Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
P

PreplnimeZaveryXV.Sjezdu

22. 4. 2012 21:47
karma

R^

0 0
možnosti
S

sobo.ta

22. 4. 2012 11:45
Výkřiky do tmy? ... už ne!

část 1:

   Váš článek je z mého pohledu vyvážený, je to tak "50 na 50". Pravdou je to, že většina protestujících , nazvěme je "nižší společenskou vrstvou",  pracuje v oborech a na pozicích s nižší kvalifikací, to znamená,že tito lidé jsou celý život někým řízeni (pracovně) a proto si nedělám iliuze o tom , že tito lidé vědí co chtějí a že na dotaz novináře "proč přišli protestovat" dostatečně obhájí svůj názor. Ale nemohu souhlasit s tím, že se tito lidé měli ve škole lépe učit aby se měli lépe. Velké procento dnešních podnikatelů (kmotrů) nebo lobistů se rekrutovalo z řad pinglů a to jistě bylo obtížné vystudovat :-).

0 0
možnosti
JP

Johny Pospa

22. 4. 2012 11:27
SOCIÁL-FAŠISTA

Tento text jen dokazuje, e komunistí mají ve všem pravdu, Marx, Engels, Gottwald, Stalin... za nich by jste podobné řeči mít nemohl... protože zavánějí sociálním fašismem... každý nemá na to, aby byl vysokoškolsky vzdělán, někdo práci v obchodě také mjsí dělat vy idiote zasranej,  jde o to, aby dostal adekvátní mzdu a nebyl vykořistován a okrádán korporacemi a vládními parazity.

2 0
možnosti
MR

.Muharib.

22. 4. 2012 21:20
Re: SOCIÁL-FAŠISTA

Ziegler je .... , znova.... Ziegler není chytrý a z toho vyplývá, že komunisti mají pravdu.

Úvaha jako hrom, soudruhu.

Že vy jste chytrý jak Ziegler?:-P

1 0
možnosti
HM

Suru

22. 4. 2012 11:24
Pisálek článku..

Ta drzost-nazvat demonstrující "parazity" !!! Lidé,kterým berou jistoty slušného žití.Z poctivě vydělaných peněz.vláda ukrajuje větší a větší část.Sami si vyplácí horentní sumy na výplaty,jezdí v luxusních vozech- to by byl výčet na celou stránku...Prostě výsměch lidem.Víte prd o životě obyčejných lidí.Vaše inteligence a  vědomost- také asi nebude nic moc..Lidé,kteří nemají pravidelnou stravu-tělo si dělá tukovou zásobu ze všeho,co dostane-takže i tak může být člověk silný.Každý nemá na zdravou stravu..Je vidět,že nemáte ani vědomosti o nekvalitních potravinách,které musíme dávat svým dětem..Pohybujete se pravděpodobně ve vyších kruzích - jinak byste ten blábol,co jste napsal,nemohl vyprodukovat !!!

0 0
možnosti
KA

karel60

22. 4. 2012 11:37
"Pohybujete se pravděpodobně ve vyších kruzích"

Promiňte, ale to se pletete. Pan Ziegler se naopak pohybuje v té nejhlubší špíně a cloumá jím závist. Závist, že někdo jiný se má lépe než on, může si dovolit cestu do Prahy, má práci a tím i na živobytí... Spíše by Vám mělo být pana Zieglera velice líto, je to duševní a morální chudák.

0 0
možnosti
KA

karel60

22. 4. 2012 11:14
Pan Ziegler

"Jsem publicista, žiji v Českých Budějovicích, mám rád historii, dobré pivo a víno i jižní Čechy."

Vážený pane, jste publicista na úrovni Blesku. Nic proti pití dobrého piva a vína, ale chce to před psaním bloggu zachovat jistou míru konzumace. Vaše historie je specificky a velice úzce zaměřená, navíc mnohdy velmi překroucená. Zkuste přemýšlet, zda byste nemohl více prospět vámi milovaným jižním Čechám pořádnou prací, třeba jako prodavač v supermarketu. Ona prodavačka, kterou, kterou si berete do své nevymáchané ústní dutiny, má vysokoškolské vzdělání a smůlu, že žije na Ostravsku. Je ráda, že si na živibytí vydělává poctivou prací, což se o vás říci nedá. "Žiji v Českých Budějovicích", tak buďte rád, že jste ještě nepotkal naštvaného nepřizpůsobivého s nožem v ruce.

0 0
možnosti
NSNS

Axlboy

22. 4. 2012 11:01
...

Souhlasim prakticky se vsim. Ale myslim, ze primarne frustrace prameni z toho, ze uspory a opatreni se delaji nejjednodussi cestou. Vlada a parlament by primarne meli resit prebujelost legislativy (tzn i statni spravy), plytvani (nesmyslne projekty, kde "50% prece plati EU") a korupci. Tam je jadro pudla, ne jen ve vyssi DPH..

0 0
možnosti
VK

prezent

22. 4. 2012 10:10
Je mi Vás líto!

Těžko od Vás může očekávat člověk ,který má jiný pohled na svět jiný názor,.ten není pouze jednobarevný,tak jak se to snažíte interpretovat.Parazite nejsou Ti,kteří pracují za stálé horších podmínek nebo práci ani sehnat nemohou.Pokud Vás netrápí korupce,tunelování a podobné nechutnosti divím se,že Vás trápí co uělají odborové svazy za příspěvky svých členů.Jste trapný,že tělesně postižené,studenty nebo i pracující považujete za lůzu.Raději se podívejte do zrcadla,co uvidíte,to Vám nezávidím

0 0
možnosti
JS

ikaika

22. 4. 2012 9:41
rudé právo hořííí závistí

tak tohle hodně připomíná komentář RP (rudé právo- neplésti si s R.Polaneckým) k demonstraci z 21.8.1988, v některých aspektech ho překonává- Není už načase změnit formu propagandy? To vážně nenalezneme novou formu pravého výplachu hlav? Platíte Biľakovým novinářům autorské poplatky? Tohle je jasná krádež duševního vlastnictví- fuj mé pirátské srdce pláče

1 0
možnosti
S

Sawy

22. 4. 2012 8:26
Honzíku,

vám se musí těžko žít. Tak plný nenávisti ke všemu co detailně nekoresponduje s vaším myšlením. Ona už dost vyjadřuje fotka kterou jste si vybral na svůj profil v tomto blogu.:-/

1 0
možnosti
K

kaktusak

22. 4. 2012 0:20
Vláda přece nedemonstrovala,

tak co plácáte o parazitech. Demonstrovali pracující, ti živí stát a mají proto určitá práva.

7 0
možnosti
P

PreplnimeZaveryXV.Sjezdu

22. 4. 2012 21:49
Re: Vláda přece nedemonstrovala,

:-)))) Myslim, ze vetsina z tech ,,pracujicich,, co tam hulakali by nas stat moc neuzivila.;-D;-D;-D

0 0
možnosti
  • Počet článků 3320
  • Celková karma 25,88
  • Průměrná čtenost 1808x
Jsem publicista, žiji v Českých Budějovicích, mám rád historii i jižní Čechy. Jsem rád za rody vladařů z Rožmberka a knížat Schwarzenberských, které mají zásluhu na zvelebení této půvabné krajiny.

Kontakt: jan.ziegler@seznam.cz