Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
EP

Přiznám nečetl jsem. Jen nadpis. Dovolím si říci. Zdejší člověk vůbec nechápe co lid této země PRO NI dokázal vydržet. Car, bolševická revoluce, komunismus, Lenina, Stalina, gulagy, hladomory, válku s hitlerismem, rozpad SSSR, provokace "svobodného světa".

Věří většinou v boha a ctí své vůdce.

3 2
možnosti
Foto

Stavět vedle sebe „provokování“ Západem vedle všech hrůz a utrpení ruské minulosti, to je dost otrlé srovnávání. Jak za nezměrné utrpení, tak za chudobu až bídu si může ruský lid děkovat právě svým vůdcům.

4 2
možnosti
RM

diky za clanek... karma...

zminujete podporovatele ruska.... ono nejrapidnejsi cislo bude mezi temi, kteri v nasi spolecnosti nejsou uspesni... a to z ruznych faktoru... jedna se o osoby rekneme prostsi duchem.... proto take nejsou uspesni... ve sve naivite a omezenem rozhledu se domnivaji, ze kdyz vystoupime z unie nejvyspelejsich statu a pripojime se k upadajicimu rusku, ze se snad budou mit lip... neumi si tedy spocitat 1 + 1.... no a pak jsou tu ti fanatici, jednoho v clanku zminujete.... tam fanatismus zastinuje racionalni uvazovani.... co k tomu vice dodat...

4 2
možnosti
Foto

I93v30a15n 58M57a79r98e70k

5. 1. 2016 9:33

No a co Ukrajina,Vaše "srdeční záležitost" p.Máca ,už není "in" ? ! 8-o

2 3
možnosti
MZ

M31i60l43a94n 28Z69i42c63h

5. 1. 2016 1:52

jenom me nebere,ze u kazdeho druheho hotelu na riviera maya nebo v punta cana vlaje ruska vlajka,nebot tam je velke procento klientu z ruska,diky bohu existuji svetove statistiky kde si muzeme overit vase nepresnosti

2 1
možnosti

Zkuste to třeba na těch Ruských a zjistíte, že je to pravda....:-)

2 2
možnosti
MV

A co říkáte na toto:

Situace může skončit i ozbrojeným útokem armády proti milici a může dojít k masakru podobně jako ve Waco v Texasu v roce 1993. Nedávné celostátní cvičení Jade Helm v USA bylo právě přípravou ozbrojených sil USA na vypuknutí revoluce a občanské války v USA. Odpor vůči federální vládě by se ve všech 50 státech USA dal doslova krájet. Z USA za poslední rok emigrovalo do Ruské federace už 2,419 Američanů, většina z nich jsou obchodníci a podnikatelé, kteří již měli vybudované kontakty v Rusku, včetně obchodních vztahů. To je ovšem nic ve srovnání se 72,000 Američany, kteří požádali o trvalý pobyt v EU jen za rok 2015. Jde o lékaře, právníky, doktory, učitele, inženýry. Nejvíce Američanů emigruje do Francie a Německa. Refugees from USA, welcome?

2 3
možnosti
ZH

;-D To jste vysadil prášky? Kde jste to vyčuchal? Jestli to nebylo 2418 ruskejch mafiánů + Snowden. ;-D;-D;-D

5 1
možnosti
Foto

Za první čtvrtstoletí letošního roku úmrtnost v Rusku vzrostla o 3,7 procenta − měřeno v meziročním srovnání − a o 5,2 procenta, počítá-li se samotný kvartál. O výkonnosti, či spíše poklesu ruského hospodářství vypovídá růst počtu lidí žijících v bídě. V meziročním srovnání se loňských 19,8 milionu neboli 13,8 procenta populace vyhouplo na letošních 22,9 milionu neboli 15,9 procenta. Převedeno do "srozumitelštiny", v bídě žije více než každý šestý Rus. Pramen : "Hospodářské noviny ":-)

6 0
možnosti
Foto

Sametová revoluce byla vzpoura průměrných, z nichž jeden každý si myslel, že je nadprůměrný. Nebylo možno efektivně čelit těm zástupům dutých hlav, proto není divu, že to tehdejší vládnoucí garnitura položila a vydala se raději privatiovat. Jenom hlupák nebo sametový revolucionář by dělal za průměrnou mzdu. Schopné lidi oslovuje mzda MAXIMÁLNÍ a ta je v Ruské Federaci nesrovnatelně vyšší než u nás. Proto ti skutečně schopní vidí v této zemi šanci a výzvu, a to tím větší, čem menší průměrnou mzdu budou havlisté brát Rv

3 13
možnosti
Foto

I89v17a97n 89M33a37r34e68k

4. 1. 2016 21:07

P. Zieglere, po přečtení Vašeho blogu jsem nabyl přesvědčení, že Vám nezůstává nic jiného než opět zachránit od hladu nějakého ruského chlapce, stejně tak jak jste to obětavě ,lidsky a nezištně učinil před časem R^

A propos, včera jste nám sdělil že Vám Čt udělala na Nový rok velkou radost zařazením dvou filmů. Dnes učinil nesmírnou radost mně "Cs film" zařazením krásného filmu v hlavním vysílacím čase s názvem "Kapitán Dabač" . Zítra s potěšením shlédnu z archívu můj oblíbený film "Král Šumavy" a v zimním období postupně všech 30 dílů Majora Zemana, to je zase moje radost. Přeji Vám hezký večer při monitorování ruské ekonomiky R^8-o:-)

5 8
možnosti

Sečteno podtrženo, skoro při stejných cenách a s inflací měny rovnající se horské sjezdovce má cca 1/2 Rusů peníze jako nemakající bezďáči v ČR, další 1/4 jako největší socky v ČR a kromě 1% mafiánů kolem diktátora NEW Stalina kteří se mají fajn, má poslední 1/4 Rusů prachy asi jako u nás minimální mzda.. Vivat ekonomický skvoste, vjelikaja Rus...:-)

3 2
možnosti

Průměrná mzda v Rusku v roce 2014 - 33.000,- rublů (11.000.- Kč)

Průměrná mzda v ruském statnim sektoru v roce 2015 - 92.000,- rublů (29.000.- Kč).

Šokující je tento rozdíl mezi státním a soukromym sektorem. Ale ta tabulka uvedená Zieglerem je totálně vylhaná

2 3
možnosti

Odkdy pan Ziegler věří Rusákum? ;-D To mu nepřipadají ty údaje podivné?

100 rublů je dnes asi 33,50 Kč. Takže za 1 korunu dostanete asi 3 rubly. A teď si převeďte ty údaje z té ruské tabulky na koruny. Podle té tabulky by ceny v USA byly následující:

2 litry Pepsi 14.40 Kč, půl litru piva Heineken 10.- Kč, litr mléka 6.70 Kč, kilo jablek 19.10 Kč, kilo vepřového 67.- Kč, 10 vajec je za 10.40 Kč.8-o

Mohl by mi někdo sdělit, ve kterém americkém supermarketu mají tak levné potraviny?

Jinými slovy jsou v té tabulce totální pitomosti. Ale pan Ziegler tomu věří.;-D

5 3
možnosti
JS

J69a86n 66S17e65m35i60k

4. 1. 2016 20:18

nepamatuji si vsechny polozky, ale zil jsem v US cca rok asi pred tremi lety- 2l Pepsi v supermarketu sedi (myslim takove ty velke Walmarty), heinken v sixpacku take ...potraviny si tak presne nepamatuji, ale realita nebude tak odlisna. Vejce a syry co si pamatuji o dost drazsi nez u nas, ale presne si nevzpomenu.

samozrejme nemluvim o supermarketu na manhattanu, ale tech hyper obchodacich za mesty

2 0
možnosti
Foto

Stále tvrdím, že Rusko není nebezpečné. A pan Ziegler to dokázal.

0 0
možnosti
  • Počet článků 3331
  • Celková karma 25,01
  • Průměrná čtenost 1805x
Jsem publicista, žiji v Českých Budějovicích, mám rád historii i jižní Čechy. Jsem rád za rody vladařů z Rožmberka a knížat Schwarzenberských, které mají zásluhu na zvelebení této půvabné krajiny.

Kontakt: jan.ziegler@seznam.cz