Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Ruská sovětská federativní republika pod svůj vliv dostala Ukrajinskou, Běloruskou sovětskou socialistickou a Zakavkazskou federativní socialistickou republiku a vzniklo SSSR, kde hlavní a rozhodující vliv měla Ruská sovětská federativní republika . Ona také nese odpovědnost za zločiny, kterých se dopouštěla SSSR.

3 0
možnosti

Už iba začať s pokľaknutím, každý Rus bude povinný pred akýmkoľvek kultúrnym podujatím pokľaknúť, podľa vzoru BML.Rv

Mne úplne stačí ospravedlnenia sa Putina, a tým by sa to mohlo uzavrieť.

"Počas svojho pobytu v Budapešti Putin vyhlásil, že Rusko „cíti súcit a morálnu zodpovednosť“ za potlačenie povstania v krajine v roku 1956. Zároveň dodal, že dnešné Rusko nemá nič spoločné s činmi Sovietskeho zväzu."

"V Prahe ruský líder uviedol, že jeho krajina nesie „morálnu zodpovednosť“ za inváziu do Československa pod vedením Sovietov v roku 1968."

https://euractiv.sk/section/ekonomika-a-euro/news/putin-sa-ospravedlnil/

0 0
možnosti
Foto

P76e57t33r 83O81m93e85l46k36a

28. 6. 2021 20:33

Ad1 Nikdo nechce aby Rus poklekával, ale pokud někdo přizná, že nese za něco morální zodpovědnost, tak omluva je na místě

Ad2 Rusko by nemělo nic se Sovětským svazem, kdyby jejich prezident nebyl bývalý důstojník KGB.

Už těch mouder raději nechejte. Možná počítáte s tím, že by bylo výhodné mít hranice s Ruskem, ale my na to tady nehrajeme.[>-]

3 0
možnosti

R^

Ano, je třeba rozlišovat myslící Rusy od Putinových patolízalů! Věřím, že jednou i Rusové budou svobodní! Jestliže Rusové převálcovaní irracionální propagandou nesvobodně slouží Kremlu, to chápu. Ale když stejnětak slouží Kremlu naši občané, včetně nejvyšších politiků, to je pro mne nepochopitelné!

:-)

5 1
možnosti
Foto

Poněkud nesmyslný blog, omlouvat by se měl vždy pachatel daného činu. Pokud tak činí někdo jiný, nedává to logiku. Dostanete-li nakopáno od pana A, neměl by se za to omlouvat pán B a naopak.

0 9
možnosti

Dotyční k tomu pánovi A patřili. :-)

3 0
možnosti
  • Počet článků 3323
  • Celková karma 25,51
  • Průměrná čtenost 1807x
Jsem publicista, žiji v Českých Budějovicích, mám rád historii i jižní Čechy. Jsem rád za rody vladařů z Rožmberka a knížat Schwarzenberských, které mají zásluhu na zvelebení této půvabné krajiny.

Kontakt: jan.ziegler@seznam.cz