Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Demokratické USA zase střílejí černochy.

0 0
možnosti
PH

P30a26v37e51l 12H89o89r15á33k

25. 8. 2014 12:30

Pane Zieglere, souhlasím s Vámi, že v Rusku to s demokracií skutečně není příliš růžové, ba je to dokonce den ode dne horší. Souhlasím i s tím, že zavírat lidi za v podstatě nevinné umělecké akce, které by vyzněly jako recese, kdyby na ně režim ostře nezareagoval, takže ty nepřiměřené represe je vlastně proslaví a dodají jim zpětně větší váhu. To je nemlich to samé jako s Pussy Riot. V čem s vámi ovšem souhlasit nemohu, to je tvrzení, že na Ukrajině naopak - jaksi v kontrastu k Rusku - demokracie bezvadně funguje. A že se to projevuje tak, že nechají matky odvedenců svobodně protestovat. Osobně znám pár Ukrajinců, kteří dostali povolávací rozkaz a věřte, že jediné, jak se vyhnout nasazení ve válce, je utéct ze země. Třeba k nám. A byl to bohužel také nedostatek demokracie, který byl hlavní příčinou současné krvavé a nesmyslné války. Kdyby dal Kyjev demokraticky hlas lidem na východě země (nešlo jim o to se odtrhnout, ale šlo o to, aby někdo naslouchal jejich požadavkům, které zpočátku nebyly nijak zvláštní jako třeba právo na užívání mateřského jazyka... To jen tak na okraj od člověka, který byl v Rusku i na Ukrajině častěji než jedenkrát a déle než na pět týdnů.

0 0
možnosti
PB

...... a kdy vona se ta NEPOVOLENÁ demostrace vlastně měla konat, když byla nepovolená ? ,- tzn. když byla nepovolená a někdo ji chtěl přesto zorganizovat, bezpochyby tím porušil zákony dané země, ..... nebo si někdo myslí, že platná legislativa v ČR to vykládá jinak ?!?

2 0
možnosti
MV

Tolik smazaných příspěvků na jedné stránce, a to přímo autorem blogu, jsem asi dosud neviděl.

Ziegler má vždy plnou pusu demokracie, ale když s ním někdo na blogu nesouhlasí, tak jeho příspěvek zbaběle smaže. U mě tím klesnul na úroveň komoušů, ti také nepohodlné názory hned zcenzurovali.

4 0
možnosti
KH

K68a48r93e49l 23H18o95r67á26k

18. 8. 2014 19:13

Já věděl, že se někde objeví video z akce, tak prosím, to jsou oni, hlavní tahouni federalizace ve federaci v Novosibirsku.

http://www.youtube.com/watch?v=JFtYEVTingI

;-D

4 0
možnosti
PB

;-D..... ááááá, tak na 140 mil. obyvatel docela masivní účast, ty separatistický tendence tam maj ohromnou podporu, z teho zas nebudu dva dny chrápat !

1 0
možnosti
Foto

We městě Fergusson rozhání totalitní americká policie davy lidí, velmi nevybíravým způsobem zakazuje demonstrace a podtlačuje svobodu lidí. A hle - pan Ziegler napíše článek o tom, jak zlý Putin zakázal demonstrovat jednomu človíčkovi na Sibiři RvRv

5 5
možnosti
JZ

Americká policie rozhání davy násilníků a dělá dobře.

2 6
možnosti
PK

Kdybych byl placen za ruský rozvrat, tak bych něco kolem skutečné federalizace a šance na pozdější "odtržení" vymyslel. Války se nevedou pouze na bojištích. Stejně tak ve Skotsku. Příroda nám darovala ropu a plyn, celá Británie to zainvestovala a vyčuránkové Skoti to chtějí zchlamsnout pro sebe. Podobně i Sibiř. Podotýkám, že nejsem žádný rusofil, každá velká země i USA, Čína i Británie má imperiální sklony atd.

2 1
možnosti
JS

Pane Ziegler, mně se líbí důkaz sporem. Běžte tedy demonstrovat na Majdanek, že nesouhlasíte s nasazováním povolanců do bojů na východě Ukrajiny. Až se vrátíte, pak si můžeme podiskutovat.

10 4
možnosti
JC

Velmi věcný a správný názor!R^:-)

1 7
možnosti
LK

V tomto musím říci společně s autorem, že samozřejmě je chyba dělat manévry kvůli těmto umělcům, zaprvé je to spíš happening , za druhé skutečně neohrožují nic. Velkou bolestí ruských úředníků je, že se tzv. chtějí zalíbit nadřízeným, a tak často aktivně preventivně dělají něco, co si myslí, že se zalíbí těm nahoře. Jsem přesvědčen, že Putin takové věci neřeší a jsou mu docela jedno, ale přesnaživý úředník je trápením Ruska min. 200 let.

1 1
možnosti
  • Počet článků 3318
  • Celková karma 26,17
  • Průměrná čtenost 1809x
Jsem publicista, žiji v Českých Budějovicích, mám rád historii i jižní Čechy. Jsem rád za rody vladařů z Rožmberka a knížat Schwarzenberských, které mají zásluhu na zvelebení této půvabné krajiny.

Kontakt: jan.ziegler@seznam.cz