Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LR

"V červnu 2014 se Gallup spolu s Broadcasting Board of Governors zeptal obyvatel Krymu, jestli výsledky referenda ze 16. března 2014 odpovídají postoji obyvatelstva. 82,8% občanů odpovědělo, že ano. Etnicky pak 93,6% etnických Rusů odpovědělo, že hlasování bylo legitimní, Ukrajinců 68,4%. Navíc, když se ptali, zda se připojení k Rusku projevilo příznivě na jejich životě a životě jejich rodiny, 73.9% odpovědělo ano a 5,5% ne," dodává.

I letos v únoru průzkum veřejného mínění, který provedla německáfirma GfK, ukázal, že se nic nezměnilo. Na otázku „Podporujete ruskou anexi Krymu?" odpovědělo 82% dotázaných „ano, zcela", 11% „víceméně ano", 2% odpovědělo „ne" a 2% se nevyjádřilo. "P.S. Tento propagandistický proputinovský text zřejmě umístili 20. 3. 2015 do známého amerického časopisu Forbes ruští agenti..."

0 0
možnosti
RS

pane Ziegler , nebylo by lepsi se zeptat zidovske obce na to , ze nestoji a jeste neprojevila zajem rici neco proti presidentu UA Porosenku , ktery jako zid podporuje oddily UPA a ostatni nacisticke a nebo nacionalisticke skupiny na Ukrajine . je videt , ze funguji 2 strany pohledu na vsechny situace . o tomto by bylo take dobre promluvit , ale o tomto je lepsi nepsat , protoze takovy clanek by nevedl k posileni nenavisti proti Rusku .

0 0
možnosti
JR

J83a35r22a 59R14a68n84k

24. 3. 2015 22:33

Horrific Documentary on Russian Neo Nazis part 1 - YouTube

▶ 9:58

http://www.youtube.com/watch?v=aLUxuq-E9yA

0 0
možnosti
LU

Zrazy neonacistov sa každoročne usporiadajú v Nemecku a v Rakúsku pred rodným domom Hitlera 

Na víkendovom zraze neonacistov v nemeckom Altenburgu, na ktorom sa zúčastnilo vyše tisíc priaznivcov krajnej pravice z celej Európy, mali oficiálne prejavy aj ľudia z Čiech a zo Slovenska. Popri známych predstaviteľoch krajnej pravice, ako je Jürgen Rieger z Nemecka, Švajčiar Adrian Segessenmann či Bulhar Asen Krastev, sa medzi jedenástimi rečníkmi objavil aj predseda českej Robotníckej strany Tomáš Vandas a Slovák Vlasto Škadra. Uvádza to spravodajský server iDnes.cz a internetové stránky slovenských krajných pravičiarov.

Na podujatí hrali neonacistické kapely podporujúce militantné hnutie Blood & Honour (Krv a česť), ako napríklad britskí White Law. V ich znaku na komunitnej stránke Myspace je muž v kukle mieriaci z pištole a pod ním nápis Ideme po tebe. Pozadie pódia, na ktorom rečnili politici a hrali neonacistické kapely, tvorili obrázky vojakov nacistickej Tretej ríše so štátnymi znakmi jednotlivých európskych národov. Akcia mala názov Prehliadka národov (Fest der Völker), podľa známeho dokumentu Leni Riefenstahlovej o berlínskej olympiáde, ktorá sa stala propagačným manifestom nemeckých nacistov.

1 0
možnosti
Foto

nevadí ani panu Petříkovi, to znamená, že je podporuje

1 0
možnosti
Foto

Nerozumím souvislostem, za kterých vznikl tento blábol. Autor byl přítomen na sjezdu nebo o tom jen někde slyšel ?

2 5
možnosti
Foto

Bohužel naciste zacinaji vystrkovat ruzky vsude. A je to predevsim vina nasi zeme a zemi ktere mlci k deni fasistu na Ukrajine. To vse prinasi tento jev a my se mu uz musime postavit a to driv, nez to vypukne v vetsi konflikt...

http://danielcapek.blog.idnes.cz/c/455203/je-valka-v-evrope-proste-naplanovana.html

3 9
možnosti
JZ

Především je potřeba se postavit na odpor Rusku.

3 3
možnosti
PZ

P75a51v82e48l 94Z35e90m72a34n

24. 3. 2015 17:58

ACH JO, ta demagogie už v nadpise :-/, pls. můžete mi napsat, odkud máte informaci, že to Putinovi nevadí ? 

Pokud jsem dobře četl, tak se jedná se o akci jedné malé OPOZIČNÍ RUSKÉ strany, jediný poslanec Dumy co se účastní je z opozice proti Putinovi - dle vás má tedy Putin zakázat "setkání" legální opoziční strany se zástupci legálních a často parlamentních stran ze západní Evropy (jasně jsou tyto strany včetně Německé NPD označovány běžně za neonacistické, ale to nic nemění na tom, že jsou legální), mimochodem na tomto setkání jsou i zahraniční média včetně např. BBC, ...

Mám dojem, že vy toho Putina tak nemáte rád, že kdyby tu akci zakázal nebo dal rozehnat, tak bude psát o tom jak Putin potlačuje opozici, když si přece pozvala na setkání své legální soukmenovce z legálních (mimo jiné) západoevropských stran - jak se dle vás teda Putin měl zachovat ?

Mimochodem cca stejné partaje se sešly 2014 v Lipsku, psal jste tehdy o tom, že "Sraz neonacistů v Německu pokrytci Merklové nevadí" ?

Podle mě takovýmito emocionálními a de-fakto podpásovými útoky na Putina zbytečně zhazujete svou jinou oprávněnou kritiku Putina.

8 6
možnosti
AP

A proto před tím hotelem pozatýkali odpůrce fašistů.

8 0
možnosti
LN

..a co na to místní náckobijci.. :???. ..cemper...??. ..hassan... .??... horák....??? ....NIC...????

8 0
možnosti
SS

Maji problem - zaroven jsou kremloboti a rusomilove ... ;-D

1 1
možnosti
LR

Anexe je připojení území bez souhlasu obyvatelstva.

Takže Krym byl anektován Ukrajinou a vůlí obyvatelstva vrácen Rusku ;-)

6 10
možnosti
AP

Další znalec. 100x vyvráceno, Putin přiznává, že tam použil sílu ale komunističtí pomatenci si jedou svou. Rv

8 3
možnosti
  • Počet článků 3320
  • Celková karma 25,81
  • Průměrná čtenost 1808x
Jsem publicista, žiji v Českých Budějovicích, mám rád historii i jižní Čechy. Jsem rád za rody vladařů z Rožmberka a knížat Schwarzenberských, které mají zásluhu na zvelebení této půvabné krajiny.

Kontakt: jan.ziegler@seznam.cz