Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZH

Svět bude mlčet, protože jinak by se musel zajímat o příčiny, a to nikdo nechce. :-/

1 2
možnosti
Foto

Tak vida, sedmnáctiletý Arab, vycvičený Sovětským svazem, ubodal třináctiletou holčičku. Stráž jej pro jistotu zastřelila, aby nedošlo ke zbytečnému vyšetřování zločinu.

0 2
možnosti
VE

On pobodal i tu stráž. A co bys na tom chtěl vyšetřovat?

1 0
možnosti
Foto

Případ vraždy izraelské holčičky mi připomněl případ popálené Natálky.A zkuste si přečíst tehdejší diskuze a chytnout se za nos. Viz zde http://zpravy.idnes.cz/diskuse.aspx?iddiskuse=A101021_125840_domaci_hv hned tak třetí příspěvek, jak ten dotyčný zdůrazňuje, že obyvatelé bytu tam bydleli na černo.

1 6
možnosti
Foto

Fakt se lze domnívat, že uznání Státu Palestiny ze strany Izraele by vraždám izraelských, a naopak také palestinských dětí nevytvořilo daleko účinnější překážku než omezení pomoci ze strany EU. Není nad jasně stanovené hranice. Alespoň bude jasné, co za co kde může.

1 2
možnosti
JM

Pane, zkuste si něco přečíst o stanoviscích palestinských arabů k hranicím státu Israel. A dále o "mírovém úsilí" palestinců. Zjistíte, že každý jejich požadavek obsahuje absolutní blbost, neakceptovatelnou žádným normálním státem. Oni totiž mají největší strach z toho, že by měli vlastní stát, museli se sami živit a jejich teroristické činy by byly posuzovány mezinárodními měřítky.

Bohužel, u vás nepředpokládám, že tuhle situaci kolem palestinců pochopíte...

4 1
možnosti
JR

J20a57r58a 29R34a47n30k

2. 7. 2016 2:02

Divka mela dvoji obcanstvi, krome izraelskeho, take americke.

0 0
možnosti
Foto

Islámskou ideologií zpitomělá, nevzdělaná, necivilizovaná, ale sama o sobě přesvědčená o vlastní nadřazenosti ... prasata.

8 1
možnosti
MZ

M55i25l98a14n 63Z54i80c11h

1. 7. 2016 22:46

merunka,vy si to pletete,v palestine neni v zadnem pripade nabozenska valka,ale je to boj o uzemi,bojuji tam rusti zide proti palestinskym arabum

3 4
možnosti
VV

Jiste ze je to odporny cin. Ale nereaguji nekteri zdejsi diskuteri podobne jako ti Palestinci?

Klik diskuteru zde oslavovalo tu madarku, co podrazila nohy tomu otci s ditetem v naruci?

1 8
možnosti
KK

Kdyby se k vám do domu cpal arab s rodinou, tak byste mu asi taky podrazil nohy.

6 0
možnosti
Foto

Svět by neměl mlčet k jakýmkoliv vraždám ať už dětí, nebo i nevinných dospělých. Je úplně jedno jakým způsobem jsou ty děti vražděné, jestli jednotlivcem bez uniformy, nebo v uniformě, jestli nožem, nebo mačkáním nějakých tlačítek, jestli na rozkaz, nebo na základě vlastního rozhodnutí. Všichni vrazi jsou odpudivým odpadem lidské společnosti a měli by být potrestáni, například tak jak se to stalo v Izraeli.

2 0
možnosti
JM

Franto, v Izraeli byli potrestáni zásahem státní moci. ;-)

0 0
možnosti
PL

R^ karma, a navíc v tomto tématu vaši bojovnost ocenujiR^

2 1
možnosti
  • Počet článků 3321
  • Celková karma 25,54
  • Průměrná čtenost 1808x
Jsem publicista, žiji v Českých Budějovicích, mám rád historii i jižní Čechy. Jsem rád za rody vladařů z Rožmberka a knížat Schwarzenberských, které mají zásluhu na zvelebení této půvabné krajiny.

Kontakt: jan.ziegler@seznam.cz