Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

J62a92n 13R11á77ž

27. 3. 2024 11:26

Málokdy pochválím blog pana Zieglera týkající se dění na východ od nás. Teď tak činím!

2 0
možnosti
AL

"nechaly zločince vraždit nevinné lidi a uprchnout z místa činu, přijely až nejdříve za hodinu" - přece se nevzepřou pokynům Šéfa z Kremlu!

2 0
možnosti

Ruské bezpečnostní složky nikdy nebraly ohled na životy rukojmích - viz teroristický útok na školu v Beslanu, nebo v moskevském divadle na Dubrovce.

5 0
možnosti
PK

Jen jedna věc je jasná. V Rusku se blízcí obětí nemohou ptát, kdo za to může. Mohou někde v koutku tušit, že fatální chyba nastala na nejvyšších místech Ruského státu. Ale v žádném případě se nesmí najít žádný samozvaný znalec práce bezpečnostních složek, kterých se u nás po útoku na FF UK našlo mnoho.

Dodnes se stydím za to, jak napadali naše bezpečnostní složky. A to bez jediného důkazu.

2 0
možnosti
Foto

Vtip je v tom, že rusáci se nemusí ptát, kdo za to může. To oni vědí, řekl jim to Putin. A jemu také věří, že je ochrání. A Nožička chce, abych je litovala.

8 1
možnosti
MK

Policie musela počkat, až teroristé dokončí své dílo. Bylo přece potřeba vyrobit záminku pro vystupňování agrese na Ukrajině a tomu přece policie nemohla bránit. Až bylo dokonáno, tak tam ty policajty pustili.

Pokud to někomu připadá jako konspirační teorie, nechť přinese důkazy, které jí vyvrátí.

11 1
možnosti
Foto

Postupně se rozjíždí televizní masírovka, takže za pár dnů budou ruští občané přesvědčeni, že za to může Ukrajina a že jediný kdo je chrání je Putin.

15 0
možnosti
Foto

Nojo, no, kdyby tam protestovali demonstranti požadující odstoupení Putina a konec války na Ukrajině, tak tam jsou za deset minut.

Karma

21 1
možnosti
  • Počet článků 3356
  • Celková karma 21,89
  • Průměrná čtenost 1798x
Jsem publicista, žiji v Českých Budějovicích, mám rád historii i jižní Čechy. Jsem rád za rody vladařů z Rožmberka a knížat Schwarzenberských, které mají zásluhu na zvelebení této půvabné krajiny.

Kontakt: jan.ziegler@seznam.cz