Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PS

Problém je ,že nikdo z odpovědných nechce otevřeně prohlásit, že se jedná o křesťany. Nikomu by to nevadilo. Stačí prohlášení, že muslimy nebudeme přijímat a je to jiná situace, ale to nikdo z politiků neudělá.

0 0
možnosti
MK

O křesťanech, jako o nejvíce pronásledovaných mluvil i min. Chovanec. Jen s tím Mnichovem zásadně nesouhlasím.

0 0
možnosti
JM

Tohle je snad poprvé, co s Vámi souhlasím. Karma

1 0
možnosti
MP

O rozumný počet křesťanských rodin se dokážeme postarat na neobsazených farách, farníci jim sami nanosí potřebné věci. Jak ale znám naše sluníčkáře, tak z křesťanského výrazu pospolitosti si udělají svoje závěry(hle, jak to pěkně funguje) a začnou sem tahat muslimské uprchlíky ve velkém.

3 0
možnosti
JR

J63a64r47a 84R11a22n19k

17. 1. 2015 17:55

V Kanade to funguje....jiste, je zde vice mista a tech prvnich 300, kteri prisli jiz pred Vanocema (minority) sponzorovali kostely, nekdy mensi vesnice a dokonce skolni deti. A hlavne je to ten tzv. melting pot, je vybavena na prijimani uprchliku ze vsech zemi. Imigracni ministr na otazky, kterych pribyva stale vice odpovedel, ze kazdy rok je pres 2 miliony zadatelu o vystehovani, azyl, snatek, byznys - pres 2 miliony zadatelu, zadost se prozkoumava dukladne na konzulatu v zemi zadatele, trva to nekdy i par let. Znam to, sama jsem se sem dostala diky zamestnani na body.

A z vybranych vezmou asi 250.000 rocne, pri katastofach na Filipinach - ten rok vzali 300.000.

0 0
možnosti
Foto

Cituji z diskuze:  http://www.mises.cz/clanky/komentare.asp?clanekid=1664#25765

...Postavme se všichni na odpor ne proti sobě navzájem, ale svým vládcům. Je lhostejno, jestli slimák nebo muslimák. Imigrace není problém. Problém je to, že o přistěhovalectví nerozhodují lidi, jichž se to týká, ale jakýsi idiot někde ve fešákovském zámku.

0 0
možnosti
Foto

Nelze dělat rozdíly mezi lidmi jen na základě náboženské orientace. Navíc - křesťanem se může na papíře stát každý, záleží jen na něm samém. Nemáme žádný testovací přístroj, který by to ukázal. Proto jsou podobné představy velmi naivní, křesťan který má AK-47 pod kaftanem dokáže teoreticky terorizovat redakci Dikobrazu naprosto stejně jako mohamedán Rv

0 7
možnosti
JM

Křesťan který má AK-47 pod kaftanem dokáže teoreticky terorizovat redakci Dikobrazu naprosto stejně jako mohamedán. To jistě může, ale o kolika podobných jste slyšel. Já nevím....., třeba za poslední rok?

1 0
možnosti
LC

Úvaha to není špatná, ale má to jednu chybičku. Kritériem při výběru imigrantů nebude náboženství. O tom se nebude smět ani mluvit. To by naši politici před EK a EP neustáli a ani tolik odvahy nemají.Takže nic.

0 0
možnosti
Foto

Tady nelze nic podstatného namítat. Těm lidem je potřeba pomoci.

6 0
možnosti

Po celém světě je spousta potřebných. Proč si brát některé z nich domů?

2 1
možnosti

Bylo by dobré, kdyby do ČR vláda přijala syrské křesťany, ne syrské muslimy. Křesťané by se tu měli výrazně lépe aklimatizovat, jistě jim pomůže křesťanská obec, lidé se jich nebudou obávat. Rozhodně bych nerada, kdyby přijely rodiny, v nichž ženy nosí nikáb nebo jak se nazývá to oblečení, kde jsou z ženy vidět jen oči.

9 0
možnosti
Foto

Paní poslankyně říkala, že má v úmyslu pomoct patnácti křesťanským rodinám ze Sýrie. Nevidím v tom problém.

3 0
možnosti
  • Počet článků 3320
  • Celková karma 25,75
  • Průměrná čtenost 1808x
Jsem publicista, žiji v Českých Budějovicích, mám rád historii i jižní Čechy. Jsem rád za rody vladařů z Rožmberka a knížat Schwarzenberských, které mají zásluhu na zvelebení této půvabné krajiny.

Kontakt: jan.ziegler@seznam.cz