Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RM

Ziegler, na tohle tema uz tady pises stejny clanek tak potreti. Motas se v kruhu :-)

1 0
možnosti
JH

Nechápu proč smázli paní Holotovou!!!! Rv

1 0
možnosti
JH

Patrně mě smázl sám autor :-), když jsem napsala, že on je pravděpodobně všehoschopný lempl. Nyní mu vysvětlím, proč jsem to napsala, protože z jeho článku je cítit opovržení méně schopnými, možná i méně nadanými, méně inteligenčně obdařenými, méně průbojnými, méně zdravými, čili více zranitelnými, kteří možná na rozdíl od autora uznávají jiné, skromnější a důležitější hodnoty než materiální, jako je láska, přátelství, tolerance a smysl pro hlubší chápání pozemského světa.

4 0
možnosti
JH

Pane Zieglere, v této zemi mají největší obdiv zločinci, protože ti si umí zařídit život. Lidé netleskají těm co umí, ale těm co umí nakrást. To jsou ti praví hrdinové. Další taková svoloč jsou pochybné hvězdičky, prý VIP - no nevím proč takoví dostávají tak královsky zaplaceno. A co třeba různé pochybné občanské a neziskové společnosti pro věci pochybné a zbytečné? Neplatit, jsou to taky pijavice. A tak by se mohlo pokračovat. Takže můj názor je ten, že jsou lidé, kteří jsou opravdu nefachčenkové, lemlové a vyhovuje jim to. Tam může být kritika správná. Píšete jak obdivujete podnikatele, kteří umí!!  Nic proti tomu, pokud si ty peníze vydělají, neukradnou je.Něco dokázali a mají hodně. Ale jsou taky lidé, kteří taky hodně umí, celý život pracovali, ale hodně nemají, protože nejsou pořádně zaplaceni. Takoví lidé si podle Vás zaslouží opovržení, mají málo, nebo nic, tak jsou to podle Vás lemplové. Ale takovýto "lemplové" Vás a Vám podobné živí. Stejně tak nejsou lemplové ti chudáci nezaměstnaní, které vyhodí z práce jen proto, že už je jim 50 let a jsou pro pány podnikale staří, podle Vás jsou taky neschopní. Než něco napíšete, pane novináři, tak přemýšlejte, ono to trvá déle než sesmolit takovýto článeček. Ono zařadit bez přemýšlení někoho mezi lemply je strašně jednoduché.

2 0
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

JL

To je tedy hluboká úvaha, na to by přišlo i 10leté dítě a možná by to napsalo líp.

0 0
možnosti

pokud nejdou na odpolední nebo noční

0 0
možnosti
PK

P60e45t66r 21K27o20l93á54ř

19. 11. 2014 13:50

Poslouchat dopoledne rádio mají čas jenom lemplové a netáhla. Ostatní musí fachčit aby byly kroupy.:-P

2 0
možnosti
JZ

J97a93n 63Z11i66e49g17l94e10r

19. 11. 2014 14:34

Fachčit se musí umět tak, aby byly prachy, a to fakt nezáleží na tom kdy.;-D

0 0
možnosti
  • Počet článků 3318
  • Celková karma 26,19
  • Průměrná čtenost 1809x
Jsem publicista, žiji v Českých Budějovicích, mám rád historii i jižní Čechy. Jsem rád za rody vladařů z Rožmberka a knížat Schwarzenberských, které mají zásluhu na zvelebení této půvabné krajiny.

Kontakt: jan.ziegler@seznam.cz