropu než Rusko. Vnímám hrozbu války, která může přerůst hranice Ukrajiny.

15 4
možnosti

Prakticky ve všech národních parlamentech EU se začíná ozývat kritika sankcí, kritika EU a USA. Proč se o tom nepíše, když je to odzdrojovatelné? Socany nemusím, Sobotku již vůbec ne. Nejen pro prodej OKD. Ale jako soudný člověk mu musím dát za pravdu v jeho postoji k sankcím vůči Rusku a v jeho odmítání podporovat Ukrajinu zbraněmi. Na Slovensko proudí již jen 50% smluvního množství plynu, k nám jsou dodávky údajně o 15% nižší. Polsko nás zavalilo dotovaným ovocem a zeleninou a nechlazenými kuřaty. Jak si myslíte, že tohle bude pokračovat, pokud se v EU bude stále razit zaslepená protiruská propaganda?

A ptám se nakonec - byly blogy pana Fojtíka nějak "společensky" nebezpečné? Šlo o propagandu? Pokud ano, pak se ptám dál - nejsou nebezpečnější propagandistické neodzdrojované blogy komunisty Cvalína?

10 4
možnosti
Foto

Jene, nemažte je! Ačkoliv chápu důvody, děláte jim tím vlastně službu.

6 0
možnosti

J30a76n 69H76a73n46á42k

2. 10. 2014 22:19

Jen ať maže, pan Ziegler totiž pochopil, že je úplně zbytečné hrát nějakou trollí hru s trolly o tom, jak se troll sám devalvuje, ale naopak, bere ohled na své čtenáře a diskuzi čistí od odpadu. Krom toho je to plně legitimní, portálem svěřený nástroj.

2 2
možnosti

Pane Zieglere, mýlíte se. Vydavatel pochopitelně určuje pravidla hry, ale tato zásada neplatí pouze pro Pana Fojtíka a komunisty, platí obecně. Titulek Vašeho příspěvku zavání touhou po jediné pravdě.

4 2
možnosti
  • Počet článků 3320
  • Celková karma 25,81
  • Průměrná čtenost 1808x
Jsem publicista, žiji v Českých Budějovicích, mám rád historii i jižní Čechy. Jsem rád za rody vladařů z Rožmberka a knížat Schwarzenberských, které mají zásluhu na zvelebení této půvabné krajiny.

Kontakt: jan.ziegler@seznam.cz